keskiviikko 18. elokuuta 2021

Goodiebox elokuu 2021

**Mainoslinkki

Viime kuun Goodiebox oli aivan loistava eikä tämäkään nyt pahasti jäänyt jälkeen ;) oli pakko spoilaantua koska tiesin etten pääse tätä heti hakemaan enkä oikein meinaa kestää jännitystä siitä, mitä boxi pitää sisällään :D ehdin kuitenkin kirjoitella tästä teille eilen pikaisesti joten tässä tulee elokuun Goodiebox!

Tällä kertaa laatikko oli pinkki, sisälsi 4 täysikokoista tuotetta ja yhden matkakoon joiden arvo on yhteensä 164 e. 

Karmameju Star Micellar Water 02 / arvo 22 e
Ilahduin että tässä misellivedessä ei ole propylene glykolia, joten kerrankin tuote jonka voin ottaa itse käyttöön! Käytän misellivettä aamuin illoin joten tosi tarpeellinen tuote ja mukavaa käyttötavaraa boxista. Sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja sopii myös kuivalle sekä herkälle iholle. Puhdistuksen lisäksi kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa.

Able Skincare Hyaluronic Acid Age Recovery Night Cream / arvo 88 e
Syväkosteuttava, ravitseva, ihon tasapainon palauttava yövoide. Mulla on tämän sarja sy-seerumi nyt käytössä ja on hyvä anti-age tuote. Tässä voiteessa on propylene glykolia jota välttelen silmien lähettyvillä, mietin siksi laittaisinko tämän eteenpäin vai käyttäisinkö kaulalla. Kuitenkin arvokas tuote kyseessä. Tykkään kun boxissa tulee tälläisiä arvokkaampia juttuja kokeiltavaksi isossa koossa. 

Valquer Sky Solid Shampoo Bar / arvo 12 e
Rypäleensiemen ja aloe vera shampoopala. Itse en shampoopaloista oikein välitä niin laitan tämän eteenpäin. Tämä on tarkoitettu kuiville hiuksille mutta jotenkin en jaksa uskoa että riittäisi mun tukalle...vai mitä kokemuksia teillä on?

Gold Professional Hair Scalp Massager / arvo 20 e
Silikoninen väline hiuspohjan hieromiseen, aika mielenkiintoinen! Nykyään boxeissa on alkanut tulemaan jos minkä sorttista välinettä naaman rullailuun, harjailuun tai hierontaan. Itse en oikein välitä sellaista koska mulla on yksi jääkaapissa ja noh...milloinhan olisi viimeksi taas muistanut käyttää...mutta juuri kampaajalla nautin päähieronnasta joka auttaa päänsärkyyn ja suihkussa yritin hieroa hoitoaineen kanssa itse päänsärkyä pois, nytpähän on ihan työkalu siihen joka ei varmasti katko hiuksia. Hierominen tällä poistaa myös muotoilutuotteiden jäämiä ja kuolleita ihosoluja. 

Sandstone Summer Bronzer / arvo 22 e
Matkakokoinen aurinkopuuteri onkin kätevän kokoinen reissuun mukaan. Plussaa matasta koostumuksesta, kerrankin! Aina tulee jotain shimmereitä tai hohtavia tuotteita jotka yleensä on blaah :D onneksi boxiin mahtui mukaan edes yksi meikkituote ja ihan ok:lta vaikuttaa!


Tässä kuussa erityisesti arvostan runsaslukuista täysikokoisten tuotteiden määrää. Ei pieniä ilmaistestereitä tai hirveästi matkakokoja. Ainakin Betteboxin aikaan ärsytti se että niitä pikku pulloja kertyi hirveästi. Näistä tuotteista jokainen oli mulle uusi, jopa innovatiivinen. Goodiebox sanoo olevansa Pohjoismaiden laadukkain kauneusboxi ja taso on kyllä parantunut pienen notkahduksen jälkeen, toivotaan siis tosi kovasti että tämä linja säilyy :) 

ps. Jos tilaaminen kiinnostaa niin klikkaa **tästä boxi tulemaan. Jatkossa 24,95 e kuukaudessa ja sisällön arvo on aina vähintään 70 e arvoinen.

Mitä tykkäsit sisällöstä? Millaisia kokemuksia vaurioituneiden, kuivien luonnonkiharien hiusten omistajilla on shampoopaloista?


