perjantai 20. maaliskuuta 2020

Goodiebox maaliskuu 2020

**Mainoslinkki


Sain tänään maaliskuun Goodieboxini. Se oli haettavissa jo eilen mutta olin ehtinyt lähteä jo töistä kotiin. On taas kyllä pakko marmattaa siitä että onko se sisältö pakko läväyttää Instaan? Jotkut ihanat varoittavat mutta silti spoilaannuin taas ja alkoi koko asia ärsyttää. Menee nimittäin itseltä se ilo ja yllätys kun ehtii nähdä sisällön eikä pääse itse yllättymään :((( no jokatapauksessa katsotaan me nyt yhdessä boksin sisältö :)


Minä vähän pelkäsin onko taas Bette Box -kamaa mutta huh helpotusta, ei ollut ;) boksi sisälsi 4 täysikokoista tuotetta ja 2 näytettä.


Human+ Kind Body Soufflé ( 200 ml / 16,45 e )
Vegaaninen vartalovoide joka lähtee heti eteenpäin. Olen niin hidas käyttämään kroppavoiteita ettei mun kannata avata tätä eikä merkki ole erityisen kiinnostava. 

Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask ( 10,50 e)
Kristalliuutetta sisältävä hydrogeelinaamio sy-iholle, rauhoittaa turvotusta. Tässä on siis ymmärtääkseni yksi naamio jonka hinta on kympin...paree sitten olla hyvä ja auttaa oikeasti turvotukseen ;)

Comme Deux #liplove ( 18 e )
Boksin ainut meikkituote oli huuliöljy. Kiva punainen sävy mutta mietin vielä tuleeko käytettyä, huulimeikkejä kun on kertynyt aika hyvin. Vaikuttaisi ainakin hyvältä jos jättäisi vieläpä väriä huulille :)

Niré Beauty Face Prep Tool ( 5 e )
Tämä merkki on yksi kiinnostavimpia boksissa. Mulla ei ole mitään kasvoharjaa joten olipa tosi kiva saada boksista sellainen! Tykkään!! 


Ivy Aía Micellar Cleansing Water ( sample 50 ml ) 
Tämäkin merkki kiinnostaa ja matkakokoinen pullo on hyvä. Tosin isokin olisi kelvannut ;)

Aurelia Revitalize & Glow Serum ( sample 15 ml )
Ikääntymisen merkkejä vähentävä ja ihon sävyä tasoittava probioottinen seerumi. 100% luonnonmukainen koostumus. Tätä puolet isompi koko on jo 78 e arvoinen joten hän on neljänkympin purkki...kokeilen erimielissäni.

Hyvä kokonaisuus! Vai mitä tykkäsit? Kaikki paitsi vartalovoide tulee käyttöön ja sisältöhän oli taas yli 90 euron arvoinen. En sano että täys kymppi mutta boksi ilahdutti koska muutenkin on ollut kiva päivä, Audin rottelo lähti pihasta ja on yksi iso murhe vähemmän. Oon siis mersunainen nykyään ;DD ei voisi perjantai kivemmin alkaa :)

Hei mitä pidit boksista? Puuttuiko jotain, oliko sulla erilainen sisältö?

Goodieboxin pääse tilaamaan **linkkini kautta. Kiitos jos käytät linkkiäni :)

19 kommenttia:

  1. Ihan sama..en ite spoilaantunu sisällöstä. Toivoin vartalovoidetta tuubissa ja seerumia. Toiveeni oli kuultu. Turhakkeelta tuntu sitten toi kasvoharja ja huuliöljy mun tapauksessa. Testaan ne kyllä 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tarkoitin, että ihan sama sisältö mun boxissa...en sitä että ihan sama vaikka spoilaannuit...mä en😉

      Poista
    2. :) ihan kiva että oli vähän kaikille jotain mieluista sisältöä :)

      Poista
  2. Tasan samat oli minullakin. En jaksa näitä rasvoja enää. Seerumi omi kivan oloinen. Jännä tuoksu! Huuliöljyä ajattelin kokeilla yöksi. Aika plaah minusta. En jatka tilaamista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi kun et tykännyt :/ minusta tämä boksi oli selkeästi parempi kuin viimeksi. Mutta totta että tämä on ylläriboksiksi kallis, jos ei tykkää niin kannattaa se raha johonkin kivempaan sijoittaa :)

      Poista
  3. Mä olin onnellinen, kun sain boksin:D Avauduin blogiin viime kuun hässäkästä. Ja tykkäsin kyllä sisäsllöstä, mulla oli samat tuotteet mutta huulijuttu oli eri sävyinen.

    VastaaPoista
  4. Minusta olisi ollut ihan ok boksi. Mä en oo tosiaan tilannut mitään boksia pitkään aikaan enää, yritän käytellä varastoja pois, mutta kieltämättä joskus tulee se fiilis, että pitäiskö vähäksi aikaa tilata. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja sitten sitä ei voi lopettaa :D mullekin oli vaikeeta lopettaa se Bette Boxin tuleminen kun välillä oli kivojakin tuotteita :)

      Poista
  5. Itse spoilaannuin suoraan Goodieboxin lähettämästä sähköpostista, jossa mainostettiin boxia isolla kuvalla sisällöstä :( Siitä sitten parin tunnin päästä sain Postilta viestin, että boxi haettavissa. Ei ihan mennyt nappiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se systeemi on GB:llä aika outo, muistaakseni tammikuussa näin itse jotain kuvia. Voisi vähän odottaa että kaikki saa boksinsa :) vähän eri systeemi kuin mihin olen itse tottunut, aika varovaisesti saa GB:n sähköpostit avata!

      Poista
  6. Human + Kind kuulosti juuri kivalta, itse en voi ilman vartalovoidetta olla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antaisin sulle jos asuttaisiin lähempänä toisiamme <3 tuossahan oli muuten tosi paljon vegaanisia merkkejä mukana ja GB:llä on se oma vegaaniboksi ;)

      Poista
  7. Mä tykkäsin tästä sisällöstä, mulla oli muuten sama mutta toi huuliöljy tuli eri sävyisenä :)

    Mä puolestani spoilaannuin ihan Goodiboxin toimesta, kun he lähetti mulle jonkun "Emmekö vieläkään saaneet houkuteltua sinua tilaamaan?" sähköpostin perjantaina, jossa siis heti ensimmäisenä näkyi koko maaliskuun boksin sisältö. En edes ymmärrä miksi mulle lähetettiin tollanen "tilaa nyt ensimmäinen boksisi", kun kerran oon jo tilaaja :D Ärsytti ihan suunnattomasti, kun näin sen sisällön heti spostin avattua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvä tavaton...mä en ymmärrä tuota kuvilla spoilaamista GB:n toimesta, minusta se on aika ajattelematonta mutta joku markkinointikikka ilmeisemmin...

      Poista
  8. Mä tykkäsin tästä maaliskuun boksista tosi paljon ja avasin aivan innoissani boksin :D Mun mielestä tosi kivoja tuotteita oli valittu, vaikka vieläkin vähän harmittaa meikkituotteiden vähyys. Niitä olisi kiva saada hieman enemmän :)

    VastaaPoista
  9. Kivan sisältö ja paljon erilaisia tuotteita. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3