maanantai 9. maaliskuuta 2020

Ensivaikutelmat essencen uusista meikeistä

Meikit saatuja ilmaistuotteita.

Sain pr-näytteenä ihanan paketin essencen kevätuutuuksia! Näitä löytyy jo myynnistä, kannattaa myös kurkata maahantuojan verkkokauppa lalalipstick.fi jossa on ilmaiset postikulut yli 25 e ostoksille. Sieltä löydät essencen ja Catricen uutuudet ihan ajantasalla, ei siis tarvii tilata Kosmetik4lessiltä.

Meikkailin viikonloppuna essencen uutuuksilla joista voisin kertoa myös enemmän tässä postauksessa :) en ole käyttänyt meikkejä vielä montaa kertaa mutta ensivaikutelmia voisin kertoa ja nämä essencen tuotteet myyvät aina niin nopsaan että niistä on kerrottava teillekin pikaisella aikataululla ;D tässä postauksessa ei valitettavasti ole meikkikuvia, vain ensivaikutelmia. Teen teille toisen kerran Witch Side -meikkipostauksen ;) Viikolla en pysty kuvaamaan joten se jää aina viikonlopulle...



Witch Side luomiväripaletti on upea! 12 euron hinnaltaan tämä on hämmästyttävän hyvä, mä tykkäsin tosi paljon paletin pigmentistä ja tämä tuntui keskimääräistä paremmalta essencen paletilta. Ulkoasu on harkittu ja suunniteltu muistuttamaan Huda Beautyä glitternappeja myöten. Mattanapeissa on tosi hyvä pigmentti, ne pysyvät myös hyvin. Pölisevät hiukan meikatessa mutta ei se niin haittaa. Glittervärit kannattaa ottaa Fix+:lla, en saanut siveltimellä enkä sorminkaan mitään irti. 
essencen paleteissa on kyllä todella vaihteleva laatu. Joskus saa todella hyvän, joskus ei-niin-hyvän. Yleisesti ottaen onhan ne hyviä olleet koska kerta toisensa jälkeen niitä ostan. Tämänkin olisin hankkinut jos ei olisi pr-paketista paljastunut. 


Nail & Cuticle Cream, kookosöljyä sisältävä kynsinauhavoide hemmottelee ja kosteuttaa kynsinauhat päivän mittaan. Ihana tuoksu ja hyvä koostumus otettavaksi käsilaukkuun mukaan. Ohutkärkisellä päällä on helppo lisätä voidetta ihan ohimennen eikä tämä sotke koko sormia.

Coconut Kiss Caring Lip Peeling kuorii huulten ihon kookoksen, sokerin ja manteliöljyn avulla. Ihana tuoksu ja tehokas koostumus!

Jelly Nail Polish Remover on koostumukseltaan paksua hyytelöä ja tuoksuu ananakselta. Paksu jellymäinen kynsilakanpoistoaine onkin omiaan matkalle mukaan koska se ei vuoda purkistaan. Hauska uutuus ja poisti kynsilakat tehokkaasti, vaikka oli omaan makuun hiukan sotkevaa tai sitten vaan annostelin liikaa. Jokatapauksessa jännä tuote ja just omiaan matkaan mukaan.

Anti Split File on hellävarainen kynsiviila ohuille ja liuskoittuville kynsille. Käytän aina lasiviilaa mutta välillä karhennan kärjistä liuskoittumat pois muillakin viiloilla. Tämä oli hyväntuntuinen ja jää mulla käyttöön. Kaksipuoleisella viilalla voi lyhentää ja muotoilla kynsiä.


Stay 8h Matte mattapuna lupaa 8 tunnin paikoillaan pysyvyyden. Huomasin tämän olevan tosi suosittu, on myyty loppuun lalalipstickistä ja meidän Tokmannilta. Mutta tämä on kyllä ihan hyvä! Levittyy nätisti ja sävy Date Proof on nätti. En yleensä välitä pinkkiin taittavista mutta tämä sävy oli hyvä. Aika luonnollinen mutta jonkun värinen kuitenkin. Ei kestä syömistä/juomista eli tätä kyllä joutuu lisäämään huulten keskelle, mutta tämä kuluu tasaisesti pois ja tämän kanssa pystyy olemaan yllättävän huolettomasti. Hyvä essence! Voisin ostaa tätä lisää jos vielä saa.


