maanantai 9. joulukuuta 2019

Päivän meikki - Norvina

Marraskuun meikkilaatikossa viihtynyt Norvina ansaitsee ihan oman postauksensa. Toki olen sen vuosi sitten esitellyt mutta nyt tein sillä niin ( omasta mielestä ) upeita meikkejä että haluan näyttää ne teillekin!


Norvinassa tykkään violeteista ja vaaleanpunaisista sävyistä. Mattaiset häivytysväritkin ovat yhteensopivia ja sävy Soul paletin jännin sekä haastavin! ABH paletit ovat itsessäänkin ehkä vähän haastavia. Mattavärit toimivat parhaiten kun sivellin painetaan nappiin ja nostetaan pois. Sivellintä ei missään nimessä saa hangata nappiin, muuten väri murustuu ympäriinsä. Hieman ärsyttävä piirre paletissa! Väri ei kuitenkaan tipu silmien alle meikatessa ja on helppoa häivyttää, kunhan on itselle toimivat siveltimet käytössä.



Meikissä sävyt Passion, Rose Gold, Incense, Love ja Eccentric. Ruskea essence kynärajaus jota pehmennetty Passionilla. 


Shimmervärit ovat ihanan värikkäitä ja pigmenttisiä mutta joskus muussaantuvat raskailla luomilla. Itselle tärkein osuus meikin teossa on pohjustus ja se että shimmerväriä ei kasaa luomille liikaa. Jos käytän pehmoista kynärajausta, se on takuuvarmasti viivana luomilla shimmervärissä. ABH paleteissa on maltillisempia shimmernappeja mutta osa Norvinassakin tosi kermaisia koostumukseltaan. En tiedä onko muilla tälläisiä hankaluuksia paletin kanssa vai oonko jotenkin vaativa, mutta kun nämä pienet asiat tiedostaa niin meikkaaminen sujuu hyvin :) Tykkään kuitenkin ABH paleteista tosi paljon ja hankin aina uutuuksia. Jackie Aina paletti on uusin ostos ja Carli Byber niiiiin himotuslistalla ;)




Kissamaisten eyeliner rajausten kanssa sävyt Soul, Summer ja Incense. Tätä meikkiä tehdessä tajusin mikä Norvinassa on aina vähän tökkinyt. Sävy Soul nimittäin! Se on kaunis ja paletin katseenvangitsija mutta hankala yhdisteltävä! Se kyllä toimii ja näyttää meikissä hyvältä, mutta saumattomasti se ei häivyty paletin mattaväreihin. En tiedä onko tarkoituskaan vaan enkö vaan osaa...



Jotta postaus on mahdollisimman pitkä ja olette ehtineet jo kyllästyä, luvassa on vielä kolmaskin meikki. Siinä käytin sävyjä Passion, Celestial ja Eccentric. Ja taas kerran essencen Longlasting ruskea kynärajaus jota pehmensin Passionilla. Samoja sävyjä livautin alaluomelle ja pehmensin alaluomen käyttämilläni siveltimillä. Tavallaan häivytän alaluomen siveltimiin jääneillä väreillä jotta häivytys on utuinen ja siveltimet puhtaat ennen miselliliinaan pyyhkimistä. 



En osaa valita parasta ABH palettia, mutta Modern Renaissancesta ja Norvinasta pidän eniten. Multa löytyy myös Subculture, Prism ja Soft Glam. Sultry ei innostanut mutta arpailin kesällä ilmestyneen Rivieran kanssa. Sitten ilmestyi Alyssa Edwards jonka olisin ostanut, mutta sitä ei kesän reissulla tullut missään eteen. Rivierat ja Alyssat unohtuivat kun näin Jackie Aina paletin, sen sitten päätin ostaa!

Mitä tykkäät Norvinasta ja meikeistä? Löytyykö Carli Byber -paletin omistavia, onko se hankkimisen arvoinen?

16 kommenttia:

  1. Norvinalla saa kyllä monipuolisia meikkejä. Tykkään kovasti itsekin kyseisestä paletista ja siinä riittää kyllä pigmenttiä. Carly Bybel palettia katselin itsekin alesta mutta en sitten lähtenyt ostamaan. Siinä on kyllä kauniit sävyt myös

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on mutta pitää vielä vähän harkita :) houkuttaa kyllä kovin!

      Poista
  2. Kauniita ovat, suosikkina ykkönen. Olenkin näköjään tipahtanut kelkasta kun tuli niin vieraita ABH-palettien nimiä vastaan. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kaikista ei kyllä ole suomalaisissa blogeissa juttua ollut. Vanhemmat paletit taitaa olla vähän tunnetumpia :)

      Poista
  3. Ihania!
    Ehkä ostaisin Jackie Ainan, mutta Carli näyttää ihan Soft Glamin tylsemmältä pikkusiskolta . Eniten olen tainnut käyttää Sultrya ja MRää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on aika vaalee mut mietin oisko se vähän erilainen vaihteeksi?

      Poista
    2. Se näyttää ihan liian vaalealta. Voihan irl olla parempikin, mutta kuvissa tosi laimea.

      Poista
    3. Googletin enempi kuvia niin totta kyllä, sit siinä on kans monta vaaleaa metalliväriä niin en tiedä onko ne mun juttu...

      Poista
  4. Kauniita meikkejä oot tehnyt<3 Norvina on yksi mun lempipaleteista! Se sävymaailma kolahtaa jotenkin niin kovaa, mutta MR on silti mun suosikkini ABH:n paleteista :)

    VastaaPoista
  5. Ihania lookkeja! Mie oon tosi kauan himoinnu tätä palettia, mut en oo vieläkään saanu ostettua. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä kestäisi miten upeita meikkejä sinä tällä tekisit <3

      Poista
  6. Oikein nättejä meikkejä eikä kyllästymistä tullut. ;)
    Hyvä vinkki tuohon luomivärin ottoon siveltimellä. Itsellä MR kyllä varisee alaluomille. Pitää ottaa vähemmän väriä kerralla. Monia kivoja paletteja, mutta yritän ostaa vain sellaisia, jotka sisältävät värejä, joita ei ole entuudestaan ja joita tulee käytettyä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herrajumala, minä en voisi ajatella noin. En saisi enää ikinä ostaa yhtään palettia ;DD luomivärit on kyllä miun heikko kohta!

      Poista
  7. Mulla on sultry ja soft glam ja haluaisin tän norvinan ja modern renessaicin...siitä ois kicksis hyvä pakettitarjous soft glamin kans...jos löytäsin kaverin...joka haluais soft glamin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä edullinen tarjous! Voihan sen toisen myydä jos ei kaveria löydy kimppaostoon :)

      Poista

Kiitos kommentista <3