lauantai 7. maaliskuuta 2020

Urban Decay Naked Honey paletti

Hunajata, hunajata...tänään siis esittelyssä Urban Decay Naked Honey -paletti! Honey on uusin tulokas Naked -palettien sarjaan. Mikään uutuukainen tämä ei enää ole, ilmestyi muistaakseni syksyllä. Tiesin heti että paletin haluan mutta hankin sen vasta joulun jälkeen lahjakortilla. Kiitos pukki ;) 


Omistan kaikki Nakupaletit paitsi Reloadin ja Naked 1:sen jonka olen myynyt pois. Honeyn kuumottavat kultaiset sävyt olivat päätekijä paletin ostopäätöksessä. Honey sisältää lämpimiä ruskeita sävyjä kultaisella mausteella. Paletti tosiaan on melkoisen lämmin joten siitä ei tullut suosikkiani, pidän enemmän Smoky, Naked 3 ja Cherry -paleteista.


Mikään huono sijoitus tämä ei tietenkään ole, käytän arkimeikeissä aina jotain neutraalia väriä. Tai värejä, en kyllä ikinä tee yhden sävyn meikkejä. Honey -palettiin olisin toivonut tumminta sävyä astetta vaaleampaa varjostussävyä, nythän tuossa on tosi paljon keskiruskeita ja ainoastaan yksi tummanruskea, sekään ei hirmu tumma.



Kultaiset sävyt ovat makeita. Golden on kiiltävä metallinen kulta, Honey suoranainen glittersävy josta on jopa hieman vaikea saada kaikkea irti pelkällä siveltimellä. Mutta ei minulla ole kuitenkaan moittimisen sijaa, hyvä paletti Nakujen ystäville ja hyvä sijoitus myös ruskeita värejä rakastavalle.


Naked Honey meikin yhdistin näyttäviin rajauksiin ja MAC Stone -huulipunaan. Silmämeikissä käytin molempia kultaisia sävyjä sekä ruskeita mattasävyjä sekaisin. Oon miettinyt hiusten värjäämistä mustaksi mutta se on aika radikaali muutos. Nyt kun on saanut nämä vaaleiksi ja kylmän vaalea tukka on jotenkin ihana :) nuo taupet ja kylmänharmaat sävyt sopii tosi hyvin, tämä Stonekin on aivan ihana! Otin sen pitkästä aikaa käyttöön :)

Miten tämä Honey iskee sinuun? Aiotko hankkia vai passaatko?

11 kommenttia:

  1. Paletti näyttää kyllä tosi kivalta, mutta luulen, että sitä ei lopulta tulisi käytettyä, joten pakko passata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko oli saada kokoelmaan mutta aika vähän tullut käytettyä..

      Poista
  2. Tykkään Honeysta, mutta siinä voisi tosiaan olla tummempikin sävy. Naku 3 taitaa olla minunkin suosikki.

    VastaaPoista
  3. Nätti paletti. Kulmat ja huulet tulevat parhaiten esille tuossa alimmassa kuvassa.
    Jätän Honeyn ainakin tällä hetkellä ostamatta, kun olen muita paletteja ostanut jo alkuvuonna.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on se Jeffreen uusin paletti ostoslistalla...

      Poista
  4. Tää paletti on kyllä kaunis :) Ja kauniin meikin olet tehnyt! Tuo huulipuna sopii tosi hyvin yhteen tuon silmämeikin kanssa :)

    Mulla jää tämä hankkimatta, kun en usko että käyttöä löytyisi tarpeeksi. Kauniit sävyt, mutta eivät mulle omimmat ja sen vuoksi todennäköisesti jäisi lopulta vähäiselle käytölle.

    VastaaPoista
  5. Moi, luin sun aikaisempia postauksia ja jossain kerroit, että et voi käyttää propyleeniglykolia sisältävää ripsiväriä. Mulla on juuri etsinnässä ripsiväri, jossa ei oo tuota. Osaatko kertoa merkkejä joissa ei oo tuota kyseistä ainetta. Helpottaisi kovasti etsintää, jos tietäisi joitain merkkejä🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikkapa essencen What The Fake, Lumenen Mystic ( en muista onko kaikki versiot ), IsaDora Hypoallergic mascara...yleisesti en voi sanoa merkkejä koska esim. Lumenen joissain ripsareissa sitä on, joissain ei. Sama juttu essencellä, osassa on ja osassa ei. Kannattaa lukea aina incit ja välttää propyleeniglykolia ja propanediolia joka on sama asia :)

      Poista
    2. Kiitos tästä. Helpottaa etsintää jo kovasti🙂

      Poista

Kiitos kommentista <3