15 kommenttia:

  1. Ostin tollaisen scalp massagen Yesstylestä, hieron sillä shampoon päänahkaan kun ei aina sormet riitä. Toi on kyllä paremman näköinen 😄

    VastaaPoista
  2. Mä en ole muutamaan vuoteen testannut palashampoita, joten eiköhän nekin ole kehittyneet. Silloin en niistä innostunut, mutta pakostihan niissäkin on tapahtunut jotain edistystä ja valikoimakin on kasvanut hurjasti. Kasvovoide olisi tässä boksissa ollut mieluisin ja hiuspohjaharja taas harmittanut eniten. Erilaiset välineet ja härvelit tuntuvat olevan Goodieboxin suosiossa, itse en niistä juurikaan välitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näkyy niitä olevan Boxycharmissakin melko usein jaossa, Luxessa ja Premiumissa ainakin :D en kuitenkaan haluaisi niitä kovinkaan usein ellei kyseessä olisi joku Foreo ;) yleensä ylimääräistä vaivaa aiheuttavat tuotteet jäävät laiskuuttaan käyttämättä ;D

      Poista
  3. En vielä koskaan ole kokeillut palashampoota, mutta nyt kun ne on jo ollut pari vuotta markkinoilla, niin voisi varmasti kokeilla -nuo uudet varmasti ovat jo hieman laadukkaampia kuin ne ekat :) Pala-hoitoaineen hoitotehoon olisi jotenkin vaikeata uskoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun on jotenkin vaikea uskoa siihen palashampoon pesutehoon, en tiedä miksi, ehkä kun on niin kuiva ja huonokuntoinen tukka :)

      Poista
  4. Hei. Tämä ei nyt mitenkään liity postauksen aiheeseen, mutta onko sulla kokemusta Make Up Geekin luomiväreistä? 🙂 Kauhea hinku ois tilata,vaikka en tosiaankaan tarvis luomivärejä 🙄 Ja sitte mietityttää ne tullit yms, että miten paljon niistä tulee ja miten hankalaksi menee. Kiitos jos ehit vastata ja se Ziajan päivävoide, josta vinkkasit, toimii oikein hyvin meikin alla. Innostuin sitte kesälomareissulta haalimaan muitakin tuotteita kokeiluun 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä juttu kun tykkäsit siitä Ziajasta :) Se tullihomma on helppo tehdä, sitä ei kannata jännittää. Ei niitä tulleja hirveästi tule jos jollain kympeillä tilaa. Boxycharmista ja sen postikuluista tuli joku 11 e lisämaksua tullatessa. En ole itse kokeillut MUG luomivärejä mutta niistä olen kuullut vain hyvää ja mitä swatcheja nähnyt, niin jo on pigmenttiä! Että tilaamaan vaan, en usko että petyt :)

      Poista
  5. Kiitos taas ihanasta vastauksesta. 🙂 Kyllä niissä on tosi kauniita sävyjä. Tilaus on jo ostoskorissa. Pitää uskaltaa lähettää se vielä😅

    VastaaPoista
  6. Minä kerron :) Tuli mieleen vielä, että kummat on sun mielestä parempia Urban Decayn vai Anastasian luomivärit? Vai onko niissä silleen eroa pigmentissä tms?

    VastaaPoista
  7. Laitoin aamulla jo kommenttia, mutta ei jostain syystä näy vieläkään. Minä ilmottelen sitte:) Kuinkahan kauan kestää että paketti on perillä. Niin sitä vielä kysyin, että tykkäätkö enemmän Urban Decayn vai Anastasian luomiväreistä? Se on tietysti sellanen, että kaikilla on ne omat lempparit, mutta jos nuo 2 merkkiä, niin kummista enemmän pidät? 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää hyväksyä kommentit ensin ja joskus noissa on ihmeellistä viivettä että näyttää ettei ole kommentteja, ja yhtäkkiä niitä on useita vaikkapa eilen tulleita?! En osaa paketista sanoa, voi mennä viikkoja...ainakin Boxycharmeissa menee kolmisen viikkoa.
      Anastasian ja UD:n luomivärit on aika erilaisia, Anastasian tosi paljon pigmenttisempiä mutta UD:n helpompia käyttää :) Anastasia taitaa kuitenkin olla mieluisampi merkki minulle vaikkakin kalliimpi!

      Poista
  8. Flow'n palasampoota olen käyttänyt 2-3 kuukautta. Hiuksilla meni totutteluun 4-6 viikkoa ja nyt pesuteho hyvä omilla käsittelemättömillä hiuksilla. :) Käytän sampoon huuhteluun vain lämmintä vettä myyjän vinkistä.
    Tuo hiuspohjan hieroja voisi toimia hyvin myös jumittuneen hartian hierontaan. ;D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vitsit miten hyvä vinkki, kokeilenpa kun hartiat on tosi usein jumissa!

      Poista

Kiitos kommentista <3