lauantai 16. tammikuuta 2021

Minkäs sille voi kun lapsettaa

En tiiä mikä siinä on mutta kun idean saa, ne lakat ja värit on kynsille saatava hetipiannyt. Nämä värithän eivät sointuneet menneeseen joulunaikaan sitten mitenkään mutta väliäkös tuolla. Lakkasin nämä siis joulukuussa.

Dependin uutukaisilla tekee mieli lakkailla ja tämä kaksikko sopi jotenkin niin kivasti yhteen. Oranssinkeltainen lakka on Glammy Sunday ja greige Make It Stylish. Huomasin muuten että näistä Dependin lakoista kuluu väri pois etiketistä jossa lakan nimi lukee. No, onneks nää kaikki sävyt on ylhäällä täällä blogissa ja swatch tikuissa.

Depend Glammy Sunday

Leimaukset MoYou London Fashionista 14. Pitäis käydä kaikki laatat läpi oisko mulla enempi näitä villapaitakuvioita. MoYou Londonin sivuille en edes uskalla mennä katsomaan millaisia laattauutuuksia olisi tullut sitten viime näkemän, tällä koristelutahdilla ei ole oikein viisasta ostella uusia juttuja ja MYL laatat on aika kalliita postikuluineen.

Kynsistä tuli niin kivat kuin ajattelinkin, tykkäsin tosi paljon :) pikkusen häiritsi että nimettömän leima jäi vaaleammaksi mutta en antanut häiritä, pari päivää kyllä viihdyin näillä lakkauksilla. 

Ja nyt sanon ääneen sen mitä jokainen aatteli mutta ei kehdannut sanoa; nää lakat yhdessä on kakan väriset.

8 kommenttia:

 1. Kivat värithän nuo on! Uudet leimauslaatat on kyllä mun heikkouteni, sitten kun tulee vielä Maniologyn kuukausiboxi niin niitähän riittää 🙈🙊

  VastaaPoista
 2. Hyvä väriyhdistelmä. Oma ajatus oli, että tulihan ne villapaitakynnet tänne blogiin. :D
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nekin, ei ole oikein tullutkaan villiskynsiä tehtyä :)

   Poista
 3. Joo, ei olisi ollut eka väriyhdistelmä, mihin olisin tarttunut, mutta ihanan pirteältähän ne näyttää! Ja pyh pah haaleammista leimoista, ihana kokonaisuus ratkaisee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia <3 tämä väriyhdistelmä kyllä toimi yllättävän kivasti!

   Poista

Kiitos kommentista <3