lauantai 21. joulukuuta 2019

Kaikki parhaat Real Techniques siveltimet

Siveltimet pr-näytteitä.

Real Techniques siveltimet kuuluvat päivittäiseen käyttööni ja nyt pääsin tutustumaan merkin uutuuksiin. Real Techniques julkaisee uusia siveltimiä uudella värityksellä ja uusilla kuoseilla aika ajoin. Minun tuleekin aina ostettua jokin uusi sivellin, ovathan nämä ihan superkauniita ja todella laadukkaita. Hinta on edullinen joten olen koostanut sivellinkokoelmani pääosin näistä.



Uusimmat siveltimet on kuvioitu galaksimaisilla ja hohtavilla riikinkukkoväreillä. Siveltimet vaihtavat väriä valon mukaan sinisestä vihreään, pinkistä kultaiseen. Harjasten pää hohtaa siniharmaata. Mallisto on Limited Edition eli rajoitetun ajan myynnissä. RT siveltimet ovat 100% cruelty free eli eläinkokeettomia.


001 - Kabukisivellin pehmeällä ja pyöreällä päällä. Sopii meikkipohjan levitykseen. Kuvassa keskellä. Levitän itse meikkivoiteen meikkisienellä mutta käytän silloin tällöin sivellintäkin. Hyvää sivellintä on vaan vaikea löytää, moni jättää viiruja :/ mutta tämä on pehmeytensä ansiosta juuri sopiva, harvemmin RT siveltimiin tarvitsee kyllä pettyä :)

002 - Poskipunasivellin on kärjestään siro ja levittää puuterimaisen tai voidemaisen tuotteen nätisti paikoilleen. Tämä on kuvassa oikealla, kooltaan se on sirompi kuin puuterisivellin. Itse tykkään levittää poskipunan posken sivulle enkä viedä liian keskelle. RT poskipunasiveltimistä tämä onkin tarkin oikean paikan löytämiseen. Pieni koko on juuri sopiva minulle. 

003 - Puuterisivellin on iso ja muhkea, mutta kuitenkin napakka. Sopii irto- tai kivipuuterin levitykseen koko kasvoille. Todella pehmeä ja hyvä, pidän siveltimen napakkuudesta levittää puuteri siististi koko kasvoille. Minusta tämäkin on paras RT puuterisivellin, minulla on myös muitakin RT puuterisiveltimiä ;)


004 - Varjostussivellin sopii vinon muotoilun ansiosta myös poskipunalle sekä korostuksiin. Sivellin on melko siro ja muistuttaa MACin varjostussivellintä. Joka on ollut ikiaikainen suosikkini! Omaan meikkityyliini kuuluvat skarpit varjostukset ja tällä ne hoituu, aurinkopuuterin tykkään taas levittää hieman isommalla siveltimellä. Kuten vaikkapa tuo puuterisivellin, se sopii myös bronzerin levitykseen! 

005 - Luomivärisivellin on tiivis ja tarkka, erityisen hyvä muuten glitterin tai shimmer/metalli luomivärin levitykseen! Yleensä suosinkin itse hieman erilaista luomivärisivellintä, tälläistä littanaa käytän peiteaineelle tai voidemaiselle luomivärille. Tämän tiivis malli tasoittaa peiteaineen hyvin nenänpieliin ja sopii tämä myöskin kulmaluun highlighterin levitykseen kun haluaa tarkan tuloksen kulmien alle!


Sain myös testiin Enhanced Eye Set sivellinsetin joka sisältää 5 jokapäiväistä meikkisivellintä sekä säilytyspurkin. Tämä setti on hyvä ja löysin tästä monta uutta suosikkia!


312 - Lash Separator eli ripsikampa, aina tarpeellinen!

307 - Shading Brush on sivellin jota olen metsästänyt ihan hulluna. Olen löytänyt tätä yksittäisen parista nettikaupasta ja liittynyt odotuslistalle. Tätä ei kuitenkaan ole ikinä tullut vaan tätä myydään vain tässä setissä. Kyseessä on siis pienempi ja tiiviimpi luomivärisivellin joka on tarkoitettu värin pakkaamiseen luomelle. Tämän mallinen sivellin on mun lemppari koska MAC 239 on jokapäiväisessa käytössä, enkä ole löytänyt sille korvaajaa!! Mikään ei meinaa korvata sitä joten halusin kokeilla onko tästä siihen. 

Ja olihan tästä, tämä on uusi suosikkini värin levitykseen luomelle. Kun väri halutaan intensiivisesti painellen paikoilleen, se on aika tärkeää raskailla luomilla kun väri karkaa helposti viiruiksi päivän mittaan.

