perjantai 13. joulukuuta 2019

Parhaat joulusuklaat

Se olisi perinteisen joulusuklaa postauksen aika :) viime vuonna tämä jäi välistä, nyt muistin tämän toteuttaa ;) olen ehkä vähän tylsä kun ostan noita suosikkeja vuodesta toiseen mutta eipä niitä muulloin saa. Ensin ne vanhat suosikit joita ostan joka joulu!

Finlandia marmeladikuulat on parhautta! Rakastan näitä kuten vihreitä kuuliakin. En vaan jaksa syödä niitä vihreitä koko rasiallista, tämä on hyvä kun on monta eri makua. Tykkään jokaisesta mausta! Pyöreät marmeladipallukat ovat kauniita ja sopivat ihanasti kahvipöytään Mariskoolista tarjoiltuna. Olen kuitenkin siitä onnekas että saan syödä nämä yksin, kovin monihan näistä ei välitä.


Fazerin lootat ovat perinteisiä ja tästä Omarista on muodostunut oma suosikkini. En osta ikinä perinteisiä Omareita mutta suklaalla päällystettynä ne ovat ihania! Maraboun Symphony konvehdit ovat sairaan imeliä, näitä ei voi syödä montaa kerrallaan. Tämän rasian kaikista suklaista en tykkää mutta pääosin tässä on hyviä. Jätän kaikki huonot syömättä :D Tonttu banaani- ja mansikkamarmeladit maistuvat myös joka joulu, ihan mielettömän hyviä!


Viime vuonna taisin ihastua Talvikonvehteihin ensimmäistä kertaa. Niitä oli tarjolla täällä mieheni luona. Yleensä en välitä näin tylsistä pähkinäsuklaista mutta yllättävän hyviä ovat! Ostin sitten täksi jouluksikin. Voidaan syödä yhdessä!

Vihreitä kuulia löytyy myös konvehteina. Nämä on itseasiassa ne samat mitkä ostin kesällä laivalta :D en ole tuhonnut kaikkia tuliaissuklaita vielä. Nythän näitä on joulusuklaina myynnissä. Tosi hyviä!!


Pandan liköörit jää yksin mun syötäväksi, nämä on taas niitä mielipiteitä jakavia konvehteja ;) oon tykännyt aina viinakarkeista mutta en Fazerin, nämä Pandat on hyviä vaikka muuten en Pandan suklaasta hirveästi pidä. Fazerin Domino on tämän joulun uutuuksia, tuttu tietysti suklaalevy versiosta. Tuli ostettua kun nää kelpaa miehellekin.


Onneks mun mieskin tykkää karkeista ja suklaasta :) laitan aina näitä suklaita kahvipöytään tarjolle, meillä kun käy vieraita monta kertaa viikossa. Ei siis jää kaikki suklaat itselle tuhottavaksi ;) paitsi Finlandiat rohmuan mielelläni yksin!


Ihanaa joulun odotusta kaikille herkkusuille :) Mitkä on sun lemppari joulusuklaat?

18 kommenttia:

  1. Hitsi mikä suklaasuu sie oot 😂👍
    Maistoin noita vihreäkuulakonvehteja ja ne oli hyviä! Itselleni en osta yhtään joulukarkkia. Anopille ostin fazerin vähän paremman konvehtirasian. Muille pandaa 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän mie oon :D heheh, anopille parempaa...mä ostan kans aika paljon suklaata lahjaksi. Lapsille se ainakin uppoaa ja on oltava kaapissa hätävara konvehtirasioita jos joku tulee käymään ja tuo lahjan, on sitten jotain antaa takaisin :)

      Poista
  2. Oikeastaan tykkään ihan samoista joulunameista kuin sinäkin. :D Myös DaCapot on superhyviä ja Julia-konvehdit. Nuo uudet suklaapäällysteiset vihreät kuulat on kyllä hyviä myös! Dumle-sekoitus on hyvä, kun niitä lakritsi-Dumleja ei taida muuten olla tarjolla ja ne on hyviä. Minä taas tykkään enemmän Fazerin liköörikonvehdeista kuin Pandasta eli viinakarkitkin uppoaa. :D Tänä vuonna taisinkin maistaa ekaa kertaa noita Talvi-konvehteja ja aluksi olin epäileväinen, mutta mitä vähemmäksi karkit kupissa kävi, sitä enemmän huomasin niistäkin pitäväni. Me on nyt tänä vuonna pyritty ostamaan noita konvehtibokseja mahdollisimman vähän ennen joulua, kun niitä kuitenkin tulee joululahjaksi, mutta toki sitä nyt pitää muutama karkkiboksi tuhota ihan vaan joulua odotellessakin. ;) Namihammasta kyllä kolottaa aina ja ikuisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne DaCapot on meikäläisen inhokkeja ;D samaten Budapestit...Dumlet on kans ihan hyviä jos pari syö. Mä en oikeestaan saa hirveesti suklaata lahjaksi niin siks ostan itse. Tai jos saan enkä tykkää niistä, miehen lapset kyllä vetävät ne. Ei meillä konvehdit jää kyllä homehtumaan O_o