24 Ever Ink Liner oli hyvä! Tästä saa hyvän otteen ja tämä piirtää vaivatta. Pysyy, ei sottaa tai tartu kiinni yläluomeen päivän mittaan. Paras kokeilemani essencen eyeliner. Taipuu kissarajauksiin vaikka pää on normaalia lyhyempi. Linerin kärki on ohut joten jos ei pidä paksuista rajauksista, tällä saa ohuttakin jälkeä. Toimii raskailla, aikuisilla luomilla. Uudet meikit on aina riski, leviääkö päivän mittaan mutta tämä kesti kiitettävästi. Kannattaa kokeilla! 

Bye Bye Panda Eyes! on ensimmäinen 38-ripsarini eli tämä lähtee vedellä pois. Tämäkin on Tokmannilla myyty loppuun mmutta eiköhän tule lisää. Tekee pidemmät ja erotellut ripset. Itse jäin kaipaamaan enemmän tuuheutta mutta ripsiväri alkaa varmasti toimia ajan kanssa paremmin. Tämä ei leviä päivän mittaan ylä- tai alaluomella.
Parasta tässä on että tämä lähtee pelkällä vedellä pois. Meinasin itkeä meikkejä pestessäni että voiko ripsivärin poistaminen olla näin helppoa...olen niin tottunut siihen että silmänympärysiho on ympäriinsä mustana meikistä ja rippeitä saa hangata sata vuotta pois. Tämä. Ostakaa! 


The Nude Edition palettia pyörittelin aiemmin Tokmannilla käsissäni. En vaan saanut perusteltua itselleni taas_yhtä_nudepalettia. Päädyin ostamaan toisen punertavamman Rose paletin. Sitä käytin viime viikon arkimeikeissäni, ihan kiva punertavampi paletti. Jostain syystä kuitenkin ihastuin siltikin tähän nudeen enemmän! Tämän sävyt muistuttavat jollain tapaa Naked Honeytä joten tässäpä edullisempi versio siitä...värit on pigmenttisiä ja helppoja käyttää, tämäkin on parhaita essencen luomiväripaletteja. Hyvin sopivassa suhteessa shimmeriä ja mattaa.


My Skin Perfector Tinted Primer sävy Nude Beige. Tämä on keskimmäinen kolmesta eri sävystä. Tämäkin suosittu tuote, olisin ostanut meidän Tokmannilta mutta hylly on tyhjänä tämän kohdilta. Moussemainen ihon sävyn tasoittaja toimii paremmin yksinään, meikkivoiteen alla tämä rullasi. Voi siis käyttää kummin vaan mutta itse en ymmärrä tätä primerina, koska toimii ihan yksinäänkin. Sävy oli auttamattomasti liian tumma, vaalein olisi kivempi talveen. Ei nappaillut ihon kuiviin kohtiin vaan levittyi kivasti, ei peittänyt kuitenkaan niin paljon kuin itse tykkäisin. Mutta mun iho siis punoittaa aika paljon couperosan takia :/

My Skin Perfector Loose Fixing Powder on viimeistelypuuteri joka tuo iholle mattapinnan. Tätä on olemassa Light ja Nude -sävyt joista mulla Nude. Tämä on nyt talvella liian tumma mutta kesää kohtihan tässä mennään. Hyvä ja jämäkkä pakkaus muuten tässä, puuteri vaikuttaa muutenkin hyvältä ja helposti levitettävältä. Ei jää jauhoisena iholle, jättää kuultavan lopputuloksen puolipeittävän meikkivoiteen kanssa. Hyvältä vaikutti!

Jos näitä haluaa niin mars essencen pisteelle tai lalalipstickiin. Mie lupaan ottaa teille kuvia tuolla Witch Side -paletilla, se on nimittäin tosi ihana. Saa esittää muitakin toiveita niin yritän toteuttaa ;) Mukavaa viikkoa!

Joko olet hankkinut essencen uutuuksia?

