sunnuntai 15. elokuuta 2021

Lavera kesämeikki Into The Summer

Kyllä niihin Instagramin arvontoihin kannattaa osallistua! Olen tämän vuoden puolella voittanut jo kaksi kertaa, nyt voitto sattui kohdalle Laveran arvonnassa :)

Voitin siis Laveran Into The Summer -kesämeikkikokoelman tuotteet. Kokoelmaan kuuluu kaksi luomiväripalettia, kaksi bronzeria ja kolme huulimeikkikynää. Vielähän kesä ei ole ohi joten kokoelman tuotteita ei ole liian myöhäistä esitellä ;)

Mun suosikit kokoelmasta olivat nämä paletit. Kaksi värikkäintä on paistettuja baked -nappeja, yksi satiinimattainen varjostusväri ja vaalein on voidemainen hehkuväri. Pigmentti on luokkaa Lavera ja luonnonkosmetiikka, ei siis kannata pelästyä kirkkaita värejä vaan näillä saa hennon kauniin kesämeikin. Baked -nappeja voidaan käyttää myös kosteana jolloin niistä saa paremmin väriä irti. 

Tein meikin Summer Skies paletilla koska minua kiehtoivat sininen ja kultainen yhdessä. Coral Touch paletin ruskea olisi ollut parempi tähän meikkiin, Summer Skiesin ruskea on liian lämmin sekä hento ja jäin hieman kaipaamaan kontrastia meikkiin...mutta ajatuksena oli kevyt kesämeikki hennolla rajauksella. Mun pitäis pysyä useammin kevyemmässä silmämeikissä kun homma usein karkaa lapasesta ;) Kuitenkin, molemmat paletit kivoja ja kesämeikkiin varsinkin. Paleteilla on hintaa kympin luokkaa ja kyseessä siis on Limited Edition -kokoelma rajatuissa Citymarketeissa. 




Ja tosiaan älkää ihmetelkö ripsiä, olen kasvattamassa pois ripsienpidennyksiä...en halua nyppiä niitä pois ettei omat ripset lähde mukana vaan annan niiden ( volyymitupsujen ) tippua yksitellen pois.

Kokoelmassa on kaksi bronzeria joista vaaleampaa kokeilin. Nämä eivät ole mun juttu koska ovat liian hohtavia minun bronzer makuuni ja taas liian tummia highlighteriksi. Sunset Beach on vaaleampi ja Golden Sahara tummempi, hintaa n. 12 e. Mielestäni parempi-ihoinen voisi pitää näistä enemmän tai sellainen meikkaaja joka ei halua näkyvää lopputulosta iholleen. Nättejä ovat mutta tiedän melko varmaksi etten tule käyttäneeksi joten ilahdutan näillä kaveria ja teitä tulevassa arvonnassa ;)

Kokoelmassa on kolme huulimeikkikynää; marjaisa punainen Pink Siesta, nude Pink Splash ja korallinen Dreamy Tulip. Mulla on tällä hetkellä tiukka linja itseni kanssa, käytän ensin vanhoja huulimeikkejä pois ennenkuin saan avata uusia. Näistä kynistä koralli lähtee ainakin arvontaan tai kaverille, pidin marjaisasta ja nudesta kynästä itsellä koska ovat viileämmän värisiä. Kynä jättää mattaisen lopputuloksen mutta ei sellaista mattamattaa sementtihuulta. Kauniit ja kesäiset sävyt, kynä maksaa n. 10 e luokkaa.

Kaikista esitellyistä meikeistä löydät swatchit Karkkipäivä -blogista jos joku jäi enemmän kiinnostamaan :)

Oletko sinä voittanut arvonnoissa? Voittaako joku ikinä Facebookin arvonnoissa koska tuntuu että niissä ei ikinä lykästä...mitä tykkäät Laveran kesästä ja mun meikistä?

16 kommenttia:

  1. Mä en ikinä löydä instasta mitään arvontoja, mutta facesta olen voittanut lahjakortin kampaajalle 😊
    Onnea voitosta ☘️

    VastaaPoista
  2. Olen voittanut monestikin arvonnoissa. Viimeksi voitin FB:n arvonnassa Garminin uuden älykellon nyt alkukesästä :) Nuo bronzerit alkoi kiinnostaa ja huulipunat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, upea palkinto!! Nuo bronzerit on kivan vaaleita kyllä :)

      Poista
  3. Kiva meikki. Mahtavaa, että voitto osui kohdallesi. :)
    Olen katsellut näitä kaupassa, mutta vaikea päättää mitä ostaisin. ;) Nättejä ovat.
    Kerran olen voittanut blogiarvonnassa;).
    Ihanaa alkavaa viikkoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
  4. Mulla on toi 03 bronzer ja menee talvikäyttöön, tällä hetkellä en erota sitä muusta pohjameikistä,mutta talven valkoisella pohjalla tuo varmaan kivasti lämpöä.

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihana arvontavoitto! Mä olen tainnut someaikana tasan kerran voittaa arvonnassa ja sekin highlighter saapui mulle hajonneena :D Mutta ei se mitään, olin silti iloinen voitosta, kun en tosiaan koskaan voita yhtään mitään! Tosi nätit sävyt noissa paleteissa ja kaunis toi silmämeikki<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, vähänkö harmittaisi...toivottavasti sait uuden ehjän tilalle! Kiitos, ihania kesäsävyjä nämä :)

      Poista
  6. Kiva voitto ja hei vain osallistumalla voi voittaa. En ole aikoihin voittanut mitään, mutta voisi joskus ahkerammin osallistua. Nuo luomivärit ja huulikynät näyttää herkuilta ja Laveralla on ihania kroppatuotteita ja poskipunia.

    Mukavaa uutta viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveralla on aivan ihania tuotteita ja just niitä poskipunia haluaisin kokeilla <3 Ihanaa viikkoa Tiia :)

      Poista
  7. Jos jaksaa panostaa ja osallistua moniin arvontoihin, niin yllättävän nopeasti sitä voikin jotain voittaa :) Nuo Bronzerit näyttävät kyllä tosi kivoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Facebookissa en ole voittanut ikinä vaikka päivittäin osallistun moniin arvontoihin :D Instassa kyllä useampaan kertaan.

      Poista
  8. Tosi kaunis meikki! Mä en ole koskaan voittanut mitään arvonnoissa, en missään. En tosin ole enää vuosiin osallitunut kuin ehkä kerran-kaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aika ahkera osallistu, niitä tulee koko ajan vastaan niin tulee osallistuttua :)

      Poista

Kiitos kommentista <3