tiistai 3. maaliskuuta 2020

Helmikuun loppuneet tuotteet

Moi! Koiran hölmöilyjen takia läppärini ei toimi kuten ennen ja yritän sinnitellä tällä viimeiseen asti ;DD jouduin kuvaamaan loppuneet jo viikko takaperin mutta onneksi muutama purkki oli ehtinyt tyhjentyä, sai vähän jutun juurta aikaan ;) onneksi mulla oli aika paljon ajastettuja postauksia eikä mitään keskeneräisiä luonnoksia, joten jos kone simahtaa lopullisesti, en menetä kuvia. Näköjään nämä tietokoneet kestävät huonosti uimakoulua...

Mutta tässä helmikuun tyhjentyneitä purkkeja, nyt sain paljon tilaa uusille meikeille ja loppui muutama pitkään käytössä ollut ihonhoitotuotekin...luulen kyllä että ensi kuussa tyhjiä on enemmän ja joukossa olisi enemmän ihonhoitotuotteita :)

Ostaisin uudelleen, suosikkituotteita!



Smashbox Photo Finish Primerizer
Kosteuttava primer jota olen käyttänyt lähinnä talvisin. Pidin tästä tosi paljon, toimii hyvin ja on tosi riittoisaa. Ostan kyllä joskus uudelleen ;)

essence What The Fake! mascara
Voisi kyllä sanoa että mitä helv...ostin nämä Tokmannilta ja kun avasin, huomasin että tämä on ihan kuiva!! Ja toisessa sama homma kun otin myöhemmin käyttöön. Ronkin aina ripsareista takimmaiset ettei ne olisi avattuja niin silti saa tälläisiä :// Olen siis käyttänyt What The Fakea aiemminkin ja se on ainut hyvä essencen ripsari. Pidentää, tuuheuttaa, ei varise tai tuhri yläluomea päivän aikana. Ärsyttää kun esseencen meikeissä ei ole sinettejä niin ne on aina sitten rämmittyjä. Eikä oo muuten ensimmäinen avattu ripsiväri jonka Tokmannilta ostan. Ärrimurri. Loistava ripsari mutta kiva ois käyttää enemmänkin kuin 5 kertaa.

The Ordinary High-Adherence Silicone Primer
Tätä mulla onkin jo uusi ostettuna. Tykkäsin tosi paljon! Blurraa hyvin ihohuokosia, iho näyttää sileämmältä ja meikkivoide levittyy tämän päälle tosi hyvin. Voin vain lämmöllä suositella sekaiholle, toimii hyvin myös rasvoittuvalla ihollakin. Miksei kuivallakin, oma on aika pintakuiva. Yksi parhaita ellei paras kokeilemani silikoni primer. Käytän tälläistä kun haluan meikkipohjalle ja mattaiselle meikkivoiteelle parempaa pitoa.

Lumene Matte meikkivoide
Jos haluan helpon ja nopean mattameikkivoiteen marketista, enkä halua maksaa siitä maltaita, ostan tätä. Pysyy hyvin mattaisena, tietysti lisään puuteria päivän mittaan mutta uskaltaisin käyttää tätä myös iltakemuissa. 


Simple Cleansing Facial Wipes
Suosikkeja, ostan uudelleen :)

Innisfree My Real Squeeze Mask Bamboo
Lemppareita nää Innisfreen kangasnaamiot! Näitä pitää aina olla kaapissa, kangasnaamioiden parhaimmistoa :) istuu hyvin, kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Näitäkin olen ostanut eBaystä kerralla isomman satsin :)

Tony Moly Yuja Sheet Mask
Sitruunaisen virkistävä ja tuoksuinen kangasmaski. Tony Molyn Fresh To Fo -maskit ovat todella kosteita ja erityisen hyvin kosteuttavia. Tykkään näistä tosi paljon, eBaystä hankin isomman satsin kerralla. Nämä ovat jotenkin parempia kuin perinteiset kangasnaamiot, kangas on paksumpaa ja seerumia tuntuu olevan enemmän. Suosittelen! Mulla ei ole usein krapula-aamuja mutta silloin kun on, kangasnaamio kuuluu elpymishetkeen. En IKINÄ mene nukkumaan meikit kasvoilla, ne kyllä jaksan pestä pois mutta ihon kosteuttaminen jää. Ja sen kyllä tuntee aamulla! Silloin kangasnaamio pelastaa tilanteen :)