      Poista
  3. Mä vaan tykkään niistä Rocher eista, mutta tekee tiukkaa tuhota koko rasia. Kyllästyn tosi nopeaan samaan makuun ja suklaalevyissäkin menee viikkoja syödä vaikka suklaa olisikin erinomaista. Kun olisi semmoisia pienen pieniä mini konvehteja kaikilla. Lindl taitaa olla yksi rasia semmoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en minäkään jaksa syödä paljon putkeen samaa makua. Siksi on hyvä että on eri makuja tarjolla niin voi maistella. En syö näitä kaikki edes joulunaikaan että kyllä ne kestää kevätpuolelle...

      Poista
  4. Oliko Omar-konvehdeista cappucino-versio jossain vaiheessa vai pelkkä suklaa? Siitä cappucinosta pidin.
    Noita tonttu banaani- ja mansikkamarmeladeja söin eilen. Aika hyviä.
    Itse tykkään Fazerinasta ja marmeladikuulista, joita harvoin tulee ostettua. Lindthin suklaita on tullut jouluna syötyä. Pandan peruskonvehtirasiasta lemppari on ananas :D. Tiedän, ettei se ole monen mieleen. Lakritsi Dumle on hyvää. Harmi, kun ei saa yksinään ostettua.
    Joulusuklaat tulee varmaan ostettua lähempänä joulua. Kaikkea muuta jouluherkkua olen jo syönyt.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että oli mutta en maistanut, en tykkää cappuccinosta ;D joo ne ananakset on parhaita, niitähän on irtokarkkihyllyssä. Citymarketissa on joskus joulun alla irtokarkkina joulusuklaita ja siitä on noita lakudumleja. Muistan kun oon ostanut. En välitä koko Dumle lootasta mutta muutamia voi maistella :)
      Joo on meilläkin jo kinkkua, laatikoita, torttuja...:DD mies vähän innostui..

      Poista
  5. Heippa! Ilman suklaata olisi elämä paljon vaikeampaa😃 samat mieltymykset on itselläni kuin sinulla, paitsi että Budapestit ovat klassikkoainesta ja minun herkkua... Onpa ihanat kuvat kissasta ja koirasta. Tuo viimeinen kuva, missä kisu kahtelee, on valloittava! Meidän kissa jakelee oikein hyvin. Nyt kun ei ulkokissana voi olla (eikä kesäisinkään vapaana turvallisesti), se kahtelee lintuja ulkosalla syömässä ja istuu ikkunalaudalla😍 sai saunareissulla joitakin aikoja takaperin hiirenkin saaliikseen ja voi sitä iloa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä juuri!! Minäkin laitoin lintalaudan keittiön ikkunan alle niin saa katsella lintuja. Sit se näkee fasaanihäkkiin niin voi niitä katsella :) on vaan niin vanha jo että nukkuu aika paljon <3

      Poista
    2. Mä kyllä rakastan sitä Pandan isointa rasiaa, siinä on sopivasti kaikkea. En tiedä miksi, mutta musta Fazer ei pääse suklaarasioissa Pandan kanssa samalle tasolle lainkaan. :D Toki noi laatikot on sitten hyviä ja niitä tuleekin ostettua. Budapesteja on aina ostettava se yksi laatikko, enempää ei pysty syömään.

      Poista
    3. Hyh Budapesteille :DD Minä taas olen itse pitänyt aina enemmän Fazerin suklaasta mutta söisin Pandan rasian jos sellainen lahjaksi tulisi ;) ananakset, mintut ja toffeet on parhaita!

      Poista
  6. Mää en oo ostanu vielä yhtään joulusuklaita. Ei oo tehny ollenkaan mieli. Se on kyllä outoa! Maistoin kyläpaikassa noita dominosuklaita ja en tykänny. Niinku ois syöny jauhoja suklaalla. :D No, varmaan tulee ostettua joku rasia. Ehkä Toffifeetä, se on aina niin hyvää ja harvon raskii ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne vähän jauhoisia, osaan kyllä samaistua. Mutta hyviä silti ;)

      Poista
  7. Mitä! Onko tollasia Omareitakin olemassa?! Haluun! :D

    VastaaPoista
  8. Nuo Omarit on ihan parhautta! <3 :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3