keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Sensai kevätmeikki 2020

Saatuja ilmaistuote.

Kauneusbloggaamisessa antoisinta on testata erilaisia meikkejä. Tykkään myös ihonhoidosta mutta värikosmetiikka on mun juttu. Käytän todella paljon erilaista kosmetiikkaa eri hintaluokista, tänään esittelen teille selektiivistä Sensai -kosmetiikkaa.

Sensai on itselle melko tuntematon merkki, vähän olen heidän meikkejään käyttänyt. Toisaalta on kiinnostanut kokeilla Sensain kehuttua Flawless Satin meikkivoidetta ja 38 ripsarihan on varmasti kaikille tuttu vähintään nimestään. Nämä esiteltävät meikit kuuluvat kevät 2020 lookiin.

Sensai Eye Colour Palette on pakattu tyylikkään mustaan ohueen, ylellisen tuntuiseen ja helposti kiinni napsahtavaan rasiaan. Selektiivisessä kosmetiikassa parasta onkin se luksuksen tunne tämän arkisen aherruksen keskelle. Paleteissa on peili ja kaksi pientä sivellintä. Ohut paletti ei vie paljoa tilaa ja se on tukevan tuntuinen, ei rikkoonnu pienestä joten kulkee helposti mukana.
Sensai luomiväripaletit koostuvat neljästä harmonisesta sävystä, jotka on suunniteltu tuomaan silkin hohtoa kasvoille. Paletin vaalean mattavärin innoittajana on ollut shironeri -menetelmä, jossa silkki pestään ja vaalennetaan erikoismenetelmän avulla. Tämän tarkoituksena on tuoda esiin silkin puhdas, valkoinen väri.
Jokainen paletti sisältääkin vaalean mattaisen värin jolla luomi voidaan pohjustaa, ja varjostaa sitten tummemmilla sävyillä. Paletin sävyt sisältävät silkkipuuteria jolloin ne on helppo häivyttää toisiinsa.
Paleteissa on hyvä pigmentti mutta se on erilaista kuin mihin olen tottunut. Minusta tämä juuri on se juttu bloggaamisessa, saada erilaisia kokemuksia ja siten osaa suositella tuotteita paremmin. Selektiivisen kosmetiikan luomiväreissä tuntu on aina erilainen. Ne todellakin häivyttyvät toisiinsa saumattomasti ja etenkin nämä värit tuntuivat todella silkkisiltä. Näillä ei saa tummia, näyttäviä varjostuksia vaan hillityn, kauniisti häivytellyn ja pysyvän meikin. ovh 70 e.




Petal Dance - kylmää vaaleanpunaista, taupea ja ruskeaa. 



Shiny Foliage - viileätä kultaa ja kullanruskeita sävyjä.



Night Sparkle - Lämmintä kuparia ja ruskeaa.



Frosty Twilight - Kylmiä, huurteisia sävyjä.





Lasting Eyeliner Pencil on ohutpäinen geelipohjainen rajauskynä. Tämä on tarkka, tällä saa ohutta jälkeä ja kestää hyvin silmien vuotamista. Ihana laatukynä! Kaksi sävyä, ovh 36 e. 






Designing Eyeliner Pencil on perinteinen nestemäinen rajausväri. Ohuella ja tarkalla päällä syntyvät kissarajaukset helposti ja vaivattomasti. Tällä saa sekä ohutta että paksua jälkeä. Kaksi sävyä, ovh 39 e, täyttöpakkaus 31 e. 

Silmämeikeissä käytetty Sensain paletteja :)

Onko Sensai sinulle tuttu merkki?

16 kommenttia:

  1. Sensain meikkipuuteri Total Finish Natural Matte on luottotuotteeni käsilaukussa, ostin uuden täyttöpakkauksen aina kun alennuksesta löysin. Nyt alkaa viimeinen loppua ja pitäisi uskaltaa/raaskia kokeilla vastaavaa, sillä tuo Natural Matte -linja on käsittääkseni lopetettu. Olen kyllä Sensain kannattaja, kunhan osuu sopiva tarjoushinta kohdalle. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydät yhtä hyvän tuotteen tilalle :)

      Poista
  2. Oon omistanu yhden sensain pikku paletin joskus...nää paletit voisin kyllä hankkia kaikki. Hinta vähän kova. Mutta meikkivoiteen ja peiteaineen hankin viime kerralla kutsu kauneuteen tapahtumasta. Ihonhoito tuotteita mulla on ollu kans sensailta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkivoidetta tykkäisin itse kokeilla ja sitä 38 ripsaria <3 tarjouksia voisi kytätä ja nuo Sokkarin tarjoukset on aina ihan hyvät!

      Poista
  3. Hyvin klassiset luomivärit testissä täälläkin ja luomivärien koostumus on ihanan silkkinen just tälläisille aikuisen naisen jo ryppyisille luomille. :) Nuo linerit vaikuttaa laadukkailta myös.

    Tsemppiä Taina sinne ja mukavaa viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, silkkinen on sopiva ilmaisu koostumukselle <3 Ihanaa viikkoa Tiia :)

      Poista
  4. On nimeltä tuttu, mutta en oo tainnut juurikaan sarjan meikkejä kokeilla. Kaunis meikki taas sulla ja ihania nuo paletit!

    VastaaPoista
  5. Kaunis meikki :) Mä en ole itseasiassa tainnut testata Sensailta muuta kuin silmänrajauskynää :o Ei nyt ainakaan äkkiseltään tule mieleen muuta! Nuo paletit ovat kyllä jotenkin tosi kauniin yksinkertaisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nämä paletit on aivan ihania aikuiseen makuun ja tosi helppoja käyttää <3

      Poista
  6. Ihanat rajaukset! Sensain ripsari on tuttu. En tykkää sen poistamisesta, kun se murustuu hassusti. Toi rajaus voisi olla aika hyvä hankinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmat rajaukset on loistavia, en osaa sanoa kumpi on kivempi mutta molemmat todella laadukkaita ja pysyviä :)

      Poista
  7. Tuttu, silloin kun se oli vielä Kanebo. Kauniita paletteja ovat, hyvin aikuisia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleeko meistä joskus aikuisia? Nämä on kyllä kivoja arkimeikkeihin ja sellaiseen harmoniseen meikkiin :)

      Poista
  8. Mukavaa löytää esittely näistä täällä. Oikein hienoilta nämä luomiväripaletit näyttävät. Mikä sinun mielestäsi oli väreiltään kivoin paletti? Kuvien perusteella minua viehättävät ensimmäinen ja kolmas. Jännä huomio, että näillä on nyt englanninkieliset nimet. Vanhoilla paleteilla oli japaninkieliset.
    Minulla on muutama vanha Sensain luomiväripaletti. Niitä olen hillonut liikaakin. Pitäisi ottaa käyttöön. ;) Eyeliner ja ripsiväri ovat myös olleet käytössä sekä muutama ihonhoitotuote. Sensain puhdistusliinaa unohtamatta! Se on ollut oikein hyvä ja yleensä olen ostanut varastoon uuden valmiiksi. Täytyykin lisätä sellainen ostoslistalle. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun suosikit on eka ja vika :) onkohan mullakin muuten joskus ollut se Sensain liina? Se oli kyllä hyvä :) se oli sitä blogiaikaa kun kaikilla oli "Sensain rätti" :D apua mikä nimitys...olinkin ihan unohtanut sen, hyvä kun muistutit! Itseasiassa piti googlettaa ja kyllähän tuosta rätistä löytyi paljon postauksia ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3