Esse Sensitive Eye Cream ( pr-näyte )
Jo toinen käyttämäni purkki. Silmänympärysiho on mukavan sileä ja kosteutettu tätä käyttäessä. Ei ärsytä silmiä. Kosteuttaa ja oikeasti hyvä sy-voide aikuiselle iholle. Tämä tekee jotain ja voin sanoa että on Louis Widmerin rinnalla paras ikinä käyttämäni sy-voide. Postaukset voiteesta tässä ja tässä, sieltä voi lukea enemmän ;) 

Mádara Smart Anti-Pollution Mask Charcoal & Mud Repair Mask ( pr-näyte )
Mádaran mutaa ja aktiivihiiltä sisältävä naamio uudistaa, kirkastaa ja syväpuhdistaa ihon. Eri miellyttävä käyttää eikä kuivata talvellakaan. Uskaltaa käyttää 1-2 kertaa viikossa. Tekee ihosta ihanan puhtaan ja kirkkaamman. Siksi mulla on nyt kulunut tavallista vähemmän kangasnaamioita kun olen käyttänyt perinteistä naamiota pois. Mádaran naamiot ja kuorinnat ovat aina olleet mieleeni, ostaisin siis tätäkin uudelleen. Postaus naamiosta tässä.

Eyenlip Pure Snail Repair Gel Cream
Ihanan tuntuinen geelimäinen etanavoide. Kosteutti mutta ehkä kesällä parempi...yksinään ei talvella riittänyt. Hoitoneste on oltava tämän kaverina! Joskus rullasi meikin alla mutta sitä mulla kaikki geelivoiteet tekee. Miellyttävän tuntuinen, aika neutraali mutta iho oli ihan kirkas ja hyväntuntuinen tämän käytön aikana. Testailen muitakin etanavoiteita mutta tämä oli hyvä ja Eyenlipin tuotteet aina olleet mieluisia ;)

Yves Rocher laventeli suihkugeeli
YR:n suihkugeelit on hyviä ja halpoja. Tuoksuihin ei ehdi kyllästyä pienehkön pullon takia. Ostan ehdottomasti lisää vaikka tätä ja muitakin tuoksuja :)

Käytin pois mutta en osta uusia.

Herbina Hajusteeton hiuskiinne
Ostin tätä pitkästä aikaa. Hajusteettomuus plussaa, mutta tämä pullo ei kestä mulla kuin pari viikkoa ja tuntuu vähän korputtavan tukkaa...niin en nyt osta uutta. Ehkä hätätapauksessa kun ei tosiaan muuta hyvää hajusteetonta lakkaa ole marketeissa...

Kérastase Resistance Balm-In-Shampoo
Tämä tuli Elevenin joulukalenterissa. Ihan kiva shampoo, ei herättänyt tuntemuksia joten ei jatkoon.

Four Reasons Toffee Wax
Ihana toffeentuoksuinen vahva vaha. Tämän kanssa hiukset oli helppo muotoilla ja tätä oli muutenkin miellyttävä käyttää. Vähän kuivui purkkiin näin loppua kohti ja harmittaa kun tätäkään ei enää saa :/ aina kaikki hyvä lopetetaan kun löydät hyvän hiustenmuotoilutuotteen!!


Lavera SOS Help Hand Balm
Makadamiaöljyä sekä manteliuutetta sisältävä paksumpi voide talven tuivertamille räpylöille. Miellyttävä mieto tuoksu, hyvin rasvaava koostumus mutta tosiaan talveksi, kesällä tämä olisi liian tuhtia. Voisin ostaa joskus lisää mutta vaihtelunhaluisena haluan nyt käyttää muita. Pidän kyllä Laveran tuotteista todella paljon ja tämä oli paras kokeilemani Laveran käsivoide :)

RefectoCil kulmaväri
Sävy vaaleanruskea 3 oli itselle liian hailakka eikä tämä tuntunut pysyvän. Mutta ostan lisää muissa sävyissä :)

L`Occitane Comforting Cream Light
5% sheavoita sisältävä ohut kasvovoide. Ihan miellyttävä, tietysti tässä on se L`Occitanen ominainen voimakas tuoksu. Toimi hyvin ilta- että päivävoiteena. En kuitenkaan sheavoin vuoksi uskaltaisi käyttää enempää, herkistää minulla silmiä. Muutoin kyllä ihana voide!! Ei liian tuhti mutta hyvin hoitava.

Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patch
Nämä eivät olleet hirmu märkiä vaan todella napakoita, pysyivät hyvin iholla eivätkä valuneet ollenkaan. Sisältävät kurkkua, aloe veraa, hyaluronihappoa ja kofeiinia. Voi kun olisi aikaa ja jaksamista ( = kehtaamista ) käyttää tälläisiä joka aamu, nää kivasti auttaa kasseihin ja freesaa yleisilmettä. Näissä kyseisissä tulee vaan hinta vastaan, ostopaikasta riippuen hinta 60kpl naamiopurkista on 50-60 e joten tyydyn Kocostarin eye patcheihin ;DD muutoin nämä oli ihania!

Näistä en niin välittänyt.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG
Tilasin joku tovi sitten innoissani The Ordinaryä testiin ja tuotteet saatuani tajusin vasta lukea incin. Tässä Propanediol ihan incin alkupäässä ja parina iltana tuotetta testasin, huomasin tämän heti ärsyttävän silmiä. Silmät olivat aamuisin rähmivät ja ärsyyntyneen oloiset. Tosi harmi koska tämän sy-voiteen pitäisi laskea turvotusta ja vähentää tummuutta. Tuote on nestemäistä ja annostellaan pipetillä, tästä en oikein pitänyt ja tuskailin jo alussa ison 30 ml kokoisen pullon kanssa. Jos tuote ei sovi minulle niin tuskaa käyttää näin iso pullo pois ;D Mulla ei siis ole mielipidettä tuotteen tehosta. 

Urban Decay All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer
Voi mikä pettymys :( Liian kuivattava, jää näkyviin juonteisiin. Sävy Fair Neutral on niin järkyttävän keltainen etten voi käyttää. Aika kallis hutiostos :/ lähtee kiertoon, testasin tätä vain kaksi kertaa. Varmasti hyvä jos silmänaluset kestää pitävää, täyspeittävää mattaista peiteainetta. Loistava tuote muutoin, ehkä vähän nuoremmille ;)

essence Lash Princess ripsiväri
Muuten ok hiukan kuivuttuaan mutta tuhraa yläluomeen päivän mittaan. Voisin kokeilla vedenkestävänä mutta ei normiversiona. 


NYX Latte mosaiikkipuuteri
Tämän otin mukaan leikkimieliseen pannutusprojektiin ja yritin käyttää tätä. Mutta sitten muistin miksi en tästä oikein tykkää ja ei ole tullut käytettyä sen takia. Väriltään liian tumma, hankala häivyttää ja äh, ei vaan hyvä :/ joutaa roskiin kun tää on tosi vanhakin.

Lumene Arctic Bronze aurinkopuuteri
Tämä tuli joskus miljoona vuotta sitten ensimmäisissä Bette Boxeissa :DD käytin tätä joskus mutta sävy on hiukan liian lämmin ja tämäkin vaan pyörii mulla...niin vanha etten anna eteenpäin joten joutaa VEKS!

NYX Simply Vamp Lip Cream
Vaikka sävy oli upea, en kuitenkaan ikinä käytä vamppisävyjä. Ja sen kerran mitä tätä käytin, huomasin että tämä pysyy hiukan huonosti tai kuluu epätasaisesti. Ja se on vähän epämukavaa näinkin tumman punan kanssa. Huulimeikki kokoelmaa kuvatessani onnistuin painamaan korkin liian syvälle --> töytäisi punan kärkeen --> korkki halkesi eikä pysy enää paikoillaan. Heipat siis tälle!

Ihan hyvin loppui, yli parikymmentä tuotetta! Mitä kaikkea sinä rutistelit tyhjiin tässä kuussa?

20 kommenttia:

  1. Hyvät kulutetut! Tuttujakin joukossa. Itselleni kävi samanlainen ripsaripettymys ud.n ripsarin kanssa. Kylläpä harmittaa.

    VastaaPoista
  2. Sheet maskeja, joulukalenterituotteita, Cienin misellivesi, JSC huulikuorinta, Avonin Banaanikäsivoide ja monta muuta :D

    essenceä ei kyllä oikein uskalla nykyään kaupasta ostaa, kun ei tiedä mitä sattuu tulemaan. Carlsonilta ehkäpä ainoana, kun heillä on melkein suora kassayhteys siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tokmannilla tuskin valvotaan tuotteiden availua kun se piste on kassalta piilossa. Mutta ihan niitä avattuja voi löytyä marketeistakin, jossain just näin kun meikkailivat myytävistä meikeistä :/

      Poista
  3. Kannattaa essenceä ja catricea tilata maahantuojan lalalipstickin verkkokaupasta. Saa nimittäin avaamattomia pakkauksia :D

