tiistai 31. elokuuta 2021

Elokuun kosmetiikkaostokset

No niin, tässä lomalla tehdyt hamstraukset ja ostokset!

Lomareissu aloitettiin Oulusta. Päädyttiin Ouluun koska se on kohtuumatkan päässä asuntoautolla liikuttaessa, 2 aikuista, 2 lasta ja 2 koiraa, ei voi tehdä sillä combolla hirmu pitkää reissua. Tiivis tunnelma ja Isakin eka pidempi reissu. Tosi kivasti kyllä meni, ei riehunut eikä rikkonut, pissinyt tai mitään. Koirat olivat kiltisti asuntoautossa sillä aikaa kun oltiin kaupoissa. Ei ne hirmu pitkään olleet keskenään että aina siinä joku kävi olemassa niiden kans ja pissittämässä, mutta nähtiin että Isak on yhtä kiva reissukoira kuin Hippu joka on aina kiltisti. Sille on pääasia että pääsee mukaan ;D käytiin Zeppelin, Hailuoto ( mahtava paikka! ), Eden ja Ideapark. En itseasiassa edes tiennyt Ideaparkin olemassaolosta kun sitä ei mainostettu missään tienvarsikyltissä, ihan sattumalta tuli Mapsissa eteen kun etsin kauppakeskuksia! 

Ideaparkissa oli vaikka mitä, kaikki kyllä löysi sieltä mitä tykkäsivät. Itselle kohokohtana Sportian loppuunmyynti eli löysin Luhdan talvitakin ja kenkiä -60% ja -70%. Lumenen Outlet ( Nordic Beauty Import ) jossa kiinnosti kaikki muut kuin Lumene, esim Tony Molyn maskit 2 e kun ne Sokoksella on yli 6 e. Ja sieltä löysin noita Tony Molyn Fresh To Go maskeja joita olen luullut ettei Suomesta saa! Ostokset 26 e. 

Zeppelin oli Ouluun mennessä, sieltä Kicks alemyynnin loppujämät eli vielä löytyi Bobbi Brownin ja Estee Lauderin peiteainetta. Flaerin siveltimien pesuaine oli normihinnalla ja Smashboxin huulipuna Ideaparkin Kicksin alepöydästä. Aika hyvin selvisin alennuksista kun siveltimien pesuaine oli ainut oikeasti tarpeellinen. Ostokset 45 e. 

Sitten vähän kirppistelyjä, nämä kaikki paletit käyttämättömiä. Maksoivat 20 e. 

Kierrettiin lomalla myös Kuhmon sotamuseot ja Raatteentiet kahdestaan, mutta veljen muksujen kanssa käytiin Olavin Linnassa sekä tullessa Kuopion Matkuksessa sekä Rustassa. Matkuksen Kicksin jo kiersin kaukaa enkä ehtinyt Emotioniinkaan, nyt ajatuksissa oli vaan Rusta, sieltä tietyt jutut + nämä kosmetiikat. Rusta 16 e.

Ennen loman loppua kävin kampaajalla raidoittamassa lisää ja viilentämässä sävyä. Tukka on kasvanut sen verran että meneekin jo nykyään pitkän tukan mukaan, mikä yllätti/ilahdutti, mutta loogista koska mun tukka on tosi paksu. Ostin mukaan shampoita ja hiuslakkaa. 50 e. 

Kuopiossa lääkärireissulla Sokokselta 2 Back To MAC punaa, lisäksi ostin Stone -huultenrajauskynän ja Sprunchien. Tokmannilta kasvojen pesuaineita. Ostokset 41 e.

Loppuloma meni perinteisesti morkkiksessa kun lomarahat on tuhlattu, enkä raaskinut vielä tilata Jeffree Starin uutuuksia. Ne hankin myöhemmin. Autokin pitää katsastaa, ostin uudet kesärenkaat ja kaikki muut korjaukset kaupan päälle :D että kyllä taas muistaa miksi käy töissä.

Miten sulla meni tämä kuukausi? Hankitko Jeffreen uutuuksia?


