perjantai 15. huhtikuuta 2022

Goodiebox Huhtikuu 2022

**Mainoslinkki


Floppien floppi. Sitä on Huhtikuun Goodiebox. Harmi! Tämä on toiseksi viimeinen boxini ja ikävää jos tästä jää näin pska maku suuhun. Pirteän oranssi boxi ei tällä kertaa tarjonnut yhtäkään tuotetta joka olisi kiinnostanut minua. Lisäksi ärsyttää tuotekortin puuttuminen mutta sitten joku ruotsinkielinen pahviläpykkä on kuitenkin laitettu mukaan. Sitten kun menen Goodieboxin sivuille etsimään tuotteista tietoa blogipostausta varten, siellä ei ole tämän kuun unboxausta. Ei niinku mikään suju Goodieboxilla!

Ei ole oikein mitään hajua näistä tuotteista, kasa pikku purkkeja, hiuspyyhe ja ruma kynsilakka.

Moshi Moshi Mind / Dotted Hair Towel
Hiuspyyhe, tämä nyt varmaan tulee käyttöön boxin ainoana tuotteena mutta en nyt tästä varsinaisesti ilahdu.

Australian Bodycare /Tea Tree Oil
Oletettavasti teepuuöljy, en käytä, kiertoon.

Urban Kind / Antioxidant Day Cream 
Jonkun sortin päivävoide, outo merkki, ei kiinnosta, kiertoon.

Bio-Oil / ihonhoitoöljy
En käytä, kiertoon.

Rose La Lune Paris / Peachy Moon kynsilakka
Ruma väri, epäkiinnostava merkki, kiertoon. 

Gosh Brow Lift Lamination Gel
En käytä kulmageelejä enkä ole oikein innostunut Goshin tuotteista. Kiertoon siis. 

Todella harmi että tämä boxi oli näin surkea. Miten voi mennäkään näin metsään! Harkitsin oikeasti vielä että tilaisinko tätä boxia itse mutta ei. Ei ole hintansa arvoinen. Mä en tykkää tälläisistä pikku purkeista ja boxissa on aivan liikaa ihonhoitotuotteita. Miksi kaksi öljyä samassa boxissa? Lisäksi jos näihin joskus eksyy meikkejä niin ne on surkeilta merkeiltä tai oikeasti ruman värisiä. Ei jatkoon. Ei edes hajua tämän boxin kokonaisarvosta koska tosiaan kaikki tieto tuotteista puuttuu. Boxycharmia odotellessa, siinä on sentään tyyliä. Saisi ottaa kaikki boxit siitä mallia.

Goodiebox 24,95 e kuukaudessa. Tilauksen voit lopettaa koska vain. Tilaamaan pääset **tästä. Luvassa aina 5-7 kauneusyllätystä joista vähintään 2 on täysikokoista. Ja arvo aina yli 75 e.

Mitäs tuumit Huhtikuun ylläriboxista? Innostiko tuotteet vai oliko totaalinen floppi?


26 kommenttia:

  1. Mainostat kuitenkin boksia vaikka se on umpisurkea? :D On kyllä turhanpäiväinen sisältö, harmi.
    Muistan silloin kun Livbox aloitti, siinä oli muutamat ekat kerrat niiiiin hyviä tuotteita ja innostava sisältö. Sitten se alkoi nopeesti mennä osastoon markettikosmetiikka ja 1ml testerit. Plääh. Oli jopa jotain hajuvesitestereitä, joita saa kuka vaan pyytämällä ilmaiseksi sokokselta. Boxycharm kiinnostaisi kun siinä tuntuu olevan aina välillä tosi hyvä setti tuotteita, mutta se myös tulee aika kalliiksi.
    Kiva lukea näitä sun unboksauksia. Ja muutenkin että joku vielä kirjoittaa aktiivisesti blogia! T: hiljainen lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikissa Goodiebox postauksissani on mainos mukana, jokuhan tästä sisällöstä varmasti tykkää. Minuun ei vaan napannut ja kyllä minä sen kerron. Livbox oli alussa huippu ja kiva uusi juttu. Ja totta että eipä siinä sitten ollut mukana niitä merkkejä joilla sitä mainostettiin vaan jotain marketti-/halpatuotteita vaan. Boxycharm on aivan huippuhyvä mutta tosi kallis.
      Kiitos, kiva että luet! Välillä lukulistalla on niin vähän luettavaa että ihan harmittaa. Sitten miettii itsekin onko tässä järkeä enää kirjoittaa, lukeeko näitä kukaan...Kiva siis kun kommentoitte!!

