maanantai 16. joulukuuta 2019

Joulukuun meikkilaatikko

*Saatu ilmaistuote.

Ollaankos täällä oltu kilttejä ja kuluteltu meikkejä ahkerasti pois? Minä olen käyttänyt meikkilaatikkoni tuotteitani ahkerasti ja voitaisiin tänään kurkata mun arkimeikin kulmakivet ja sitten ne mukana olevat vaihtuvat tuotteet ;) Mulla on siis tosiaan aina se arkimeikkipussi vessassa. Vaihtelen luomiväripaletteja, poskimeikkejä ja huulipunia, mutta ne meikin kulmakivet aina pysyy kunnes käytän tuotteen loppuun.


Primeria käytän joka päivä. Kosteuttamiseen Smashbox Photo Finish Primerizer jota käytän vaan talvisin. Kun haluan meikkipohjalle pysyvyyttä, niinä päivinä käytän The Ordinaryn High-Adherence Silicone Primeria. En voi käyttää tätä joka päivä koska sisältää propyleeniglykolia joka ärsyttää silmiä. En laita sitä tietenkään ihan silmien lähelle, joiden alle on oma primer eli Smashbox Photo Finish Hydrating Under Eye Primer. Kaikki keinot käyttöön ;)

Tällä hetkellä käytän kahta meikkivoidetta* Lumenelta. Blur sopii päiviin jolloin haluaa kevyemmän ja kuultavamman pohjan, Matte taas niihin päiviin jolloin meikki saisi pysyä pidempään. Molemmat loistavia ja sekaiholle sopivia. Noissakin on taas se propyleeniglykoli joten ei ihan silmien lähelle.


Peiteaineena mulla on Maybellinen Instant Anti-Age Eraser sävyssä Brightener. Ei ole kyllä mitään moitittavaa tässä, kirkastaa silmänalusia ihan loistavasti! Puutereita on käytössä kaksi; essencen banaani irtopuuteri ja Affectin kivipuuteri. Käytän vaihdellen, kivipuuteri on se jolla korjailen meikkiä.

Sitten ne vierailevat tähdet! Eli ne meikkilaatikon tuotteet joilla haluan meikata tässä kuussa. essence Contouring paletti* on ollut hurjan hyvä varjostuksissa! Poskipuna on essence Go With The Flow & Get The Glow ja korostus myös essencen Heroic*. 

Kulmat meikkaan tutuilla tuotteilla eli tämä kaksikko pyörii koko ajan meikkipussissa. Dermosil Moist Proof kulmaväri ja NYX Micro Brow Pencil.

Silmämeikin pohjustan Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primerilla ja MAC Paint Pot Painterlyllä. Eyeliner on joko essence Longlasting Eye Pencil, Physicians Formula Gel Eyeliner* tai Physicians Formula Eye Booster*. Harvemmin käytössä on Lumenen Nordic Girl Full-On Curl mascara, muuten loistava mutta silmät ärtyy päivittäisestä käytöstä. Päivittäinen mascara on tällä hetkellä essence Lash Princess.


Huulimeikeistä mietin mitä olen käyttänyt nyt eniten ja mikä on ollut kuukauden meikkilaatikon puna. Tosiaankin puna koska olen tässä monta viikkoa kulkenut samassa huulimeikissä ;D oon ruennut tekemään taas tosi aikaista työvuoroa ( alkaa 5:45 ) niin ei jaksa. Meikkailla siis sen ihmeemmin. Siksi tämän kuukauden meikeistä huomaakin niiden olevan nopeita, helppoja ja yksinkertaisia. Kuten huulipuna Clarins Soft Plum*, jota olen käyttänyt niin paljon että olisi mahdollista saada se loppuneisiin!! Otin meikkilaatikkoon mukaan myös Clarinsin huuliöljyt* joita yritän epätoivoisesti käyttää pois...nämä kosteuttavat kivasti huulia niin mulla ei ole välttämättä edes huulirasvaa mukana.


