maanantai 9. elokuuta 2021

Boxycharm Heinäkuu 2021

Olipa taas jännittävää odotella uusinta boxia :) tiesin oman tuotevalintani mieluisaksi mutta toivoin mukaan myös eye patcheja tai irtopuuteria. Toisaalta arvelin huonon tuurini tietäen että mitään kivaa ei välttis tule mutta aina saa toivoa ;) Boxycharmissa on tosi paljon vaihtelua, tuntuu että meistä kukaan ei saa tismalleen samanlaista sisältöä. Yllätysmomentti näissä on kohdillaan mutta kateuskortti nousee esiin kun kaverilla on parempaa ;D no mutta ei kai näitä niin vakavasti kannata ottaa!

Tämä oli ensimmäinen pakettini jonka jouduin nyt tullaamaan. Tullaus oli kyllä nopea ja helppo tehdä puhelimella. Boxycharm maksoi 25 dollaria + postikulut suomeen 20 dollaria + tullaukset 11 e. Boxin saamiseen meni nelisen viikkoa, se lähetettiin Boxycharmista 8.7, saapui Planet Expressille 24.7 josta se pian lähti eteenpäin ja saapui mulle 6.8. Jotenkin on vähän niin ja näin, kiikun kaakun miten pitkään jatkan tilaamista koska sisältö ei hirmu super ole ja oikeasti saisin ostettua tällä rahalla suoraan mieluisat tuotteet. Tai vaihtoehtoisesti vaihdan Basen Premiumiin jossa saisi valita 2 tuotetta että varmasti olisi mieluista. Tai Ipsy Glam Bag jossa saa valita kolme tuotetta?!



Grande Cosmetics / Grandeglow Plumping Liquid Highlighter / arvo 25 dollaria
Pelkäsin saavani boxista sen haistapaska lelukynän tai Bellápierren eyelinerin, mutta eipä tämä nestemäinen highlighterikaan sen parempi ollut. Pelkäsin saavani tämän version boxista ja valitettavasti sain, kyllä naama venähti kun näin tämän. En tee tällä mitään, menee arvontapalkintoon teille. Ehkä joku muu arvostaa tätä enemmän.

Billion Dollar Brows / Brows On Point: Micro Pencil / arvo 16 dollaria
Taupe sävyinen micro kulmakynä. Kokeilen varmasti jossain vaiheessa. Ok tuote mutta aika peruskamaa boxissa. Sävy kuitenkin kerrankin nappiin!

Alamar Cosmetics / Brighten & Bronze Complexion Trio / arvo 25 dollaria
Tämä oli oma valintani boxiin. Valitsin vaaleimman Fair/Light sävymaailman kolmesta eri vaihtoehdosta. Tässä on hyvä puuteri esim silmien alle, tosi tosi vaalea bronzer ja hehkuva bronzer/highlighter. Minusta tämä paletti on kaunis ja koko boxin paras tuote. Alamarilta mulla on jokunen sivellin ja merkki vaikuttaa kiinnostavalta muutenkin.

The Lyfestyle Co. / Detox Hair Serum / arvo 79 dollaria
Öljypohjainen seerumi hiuksille. Kosteuttaa ja tekee hiuksista kiiltävät. Menee jemmoihin ja otan joskus käyttöön, ihan mielenkiintoinen ja kiva tuote boxiin.

Mudmasky / Vitamin-Infused Eye Serum / arvo 63 dollaria
Järjetöntä laittaa näin iso silmänympärysihon seerumi boxiin! Olen eläkeiässä ennenkuin saisin tämän käytettyä! C-vitamiinia sisältävä seerumi virkistää ja kosteuttaa silmänympärysten ohutta ihoa. En ole Mudmaskyn tuotteiden fani joten lähtee eteenpäin koska olen aika varma etten tulisi käyttäneeksi ja mulla on useampi sy-voide jemmoissa.