17 kommenttia:

  1. Onneks en muista, kaikkee taas liikaa!
    Minkä niminen Viseart? Näyttää ihanalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Petit Pro II. Viseartin paletit on aivan ihania ja mulla on se Paris Edit ikuisuus ostoslistalla <3

      Poista
  2. Ihania ostoksia <3 Haluaisin sävyttää ehkä syksyllä hiuksia hieman punaiseen/oranssiin joten noita four reasonsin maskeja voisi testata siihen, ettei tulos olisi niin pysyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä hyviä sävytykseen ja kuluvat kyllä pois ;)

      Poista
  3. Nyt on kyllä hyvät kirppislöydöt, noita täysin käyttämättömiä vielä voi käyttääkin. :)

    Mä ostin oikeastaan vaan ihonhoitoa niin ja Lancômen uuden paljon kehutun peitevoiteen, kaikki kehuu, et se on nimenomaan ikääntyvälle iholle, joten pitäähän se nyt testata. Oli Kicksillä vkl tosi hyvässä alessa ja olihan se sorruttava. Molton Brownin suihkugeelejä tuli hankittua myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huippulöytöjä eikä mua haittaisi jos olisi siististi testattu. Mutta sellainen käytetty ja selkeästi lähmätty on nou nou mulle. Molton Brownit on ihania <3

      Poista
  4. Aika hienoja löytöjä! Taisin selvitä aika pienellä shoppailulla elokuussa. Ja osan hankinnoista äiti vielä meni maksamaan. Luulin jo että elokuussa loppui vähän tuotteita.. Mutta on tuo pussi taas aika täynnä😉👍

    VastaaPoista
  5. Apua miten ihania ostoksia taas kerran<3 :D Pieni kateuden pistos iskee kyllä aina sun ostospostauksia lukiessa :) Mulla on toi sama Four Reasonsin Pearl Toning Shampoo ja se on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on, joskus olen aiemminkin sitä käyttänyt :) paras kokeilemani Peal -shampoo <3

      Poista
  6. Minkä sävyinen tuo Estee Lauderin peittis on? Meidän Emotionin alepöydällä on vaan sävyä medium.Peittääkö hyvin ?Mun elokuu meni shoppaillen.Jeffreen uutuudet eivät kauheasti kiinnostaneet tai ei ainakaan normaalihintaisina.Mä ostin tuollaisen samalaisen invisibobble pannan puoleen hintaa Emotionista.Se on ihan passeli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1C - Light Cool. Mutta en ole kokeillut vielä, entisiä käyteltävä ekaks pois ;) mulla on se Jeffreen tulevakin paletti ostoslistalla, tarvii varmaan säästää vähän niihin ;D

      Poista
    2. Ai se Rannch paletti vai?En ollut edes kuullut moisesta,mutta nyt googletin,että mikä uusi ni sellainenkin vielä,oh no;)

      Poista
    3. Juurikin se <3 taisi ilmestyä ekna kerran JS Mystery Boxissa ja kiva kun se tuli nyt ihan yleiseen myyntiin. Se on vielä kivempi kuin tuo Pink Religion!

      Poista
  7. Hyviä löytöjä teit elokuussa. :) Oletko ottanut jo jotain tuotteista käyttöön?
    Tuubitoleranssi-blogista luin Lidlin hunajakasvovedestä arvostelun ja kävin äkkiä ostamassa itselleni kyseisen tuotteen. Loppukuusta ostin toisen samanlaisen ja sarjan puhdistusöljyn.
    Luonnonkosmetiikkapäiviltä tilasin Evolven 360 voiteen sekä PureBeautyn Birch sap -kasvoveden.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole, yks päivä mietin miten monta avaamatonta peiteainetta mulla on. Ja etsin jotain huulikiiltoa meikkipussista ja nämä MACit tuli eteen enkä heti edes muistanut hankkineeni niitä! Flaerin shampoo on ainut näistä ostoksista joka on jo käytössä. Ihonhoitotuotteita en luojan kiitos osta kun kuluvat niin hitaasti ja on paljon varastossa, joulukalenterista tulee taas lisää...

      Poista

Kiitos kommentista <3