Luomiväritkin on niin simppeleitä kuin olla voi. Vierailevina tähtinä tämän kuun meikkilaatikossa helpot paletit. Yleensä vaalea väri luomelle ja tummempi varjoon. Urban Decayn pikkupaletti On The Run sisältää toimivat nudevärit, mutta saa tällä näkyvämpää meikkiäkin. Physicians Formulan Smoky Bronze* on näppärä nudepaletti. Viseart Petit Pro 3 on i-h-a-n-a!! Olen ottanut sillä meikkikuvia pari kertaa mutta kaikki kuvat on epäonnistuneet...pirun talvi ja harmaus...ihana paletti kuitenkin!

Näinkin helpolla tyylillä on menty joulukuu tähän saakka! Arvostan arkimeikissä helppoja tuotteita joita ei tarvitse hirveästi häivytellä. En jaksa puolinukuksissa olevilla silmillä, mutta en voi kuvitellakaan lähteväni töihin ilman meikkiä! Tai pelkällä ripsivärillä. Eihän siinä tietenkään mitään vikaa ole mutta herään itse vapaaehtoisesti klo 3:45 ihan vaan meikkaamisen takia ;) Koska se on kivaa ja itsellä on parempi olo meikattuna ja laitettuna.

Mitä meikkejä sinä olet käyttänyt tässä kuussa?

8 kommenttia:

  1. Thaimaasta ostamaani Bootsin oman merkin bb voidetta, blascon peitenappia, linda hallbergin irtopuuteria. Tarten korostusta ja luomiväreissä Anastasian Soft Glamia ja Tarten blooming palettia. Saan ton bb voiteen ja lindan puuterin pian pois. Ja saan siirtyä it cosmeticsin vastaaviin. Toi Lindan puuteri on kyllä hyvä...ostan sitä taas kesällä. Oon nyt joulukuussa hamstrannu "halpoja " meikkipakkauksia... mies osti mulle estee lauderin sen ison lahjasetin ja itse oon ostanu smasboxin primeri pakkauksen ja maybellinen kalenterin...sen sain tokmannilta ensin -30 % ja sitten vielä -25%.
    Nyt pitää vanhoja tyhjennellä ja ottaa uudet sitten vasta käyttöön😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania uusia juttuja olet hankkinut! It Cosmeticsin tuotteet kiinnostaisi...kunhan käyttää ensin vanhoja pois ;)

      Poista
  2. Aikas kivan näköinen tuo Viseart-paletti, minkälaatuinen se on? -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatu on hyvä, voisin hankkia lisääkin Viseartia!! Tällä saa nättiä pastellista meikkiä, nudea arkeen ja näyttävää tummempaa ;)

      Poista
  3. Tämäpä oli kiva ja voisin toteuttaa itsekin. Nyx luomiväriä, Body Shop ripsaria, joka on megahyvä, Cliniquen poskipunaa, Phycisians Formulan huulipunaa ja aurinkopuuteria, UD meikkivoidetta, Smashhbox primeria, UD peittoa silmänalusille, Guerlain puuteria ja essencen kulmakynää.

    Kivaa uutta viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toteuta! Olis kiva lukea :) Mukavaa joulun odotusta <3

      Poista
  4. Meikkivoiteena olen käyttänyt LumeneN vanhempaa sävyseerumia sekä EL:n DW:a. Bohon keltaista neutralisoijaa ja ehtiessä essencen camouflage full coverage concealer -peiteainetta. Puuterina Lumenen vanha irtopuuteri ja silmien alle ainakin essencen brighten up ! banana -kivipuuteri. Poskipunana essencen satin touch blush 20 satin love tai Isadoran boho blush.
    Luomivärin kanssa aina UDPP. Luomivärit ovat valikoituneet Anastasian MR:stä tai Clarinsin Odyssey-paletista. Kaverin häihin meikkasin Isadoran sunset glow'lla. :)
    Huulilla Cliniquen chubby stick pudgy peony, YSL:n rouge tai Isadoran Classy nude/Kikon vastaavanlainen sävy.
    Avasin myös Madaran uuden korostustuotteen sävyssä 1. Kokeilut sillä meneillään.
    Clarinsin huuliöljy odottaa avaamista. Taidan käyttää sitä heti huomenna, kun huulet kaipaavat todella paljon kosteutusta.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin öljy on ihana, kosteuttaa ja antaa nätin kiillon :) ihania meikkejä sullakin käytössä, Boholta kiinnostaisi kyllä hankkia joku neutraloija :)

      Poista

Kiitos kommentista <3