sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

4x ihonhoitosuosikkia / Aiva & K-Beauty

Saatu* / Aiva
**Mainoslinkki


Kauneussuosikkeja on ollut hankalaa miettiä viime aikoina, mitään suosikkimeikkejä en ole keksinyt mutta ihonhoidon saralla olen ottanut monta uutuutta käyttöön. Ja niistä muodostui kyllä heti suosikkeja joista voisin intoilla teillekin ;) mulla on tosiaan rasvoittuva sekaiho joka kuitenkin ikääntyy. Siinä on paljon pintakuivuutta sekä runsaasti epäpuhtauksia erityisesti poskilla ja t-alueella.


Coxir Green Tea BHA Clear Toner
Löysin Coxiria Tokmannilta melko edullisesti ja ostin tätä edullista koreakosmetiikkaa kokeiluun. Bha:ta, vihreää teetä ja etanaseerumia sisältävä kasvovesi poistaa iholta epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Se rauhoittaa ja myös kosteuttaa ihoa. Tuoksu on hieman, hmmm...epäilyttävä ( :D ) mutta kasvovesi on todella tehokasta eikä kuivata ihoa! Mulla on nenässä kamalasti mustapäitä ja olen saanut tilannetta rauhoitettua tällä sekä mustapäälapuilla. Tämä pitää ihon puhtaampana myös muualta kasvoilla, posket on toinen ongelmaalue. Ihon tekstuuri on poskilla tasaantunut, kiitos BHA-hapon. Edullinen ja hyvä kasvovesi pitämään ihon kirkkaampana, sopii myös herkälle iholle koska etanaseerumi ja vihreää tee rauhoittavat ihoa! 18,90 e **Bearelilla.

COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion ( with birch sap )
70% koivunmahlaa sisältävä kevyt päivävoide on täydellinen rasvoittuvalle, sekaiholle tai akneen taipuvaiselle iholle öljyttömyytensä ansiosta. Se näissä koreakosmetiikka tuotteissa onkin ollut täydellistä että vaikka ne ovat tarkoitettu rasvoittuvalle iholle, ne eivät ole liian tujuja vaan kaikki voivat käyttää. Tähän ihastuin välittömästi, ihana, raikas tuoksu johon varmasti suomalainen ihastuu koska kesä ja koivut! Tämä kevyt päivävoide tuntuu iholla rauhoittavalta ja se onkin täydellinen esim kuorinnan ja happotuotteiden jälkeen. Se kosteuttaa ja tekee ihosta heleän. Suosittelen kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle. 29,90 e **Bearelilla.


Aiva The Oil*
Aiva uutuuksia sain testiin joku aika sitten. Kansainvälisille markkinoille tähtäävä suomalainen vegaaninen, sertifioitu merkki. Mielenkiintoinen tuote oli ylellinen hoitoöljy joka sopii ihonhoitoon, meikinpoistoon tai vaikka hierontaan. En hirveästi pysty öljyjä käyttämään mutta silloin tällöin...kokeilin tätä meikinpoistoon jossa toimi oikein mainosti, kuten myös ihoöljynä. Odotan että mulla tyhjenee joku pumppupullo johon saisin kaadettua tämän. Kaunis punainen pullo mutta kovasti jäin kaipaamaan pumppua. Kaatopullossa öljy on sotkeva ellei tätä sitten käyttäisi suihkuöljynä, siellä sotkeva pullo ei haittaa. Sopii siihenkin! 38,90 e **Olo-apteekista.

Aiva The Cream*
Kosteuttava vesipohjainen monitoimivoide ihastutti ensilevityksellä ja jäi vessan kaappiin heti käytettäväksi. Tämä on täydellinen keväällä kun iho vielä kaipaa paksumpaa voidetta, mutta sellaista joka imeytyy nopeasti. Tuoksu on vallan ihana, voide levittyy heti ja ihosta tulee mielettömän pehmeä! Sopii päivä- tai yövoiteeksi ja tähän voi sekoittaa joukkoon pari tippaa Aivan öljyä. Suosittelen kaikille ihotyypeille. 36,90 e **Olo-apteekista


Oletko sinä löytänyt korealaisen kosmetiikan joukosta jotain suosikkituotetta jota haluaisit suositella? Oletko kuullut jo Aivasta?

8 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon korealaisesta kosmetiikasta. Pyunkang Yul on mun suosikkisarja, mutta myös just COSRX:lta löytyy monia hyviä tuotteita. Puriton tuotteisiin olen myös ihastunut, sarjassa on loistava geeliputsari. Niin ja Mizonin seerumit on kaikki silkkaa rakkautta. 👍

    Aiva on itselle nimeltä tuttu, mutta tuotteita en ole käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mizonin tuotteet on minustakin hyviä vaikka muutamaa vasta testaillut :)

      Poista
  2. Tykkäsin tuosta The Oilista, vielä lopputalvesta tuli käytettyä ihan ihon kosteutukseen mutta tosiaan, sotkee. Nyt on jossain muussa pumppupullossa kasvoputsarina loput :) Aivan päivävoide ei kyllä minua vakuuttanut valitettavasti. Mutta molemmat olivat kivan tuoksuiset!!

    Noita Coxir tuotteita pitäisi testata ehdottomasti vielä joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coxirin tuotteet on testaamisen arvoisia, suosittelen :)

      Poista
  3. Oon tosi vähän käyttänyt korealaista kosmetiikkaa. Soulista ostin vuosia sitten Etude Housen tuotteita ja tykkäsin niistä kyllä. Ja Cosrxin aurinkosuojaa oon käyttänyt paljon. Löytyisköhän sitä Tokmannilta kanssa. Aina tuotteet on aivan vieraita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista aurinkosuojaa nähneeni, aika pieni valikoima oli. Mutta jospa tulisi lisää :)

      Poista
  4. Aiva on ihan uusi tuotemerkki. Cosrx ja coxir olen kaupassa nähnyt.
    Whamisaa olen paljon käyttänyt. Jossain vaiheessa kiinnostaa kokeilla muutakin korealaista kosmetiikkaa. Mizonia käytin vuosia sitten.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt Whamisa vähän unohtunut kun en tykännyt joistain tuoteuudistuksista :) ja hinnannoususta...Mizon on hyvä sekä tämä Coxir etenkin!

      Poista

Kiitos kommentista <3