      Poista
  2. Ei varmaan kukaa lähe tilaa mainoksen kautta.. Jännä että suostut edes tätä mainostaa kun boxit on näin kuraa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa aika monikin tilaa mainoksen kautta, varmasti sinäkin ja minä :) eikä tämä ole kaupallinen yhteistyö, kaikissa Goodiebox postauksissani on tämä mainos mukana.

      Poista
  3. Täällä kolmas ano lukija☺️ toisaalta vaikka tää boksi osui sulle tosi surkeaksi, niin onhan se silti ihan hyvä leväyttää esille: jollekkin tää vois olla ihan toiveiden täyttymys! Makuja on niin monia😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi todellakin olla jollekulle mieluinen :) joku taas ei tykkää Boxycharmista, minä taas tykkään siitä ( en toki aina :D ) nekin arvostelen aina rehellisesti.

      Poista
  4. Jäi jotenkin semmonen olo ettei tykätä jos ei tykkää, mutta ei tykätä jos tykkää....🤔

    VastaaPoista
  5. Just katsoin tätä yhdessä toisessa blogissa, että nyt on kyllä vaisu ja erittäin erikoinen sisältö tässä boxissa. 😬

    VastaaPoista
  6. Mä olisin tykännyt tosta hiuspyyhkeestä ja Goshia olisi myös ollut kiva kokeilla :) Mutta joo, ei tää sisältö mikään päätähuimaavan hyvä ole :D Ja siihen päälle vielä toi, ettei saa edes tuotteista ja niiden arvosta tietoa niin ei kovin hyvä.. Goodieboxien tuotemerkit on tosiaan monesti myös sen verran erikoisia ja outoja, ettei niistäkään voi päätellä tuotteiden arvoa millään tavalla :D

    Boxycharm ja Ipsy Plus on ainoat, mitä enää edes harkitsen tilaavani, vaikka ne kalliiksi toki tuleekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta onko kaksi tuotetta 24,95 e arvoisia, ei. Ipsy Plus on kyllä kanssa huioou mutta kallis. Kahta en raaski tilata :)

      Poista
  7. Tuo Goshin kulmageeli on todella hyvä! Ostin vähän aikaa sitten ja on pitävää kamaa, mutta jos ei käytä kulmageelejä tai vastaavia, niin eihän siitä sitten mitään iloa ole. Hiuspyyhe olisi ollut myös mieleinen mulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä käytä, tai no ehkä jotain Boxycharmissa tullutta kun niistä niin paljon maksoi, mutta muutoin en kun ei ole niitä kulmakarvoja mitä nostella :D

      Poista
  8. Ite en kyllä mainostaisi tilaamaan, aika usein tunnut olevan epätyytyväinen ja kuitenkin suosittelet tilaamaan? Ehkä se on ahneutta. ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen? Missä suosittelen? Sen kun vielä näytät mulle niin hyvä. Jotain aiempaa parempaa boxia olen varmasti suositellut mutta suosittelu ja mainos on eri asia.

      Poista
  9. Jotut ihmiset ei näköjään ymmärrä mainoksen ja suosittelun eroa. Nykyään ei myöskään lueta mitään kunnolla, vaan skannataan teksti läpi ja sitten on mielensä pahoittaminen jo tulilla, vaikka ei ole sisäistetty asiaa.

    Minusta on hauska ja kiinnostavaa lukea näitä postauksia, kun on myös avoimen negatiivisia kommentteja, jos tuotteet eivät miellytä. Tuo kynsilakka on kyllä karsea sävy jostain oranssin ja punaisen väliltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomasin kanssa että on luettu nopeaan eikä sisäistetty asiaa kunnolla ja sitten mieli pahoitettu. Yllätysboxit on sellaisia että voi mennä metsään tai sitten osua ihan nappiin. Boxycharm nykyään osuu enemmän nappiin kun aina saa valita yhden tuotteen että siinä osin se ei mene ihan pieleen. Lisäksi siinä tulevat tuotemerkit ja täysikokoiset tuotteet nyt vaan on kiinnostavampia varmasti kenentahansa mielestä. Sen verran lukijoitani tunnen että rehellisestä mielipiteestä ei mieltä pahoiteta vaan niitä halutaan kuulla. Kyllä minuakin harmittaa kun kyseessä on vieläpä viimeiset minulle tulevat Goodieboxit niin harmittaa jos ovat huonoja, kiva olis kun jäisi hyvä mieli näistä :)