Kuten rutinoista saattoi arvata, eipä taas miellyttänyt. Viidestä tuotteesta kolme jää itselle mutta maksaisinko niistä 55 euroa? En. Tässä Boxycharmissa on liikaa vaihtelua ja meikkituotteet on monestikin vähän outoja, esim juurikin se lelukynä ( Lindan boxissa ) ja toisaalta joku saa superkivan boxin ( kuten Sissi ) jossa on runsaasti kivoja meikkejä/tuotteita, mutta mulle tuollainen boxi ei vaan ikinä satu. Olen monesti käynyt kauneusprofiilinkin läpi että onhan se oikein täytetty mutta on. 

Elokuun valinta on tehty ja itseasiassa elokuu lähti matkaan jo eilen, koska tänään pääsee tekemään jo valintaa syyskuun boxin tuotteeksi :) toivottavasti seuraavat boxit tulisi vaikka nopeammin kun tämä teki kuukauden matkaa. Plussaa kuitenkin edelleen siitä että tuotteet on ehjinä perillä vaikka tätä boxia ei ollut pehmustettu millään ja tavarat seilaili ympäriinsä. Tosin boxi itsessään oli tavallista pienempi että aika tiiviisti ne siellä oli.

Mitäs sinä olisit tykännyt sisällöstä?

10 kommenttia:

  1. Musta tää sun setti oli kiva, parempi ainakin kuin mulla! :D Tota Alamarin palettia mietin myös, mutta päädyin lopulta siihen Ofraan. Toi olisi ollut mun toinen vaihtoehto ja toivottavasti josku toikin paletti vielä tulevista bokseista mulle tulisi :) Taso on laskenut näissä kaiken kaikkiaan kuin lehmän häntä, mikä on todella kurjaa, mutta ehkä tästä on vaan suunta ylöspäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin ensi boxi vaikuttaa kivalta kun on jopa kaksi luomiväripalettia vaihtoehtoina, tosi kumma jos ei kumpikaan satu ;) se Ofra olisi ollut huippu mutta minusta tämä Alamarkin on hyvä :)

      Poista
  2. Aivan liian kallis sisältöönsä nähden. Jos maksais vaan se $25 niin suht ok, mutta kaikki muu siihen päälle niin ei. Jotenkin noi hinnatkin tuntuu feikeiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on harmi kun postarit ja alvit nostaa hinnan niin korkeaksi. Ihan kipurajoilla on :/

      Poista
  3. Tota Mudmaskya tuntuu tulevan nyt vähän joka tuutista. Paletti on kyllä tosi kaunis ❤️ mutta aika vaisuksi jäi kokonaisuus jälleen kerran

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan kyllä elokuulta tosi paljon enemmän koska näyttää olevan liki pelkästään hyviä vaihtoehtoja :) ja kaksi palettia tarjolla!

      Poista
  4. Mielestäni sisältö oli ihan kiva, mutta toi paletti näyttää oikein kauniilta ja ihanalta! Toivottavasti boksit on mieleisiä kun niistä tuon hinnan maksaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse boxihan ei ole kallis mutta nuo kaikki lisäkulut tuo niin paljon sille lisähintaa...siksi toivoisi vähän parempaa sisältöä ;)

      Poista
  5. Huh huh hinta on kyllä suolainen nykyään kaikkineen lisäkuluineen! Varsinkin kun ei tämä nyt oikeasti ole Boxycharmin parhaimmistoa... Paletti on kyllä kiva, Alamarin meikit on ihania <3 Ja mudmaskin tuotteista olen kyllä itse tykännyt. Muuten ei oikein kolahtanu tämä sisältö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin :/ Mulla oli se joku Mudmaskyn seerumi Goodieboxista mutta muistelen etten tykännyt tai laitoin vaan eteenpäin. Paletti on kyllä kiva ja jotenkin odotan tätä Elokuun boxia paremmaksi :)

      Poista

Kiitos kommentista <3