    Multa taisi vain puhdistava kasvovesi ja deodorantti loppua :Ddddd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon katellutkin sitä valikoimaa sieltä ja varmasti ovat avaamattomia <3

      Poista
  4. Multa loppui Mossan rauhoittava päivävoide joka oli oikein hyvä perus kosteuttaja. Ainakin kaksi pipetillistä MUR ja/tai Ordinaryä, en edes muista mitä ja joulukalenterista tulleet body shopin mansikka hoitsikka ja shampoo. Kaksi Colourpopin huulikiiltoakin tais loppua .
    Jos olis henkilökuntaa voisivat Tokmannillakin laittaa teipin noihin ripsareihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. essenceltä kuulin että ripsareihin olis tulossa sinetit. Se on vaan kun tuotteista ei ole aina testereitä niin sitten ne myytävät avataan. Ja joku onneton ne sitten aina ostaa :/

      Poista
  5. 14 täyskokoista ja muutaman näytteen + yhden matkakoon käytin helmikuun aikana. Aika keskimääräinen luku mitä nyt näitä olen kohta vuoden blogaillut :P

    VastaaPoista
  6. Tuollahan oli kaksi ihan mun suosikkia noissa, mistä et itse niin pitänyt :D Eli essencen ripsari ja UD:n peiteaine! Ne on molemmat ihan täyttä kultaa mulle<3 UD:n peiteaine on tosiaan niin jämäkkää, että kasautuu juonteisiin aika herkästi, mutta itse saan sen vielä toistaiseksi ainakin toimiman tosi hyvin :) Simplen puhdistusliinat on yksiä parhaimpia mitä on!

    Tosi kiva määrä loppuneita sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aika paljon vanhempi kuin sinä niin se alkaa tässä iässä takkuilla silmänalusiholla ;) se jämähti niin hanakasti kiinni etten voinut käyttää ja olin kosteuttanut kahdella eri tuotteella :D kokeilen vielä tuota essenceä vedenkestävänä jos se toimisi paremmin niin <3

      Poista
  7. Mä oon ollut aikoinaan harjotteluissa eri meikkipisteillä ja laivan taxfreessa ja se meno meikkien ja testereiden kanssa joillain on aika villiä. Vaikka myyjä on vieressä niin aivan huoletta meikataan koko naama testereillä ja sitä teki ihan kaiken ikäiset joko tietämättään ja vahingossa että purkit ja putelit avattiin haistaakseen tuotetta tai kokeillakseen ennenkun ehti sanoa että testeri löytyy siitä ihan vierestä -.- välillä tuli sellanen olo että teki mieli räjähtää siinä, ne kun kaikki ovat kaupan omaisuutta eikä voi käsitellä miten sattuu... mutta asiakkaathan tätä ei ymmärrä, jos huomautat niin saat takaisin kuulla olevas maailman huonoin ihminen ja asiakas on aina oikeessa jolta ei saa kieltää mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän siinä tilanteessa tekisi mieli sanoa jotain kun joku Diorin voidepurkki avataan ja testataan...hurjalta kuulostaa mutta tottahan tuo on!

      Poista
    2. Haha 30ml sy-voidetta, se ei lopu ikinä. :D Mä olisin takuulla antanut jollekin tai heittänyt pois, hirveä tuhlari oon. :/ Mut ei pystyisi, jos oireet olis noi. Oliskohan sitä voinut käyttää kropalle? :D

      Poista
    3. En tiiä mutta aika laiska kropan rasvailija olen ;D

      Poista
  8. Mua kans harmittaa, että monissa meikeissä ei oo mitään sinettiä :/ Essencen ja Catricen tuotteet tuntuvat olevan niitä pahimpia, kun ei oo ihan kerta tai kaksi kun on tuotteen avatessa huomannut että joku on sitä jo testaillut :( Essen sy-voide alkoi kiinnostaa. Se kuulostaa tosi hyvältä! Ja Simplen liinat olen minäkin hyviksi todennut :)

    VastaaPoista
  9. Tosi tylsää että oot sattunut saamaan kuivia ripsareita, höh. The Ordinaryn primeria oon miettinyt kun tykkään just siitä että brullaa niin hyvin! Vitsi jos asuttais lähempänä, niin ostaisin sulta tuon The Ordinary Caffeine Solutionin pois koska tykkäsin siitä todella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä uskon että se on hyvä tuote mutta ei yhtään silmät kestä sitä :(

      Poista

Kiitos kommentista <3