torstai 26. syyskuuta 2019

Syyskuun kosmetiikkaostokset

Syksyiset kosmetiikkahankinnat! Hankinnoissa mm. essence x Pac Man, poistuvaa essenceä ja tukkajuttuja...muutama tilauskin on tässä loppukuusta tulossa mutta eivät kerenneet postaukseen, listataan sitten ensi kuussa!



Tokmannilta hamstrasin poistuvia essencejä! Olivat puoleen hintaan eli varmaan koko satsi maksoi n. 5 euroa. Harmi kun tämä Silky Matt! puuteri katoaa, onneksi sitä on nyt kaksi jemmassa. Matt poskipunia otin vaalean persikkaisen Peach Me Up! sävyn ja rusehtavan syksyisen Cherry Me Upin. Ostin myös erilaisia hiuslakkoja uusista hiuksista innostuneena, nämä hamstraukset n.20 euroa.


Oletkauniilta tilasin pitkään himotuslistalla olleita Real Techniquesin siveltimiä sekä timantin muotoisen meikkisienen. Samassa kuvassa testiin ostetut essence Lash Princess mascarat, näitähän on tosi paljon kehuttu niin testataan ;)

Tokmanni on nykyään lempikauppani :D kaikkee tarpeellista, dödöä, hiuslakkaa, putsaria, miselliliinoja...ja essence x Pac-Man kokoelman highlighter. Sekä kehuttu essence kulmakynä sävyssä Blonde. Nämä ostokset n. 20 euroa.


Syyskuun Bette Boxin mukana tuli koodi jolla sai Dermosilin tilauksessa kaupan päälle Moist Proof kulmavärin. Olen jo jonkun aikaa halunnut vahamaisen tuotteen kulmille kun mulla ei ole aikoihin sellaista ollut. Eikä raaski ostaa Anastasiaa ;D menin sitten surffailemaan Dermon sivuille ja tilasin ostoslistalla olleet kuorivan yönaamion ja silmänympärysvoiteen. Ja tosiaan ilmaiseksi sai tuon kulmavärin + siveltimet eikä postaritkaan olleet pahat; 3,70 e vaikka luulin niitä kovemmiksi. Tilaus oli siis 14 euroa ja kylläpä säästäväistä ihmistä hymyilytti edullinen tilaus ;D Onko kellään muuten kokemuksia tuosta kulmaväristä, kovettuuko ajan myötä? On ehkä tuoreeltaan vielä aika rasvaista eikä meinaa tarttua ihoon...


Ja vielä Tokmannia :DD no kun nämä on niin halpoja...Simplen miselliliinoja jemikseen, essencen Light Brown kulmakynä ( tuo Blonde oli liian vaalea ) ja pari huulimeikkiä; This Is Me huulipuna sävyssä Crazy ja Plumping Nudes huulikiilto sävyssä So Heavy! 10 e ostoksista ei konkurssia tule.


Nyt jo hävettää, kaikki arvannee mistä nämäkin on ostettu...blondille tukalle Cameleonin hopsujuttuja koska näitä on kehuttu. Sikahalpoja joten voiko ne olla hyviä?? Samalla iskulla loppuneiden tilalle uusia eli Lorkun Colorista shampoo ja pari beigea häivytys luomiväriä. Koska näistä on aina pula jos jossain paletissa ei vaaleaa mattaväriä ole. Noista hikisistä 3 euron hinnoista sai vielä alea joten liki ilmaista...ja ne on siis Benecosin luomivärejä jos ei punaisen lapun alta näy. Tähän reissuun meni 20 e ja punaisten lappujen ystävä kiittää :)

Kuukauden kosmisostot 129 e. Ei paha vaikka tavaraa taas kertyi :) onneksi niitä kuluukin ihan hyvään tahtiin pois. Parin päivän päästä listataan sitten kuukauden loppuneet ;)

Mitä sinä ostelit tässä kuussa, paljonko meni rahaa?

20 kommenttia:

  1. Hyvät löydöt!
    Omat ostot oli yksi suihkusaippua ja käsisaippua. olen onnistunut käyttämään vanhoja pois ja vähentämään tuntuvasti kosmretiikan määrää.
    Nyt taitaa lähteä käsistä kun on noi 3+1 päivät menossa ja tarvii vähän sitä sun tätä 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei 3+1 päiviä olekaan, parempi niin :D ellei tulisi käytyä lähikaupungissa. Minäkin olen kuluttanut vanhoja ja kierrättänyt taas kosmetiikkaa aika paljon...