308 - Medium Shadow Brush on leveä ja littana, sopii värin levitykseen luomelle. Jos mulla on kiire ja teen yhden värin meikkejä, käytän silloin pelkästään tälläistä isompaa sivellintä. Muutoin laitan liikkuvan luomen värin aina pienemmällä siveltimellä kuten 307:lla. Medium Shadow Brush on iso ja pehmeä, siistin tällä yleensä luomivärin reunat eli käytän kevyelti häivytyssiveltimenä. Ei sovi pikkutarkkaan työskentelyyn mutta isojen alueiden häivytykseen todella hyvä!! Ihanan pehmeä vieläpä.

311 - Fine Liner Brush rajaussivellin toimii parhaiten nestemäisillä väreillä. Tämä on ainut sivellin jota en ole kokeillut, en vaan käytä nestemäistä rajausta siveltimellä.

310 - Esssential Crease Brush on muodoltaan pehmeä ja pyöreä, sopii varjostukseen tai häivytykseen. Mielestäni tämä on juuri täydellinen sivellin "välisävyn" levitykseen joka laitetaan tumman varjostussävyn alle. Tällä sutiminen ei siis ole ihan justiinsa, vaan värin saa levitettyä laajemmalla alueelle. 

Siveltimien käyttöhän on ihan makuasioita, jokainen tekee miten tykkää. Itse haluan omistaa monia erilaisia siveltimiä kun voi sitten kokeilla uusia tapoja erilaisille luomiväreille. Mun mielestä mulla on tästäkin pari erilaista mutta melkein samanlaista. Monissa RT seteissä on tälläinen sivellin mukana ja aina tälläiselle on tarvetta. Itse käytän etenkin juhlameikissä ainakin kahta varjostussävyä ja tykkään että jokaiselle värille on oma sivellin.


Paketista löytyi myös Miracle Powder Sponge joka on tarkoitettu puuterin levitykseen! Jännä tuote! Samettipintainen sieni levittää puuterin saumattomasti ja häivyttää sen tasaisesti ja nopeasti. Sientä voi käännellä kasvoille eri kohtiin. Jos tykkää peittävästä lopputuloksesta niin sen tällä kyllä saa! Sieni tuntuu hyvältä kasvoja vasten ja se on helppo pestä puhtaaksi. Mielestäni parempi irtopuuterin kanssa. 
ps. kannattaa kokeilla myös meikkivoiteen levitykseen ;) tällä saa tosi paljon peittävämmän lopputuloksen kuin perinteisellä Real Techniquesin meikkisienellä ;)


Innostuin sitten vähän kertomaan siveltimistä ;) hinta-laatusuhteeltaan Real Techniques on ollut erittäin hyvä ja helppo saatavuus on kiva juttu! Siveltimiä myydään isommissa ruokakaupoissa kuten Citymarket, monissa nettikaupoissa ( Cocopanda, Oletkaunis ) ja Sokoksissa yms yms. Ratsaan yleensä aina RT hyllyt ja tarjoukset, ostan meikkisieniä jemmaan tai uusia kivoja siveltimiä ;)

Mutta mitkä on sun Real Techniques lempparit? Oletko kokeillut tätä puuterisientä?

8 kommenttia:

  1. Olipa kattava ja mielenkiintoinen postaus. :D
    Kokeilut vasta menossa perussetin testailussa. Laadukkaat siveltimet ovat parhautta varsinkin, jos ne saa kohtuu hintaan. Minäkin tutkailen alet näiden osalta. LE-sarjoista en ole perillä, kun niitä tuntuu olevan monia. Onkohan niissä laatu yhtä hyvä kuin vakiovalikoimassa olevissa siveltimissä?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, laatu on ihan samanlainen :) mulla on lemppareita näistä kausikokoelmista ja ihan pysyvän valikoiman siveltimistä :)

      Poista
  2. Mulla on RT.n perus siveltimiä, poskipuna ja parit luomivärisiveltimet. On tosi hyvä hinta laatu suhde näisdä.
    Puuterimuna kiinnostaa kyllä!

    VastaaPoista
  3. Monta lempparia! Yhtä pienempää kasvosivellintä ostin kaksi =D
    Mua ärsyttää että noitten kuosi on milloin mitäkin, ymmärrän LE tuotteet , muuten voisivat pysyä samana .
    En osaa käyttää tota puuterisientä, silmänalusissa ei toiminut ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on muutamia samoja noissa silmämeikkisiveltimissä :) toisaalta hyvä näissä LE kuoseissa, niitä löytää hyvällä alella kun alkavat poistua ;)

      Poista
  4. RT:n siveltimet on hurjan hyviä! Silmämeikkisiveltimissä suosin pääasiassa Sigmaa, mutta kasvomeikkisiveltimissä monet suosikkini on juuri Real Techniquesilta. RT:n meikkisienet on myös hyviä, ne perus oranssit on paitsi edullisia, myös lähestulkoon yhtä hyviä kuin ainakin kaksi kertaa kalliimmat beautyblenderit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. RT meikkisienet on parhaita! Mulla aina yksi käytössä ja pari jemmassa ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3