16 kommenttia:

  1. Alkoi kyllä tuo Witch Side luomiväripaletti kiinnostamaan, sekä tuo ripsari! :)

    VastaaPoista
  2. Mä oon näitä yrittänyt myyntipisteiltä etsiä, mutta ei ole tullut vastaan :/ Kiva että on nyt tuo verkkokauppa, kun usein kaikki kivat myydään myyntipisteiltä nopeasti loppuun. Ja saapahan varmasti avaamattomia tuotteita :D Kävin äsken tekemässä tilauksen ja näistä uutuuksista lähti mukaan ripsari ja kynsilakanpoistoaine :) Tuo ripsari oli mulle kaikkein kiinnostavin tuote, kun tykkään noista lämpimällä vedellä poistettavista. Tuota Tinted Primeria olin kans vähän katsellut, mutta harmi jos lähtee rullaamaan :/ Se jäi nyt hankkimatta sen vuoksi, kun nimenomaan meikkivoiteen alla olisin halunnut testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä valitsisin toisenlaisen primerin meikkivoiteen alle, en itse käyttäisi edes näin sävyttävää :) tämä kun toimii kivemmin yksinään jos iho ei tarvitse paljon peittoa ;) ja se on kiva kun varmasti saa avaamattomia tuotteita kun netistä tilaa!

      Poista
  3. Tosi samansuuntaisia ajatuksia meillä näistä! Enpäs muuten tullut ajatelleeksi, että toi Nude paletti tosiaan muistutaa vähän Naked Honey palettia, mutta tottahan se on :D Mulla ei sitä Honey palettia ole enkä usko sitä koskaan tulen ostamaankaan, mutta tossa essencen paletissa on kyllä tosi kauniit sävyt myös<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja se korvaa hyvin Honeytä jos ei halua siihen välttämättä sijoittaa ;)

      Poista
  4. Tosi kiva kuulla, että toi Nude-paletti on myös hyvän laatuinen, se näyttää meinaten ihanalta!

    VastaaPoista
  5. Ostin vaan pikkuTokulta nuo kaksi luomiväripalettia, kun muita uutuuksia ei pandaripsarin ohella ollutkaan vielä hyllytetty :D

    Tuo poistoaine ja huulikuorinta on ostoslistalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on jo hyllyt ihan tyhjänä uutuuksien osalta, itsekin ostan pandaripsaria lisää kunhan täydentävät hyllyä :)

      Poista
  6. Tykkäsin paljonkin stay matte huulimaaleista, tilasin kaksi sävyä. Kynsinauhavoide on hyvä, kookoksesta aina lisä tähti =D
    Kynsilakanpoistoaineesta en välittänyt, eikä se tuoksu yhtään ananakselta : (

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on sellainen ananas-asetoni tuoksu, unohtui mainita että aina tymäkkä oli ;D

      Poista
  7. Jostain syystä tuo Witch Side paletti ei huuda mun nimeäni yhtään, vaikka muuta luulisi mieltymyksieni perusteella.
    Noista pienemmistä paleteista voisi jomman kumman ostaa kun ovat noin halpoja ja kehuttuja (vaikka en todellakaan tarvitsisi.)
    Ripsari pitää ilman muuta testata, koska essencen ripsarit on ainoita joita haluan enää käyttää. Hinta/laatusuhde on huikea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen löytänyt muutaman hyvän essencen ripsiväreistä ja niitä tykkäisin käyttää. Jatkossa vaan taidan tilata lalalipstickistä kun kaikki kaupasta ostetut on aina olleet avattuja :/ pikku paletit on loistavia 5 e hintaansa nähden!

      Poista
  8. 38 pandamaskara kiinnostaa todella paljon. Kiitos vinkistä! Fiberwigin poisto on todella helppoa ja nopeaa lämpimällä vedellä ja se onkin siitä johtuen lemppareitani. Sensai 38 volume kuitenkin paras tähän asti kokeilemistani 38:ista.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa sitten kokeilla tätä jos tykkäisit :) mä en ole ikinä kokeillut 38 ripsareita jote yllätyin miten helppo oli poistaa!!

      Poista

Kiitos kommentista <3