torstai 12. elokuuta 2021

Picture Polish Rani ja vanha tuttu Allure

Muutamia lakkauksia jotka ovat jääneet pyörimään, ympätään ne yhteen postaukseen ;) jotain kämmäsin näitten ekojen kuvien kanssa ja niistä tuli lilliputteja mutta koitetaan kestää!

Picture Polish Allure

Picture Polish Allure, varmaan mun suosikki PiPo lakkoja. Joka kesä tulee suoranainen himo tähän ja sillä on pakko lakata! Pitää varmaan kohta rueta katselemaan dupea tälle tai ostaa varapullo, niin hyvin olen saanut tätä vajumaan! 

Niin kiva purppura, peittää parilla kerroksella. Muihin kynsiin valkea lakka johon leimat Moyra Norka´s Garden ja lasitimantit. Tykkäsin tosi paljon näistä kynsistä!

Picture Polish kynsilakat

Sitten sattui pieni äksidentti, juuri kun olin saanut kynsiä ok-pituuteen ja hyvään kuntoon. Iisakin pieni pirulainen lenkillä vetäisi jotenkin hihnasta, mulla pyörähti sormi välissä. Oikean käden keskisormi meni verille, tuli iso mustelma ja kynsi repesi puolesta välistä kynsipetiä. Ja sittä parannellaan pitkään! Ei ollut maailmanloppu, lyhensin vaan muutkin kynnet koska nykyään pidän lyhyemmistä kynsistä. Ei ne megapitkät enää pysy vaikkakin ne näytti kuvissa hyvälle. 

Picture Polish Rani

Sitten yksi uutuus ja uuteen muotoon viilatut kynnet. Harvemmin enää kynsilakkoja ostan ja lähinnä vain suomesta. Tullimuutoksen takia kaikki ulkomailta saatavat lakat nyt jäi, lähinnä harmittelen A Englandia. Toisaalta hekin kierrättävät vanhoja lakkasävyjä ja mulla kuitenkin on hyvä kokoelma, ei mulla lakat varmaan elinaikanani pääse loppumaan kesken ;) luulen että innostus loppuu ennemin!

Picture Polish Rani

Picture Polish Rani

Picture Polish julkaisi uusia lakkoja, päätin tilata yhden uuden ja pari aiemmin ilmestynyttä. Jossain vaiheessa tuli lievä yliannostus merkin lakkoihin mutta nythän nuo taas kiinnostaa. Ehkä kaikkea ei tarvii hankkia ja tiedän mistä väreistä tykkään, niinpä hankin punaisia ja pinkkejä holoja tällä haavaa ja jään odottamaan syksyn uutuuksia. Uutuuksissa oli myös ihana lime ja violetti, mutta harvemmin limellä lakkaan niin jäin vielä harkitsemaan.

Picture Polish Rani

Picture Polish Rani

Rani on nätti fuchsia, ei sellainen liian räikeä vaan ehkä hiukan purppurainen? Toimii kivana jatkumona Allurelle jolle kaipailin dupea. Ei tämä nyt dupe ole mutta jospa innostuisin tästä yhtä paljon. Väri on kyllä sievä ja peittää tutusti kahdella kerroksella. 

Tykkään kyllä lakkailla kynsiä ja lomalla siihen on enemmän aikaa. Oli jännä kun mulla oli Big Wheelsissä joku ihan peruspinkki lakka ilman koristeluja, mutta silti joku tuntematon nainen tuli kehumaan miten ihanat kynnet! Se oli hauskaa :)

Mitä sun kynsille kuuluu kesällä, millä väreillä olet tykännyt lakata?

12 kommenttia:

  1. On tehnyt mieli lakata vain neonväreillä, mutta en ole kuitenkaan. PPtä on tullu kyl tänä kesänä käytettyä, jotenkin muut ei oo niin sytyttäneet.
    Ja nythän pitäis August ottaa käyttöön ja keksiä siitä vähän kesäisempi lakkaus koska vielä on kesä. Silti haaveilen jo sinapinkeltaisesta 💛🧡
    Ihania lakkauksia, se on kivaa kun joku spontaanisti kehuu, mulla oli kerran kirjoitettu Starbucksissa kahvimukiin että ihana silmämeikki 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva kehu! Tottakai vielä on kesä, lämmintä ja eilen tuli ihan hiki :) vaikka syksy on lempivuodenaikani...ja sinappilakat <3

      Poista
  2. Olen allurea katsonut monta kertaa sillä silmällä, mutta jotenkin epäilen ettei sopisi mun iholle. Ihailen toisten kynsillä! -HH

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis lakka! Mulla on vain 2 eri väriä nyt käytössä :) Yksi nude ja yksi vaaleanpunainen. Tämä on siis just mun mieleen, ihana "pinkki" :)

    VastaaPoista
  4. Allure on ihana <3 Ostin sen silloin kun se ilmestyi ja käytin sitä niin usein että hankin uuden ettei vaan lopu.Rani on myös supernätti.
    Mä olin noin 2 vuotta aivan täysin lakkaamatta kynsiä, mutta keväällä innostuin taas pitämään kynnet lakattuina. Näin parin vuoden jälkeen oli kiva tehdä "löytöjä" lakkalaatikosta. Uusia en oo hankkinut, on vielä sen verran paljon käyttökelpoisia lakkoja, oisko joku 170. Tosin onhan toi vähän verrattuna muutaman vuoden takaiseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans kun on nykyään aika simppeli kokoelma niin ehtii lakata kaikilla. Karu totuus on vaan ettei kynnet kasvaa enää niin pitkiksi niin on tyydyttävä lyhyempiin :) se on aavistuksen latistanut intoa kuvata kynsiä tänne blogin puolelle vaikka edelleen koko ajan pidän kynsilakkaa :) ja on tosi kiva tehdä löytöjä omasta lakkalaatikosta kun ei ne mene miksikään, kunhan vaan ravistelee aika ajoin ;)

      Poista
  5. En yhtään ihmettele että oot saanut tuntemattomalta kehuja kynsistäsi, koska sulla on upeat kynnet!Ihana lakkaus näissä kuvissa ♥

    VastaaPoista
  6. Molemmat tosi nättejä lakkoja. Kivat koristelut ja kynsien uusi muoto.
    Minulla on Pipon mad magenta. Tuo Rani voisi olla kiva syksylakka. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3