      Poista
  10. Minusta tuntuu, että kuukausibokseista on tuullut jo entinen trendi. Ei yksikään firma jaksa tuottaa 12 x vuodessa hyvää suunniteltua sisältöä vuosia putkeen. Jotenkin tuntuu että he vain tuuppaavat ihan summanmutikassa tuotteita laatikkoon ilman oikeastaan teemaa. Tai no teema on, mutta sitä teemaa ei sitten välttämättä näy sisällössä. Itse olen jotenkin hukannut uskon näihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes oikeastaan välitä mistään teemasta boxissa. Tai noh, näissä kotimaisissa boxeissa sitä tunnutaan niin suosivan että tämäkin kevät, en näe tässä mitään keväistä. Ehkä tuossa kynsilakassa ainoastaan? Kotimaisiin boxeihin on vähän usko mennyt, kyllähän niitä käväisee markkinoilla mutta häviävät yhtä nopeasti kuin tulivat. Boxycharm ja Ipsy on kyllä ainakin laadukkaita mutta se hinta on sitten aika kova toimituksineen suomeen. Mun mielestä suomessa olisi tilaa laadukkaalle meikkiboxille!

      Poista
  11. On tosi kiva lukea näitä boksiarvioitasi. Silloin, kun itselleni tuli näitä bokseja, oli tosi kiva vertailla mielipiteitä. Nyt en ole enää tilannut bokseja, mutta silti on tosi kiva katsoa, että missä mennään ja voisiko taas jossain vaiheessa jotain tilata. No, tämän boksin perusteella olen tosi tyytyväinen, että olen katkaissut tilaukseni. Olisi kyllä kiva, kun Suomessa olisi joku laadukas meikkiboksi, mutta konsepti on varmaan haastava. Ei kai ole mahdollista saada puoli-ilmaiseksi kasaa unelmatuotteita. Mielellään voisin maksaa vähän enemmän boksista ja saada vastineeksi laadukkaampa ja harkittua sisältöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa tosi paljon lukea blogipostauksia boxeista. Mutta harmi kun monikaan ei enää bloggaa eikä kaikille boxeja tule. Ennen oli ihan hurjana aina postauksia luettavana, hyvä että kerkesi kahlata kaikki läpi! Kiteytit asian hyvin, mieluummin maksan sitten vähän enemmän Boxycharmista jossa sentään saa viisi täysikokoista tuotetta. Niillä on aina kuitenkin jälleenmyyntiarvoakin jos ei sovi itselle. Näissä pikku purnukoissa on vähän se että ne pyörivät kun oikein ole ketään kelle antaa, saati että joku näitä ostaisi :/ Mä olisin myös valmis maksamaan enemmän laadukkaasta meikkiboxista joka olisi kotimainen, mutta onko se tosiaan sitten niin haastava toteuttaa jos haluaa parempaa sisältöä :)

      Poista
  12. Luen aina sun boksiarvostelut ja ne on tosi kivoja! :) Toivottavasti jaksat jatkossakin koska nää on mielenkiintoista sisältöä ja pääsee tutustumaan (sun tekstin kautta) uusiin tuotteisiin. Luen toki muutkin postaukset mutta näistä tykkään eniten!

    Mulle tulee tällä hetkellä glossybox ja se on ollut ainakin tähän mennessä ihan hintansa väärti. Ne erikoiskuvitetut ja muut limited editionit on/oli hyviä, vaikka ei ihan kaikki tuotteet ollukkaan ultrabest. :D Jatkan sitä toistaiseksi vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tämä Goodiebox mulla jää tauolle, yksi boksi tulee vielä. Olisi kiva tilata sen takia että saisi kirjoitettua näitä postauksia mutta ei ole nyt mahdollista :) Glossybox ei ole oikein napannut itselle, olispa kiva jos suomen markkinoille tulisi joku uusi yllätysboxi niin saattaisin vaikka tilatakin ;)

      Poista
  13. Minä puolestaan rakastuin tuohon kynsilakkaan 😍 nuo öljyt on kyllä hämmentäviä, kun kaksi samassa boksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että joku tykkäsi :) kyllähän se varmasti oli monille mieluinen mutta yleensäkään en itse pidä tai käytä usein oransseja...tai niissä pitää olla shimmeriä mukana ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3