      Poista
  2. Yhen vuoden jaksoin seurata kosmetiikkaostoja. Nykyään ostan harvoin niin en koe tarpeelliseksi merkata summia ylös. Ostin kesällä kokeiluun tuosta prinsessaripsarista sen uuden sinisen ja se ainakin pysyy ripsissä kuin tauti 😂 mut näyttää ihan kivalle eikä sotke!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla! Mä muuten olisin tykännyt lukea niistä kosmisostoista ;)

      Poista
  3. Tuo Dermosilin Moist Proof -kulmaväri on loistava! Mulla on ollut purkki käytössä pitkään – en muista miten pitkään mutta pitkään. Siinä on nyt sellainen kuoppa, johon mahtuisi pullea sormenpää, ja tuote toimii edelleen kuin ennenkin. (Se mukana tullut sivellin tuntui käytössä heppoiselta, joten käytän toista.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomasin kanssa että Make Up Storen kulmasivellin on parempi ;) Kiva kuulla että on pitkään kestävä tuote!

      Poista
  4. Oho! Dermosilin postikulut oli ennen uudistusta noin 6 €, ja yli 50 € tilauksista ilmaiset :D On kyllä kiva, jos postikulut on ainakin pienille tilauksille alle 4 €!

    Mie tein tilauksen makeupshopille (Pac-Man -kokoelma) ja elevenille, suurin osa K-beautya ja joulukalenteriin viimeinen tuote :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulin kanssa niiden olevan jotain 6 e luokkaa, yllätyin kun olivat noin vähän. Olin ennen Dermosil myyjä niin sai aina ilman postareita, mutta jättäydyin siitä pois eikä ole tullut itsekään tilattua. Ennenkuin nyt :)

      Poista
  5. Brush Crush näyttää aivan ihanalta siveltimeltä, pehmeältä! <3 Mä ostin vain pari tuotetta, mutta niihin meni sitten se 100€. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi pehmeä ja ihana! Minä kiertelen tarjoukset ja halpakaupat niin saan satasella vähän enempi ;DD ellen osta jotain luomiväripaletteja, muutamaan menee se satku jo ihan helposti :)

      Poista
  6. Cameleon tuotteet on ihan huikeita ja hinta eoi päätä huimaa. Dermosilin sy-voide on ihana ♥
    Mulla kului aika kohtuullisesti, oon oikeastaan ostanut syyskuussa vain tarpeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kyllä samoja suosikkeja, Dermon sy-voide on ollut tosi hyvä :)

      Poista
  7. En ees muista. No kynsilakkoja nyt ainakin =D Kaikkee pientä oon tilannu koska rakennan vanhasta look fantastic in joulukalenterista siskolle uutta. Näin mitä niitten uudessa kalenterissa on ja kuumottelee aikalailla hankkia se. Olisi 15 euroa halvempi ennen lokakuuta .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ennakkotilasin sen, mulla ei ole aiemmin ollut LF kalenteria ja siinä näytti olevan aika hyvä sisältö, hintakin oli kohtuullinen verrattuna muihin kaltsuihin ;)

      Poista
  8. Ostin Sultryn ja blogikirpparilta Macin paletin. Että niihin meni noin 90 e yhteensä. Ja Cittarista alevoiteita 10 e yhteensä. Ja tokmannilta avrilin käsivoiteen ja benecoksen hupun ja essencen matta poskipunan ja huultenrajauksia. Ehkä yhteensä noin 130 e koko kuu.

    VastaaPoista
  9. Tokmanni on kyllä hyvä kauppa! :D kivaa että pienemmilläkin paikkakunnilla saa edes jostain kosmetiikkaa, ja Tokmannissahan on varsinkin hiustuotteita tosi hyvät valikoimat ja meikkejäkin ihan kiitettävästi. Harmittaa vaan kun omaan lähi-Tokmanniin ei tule kaikki essencen kokoelmat. (Tai sit oon vaan aina myöhässä?)

    Mää luulin ottaneeni iisimmin, mutta meni sitä rahaa näköjään sit kuitenkin... :D Vaihdoin hiusväriä kirkkaasta violetista vaaleampaan liilaan ja ostin vaalennuksista kärsineelle tukalle koko Olaplex-arsenaalin, vähän kirpaisi hinta (n. 100e shampoo, hoitoaine, tehohoito ja jätettävä hoitoaine) mutta onneksi nuo on riittoisia. Ei kyllä silti raaski joka pesulla käyttää. Sitten hiusvärit ja lookfantasticilta tilasin UD setting sprayta pari pulloa, kun oli sinne alennuskoodi. Jospa ens kuussa sitten menis vähemmän...? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillekään ei tuu kaikki essencen kokoelmat :) kaupungissa asuessa en hirveästi Tokmannilta ostanut, satunnaisesti enintään. Kävin enemmän Prismassa tai Cittarissa. Olaplexit olis varmaan mullekin ihan omiaan kun hiukset on vähän kuivan tuntuiset. Tai pitäis leikata latvoja ;)

      Poista
  10. Syyskuun hankinnat koostuivat Madara-tilauksesta, IsaDoran 38 maskarasta ja kahdesta konjacsienestä. Yritän malttaa pitää näppini erossa noista Pac-Maneista. Saa nähdä, onko niitä enää missään, kun pääsen kaupoille.
    Kivat ostokset sinulla ja moni hyvään hintaan. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin täällä on vielä kultaista highlighteria, sivellintä ja poskipun palettia. Sais kyllä tulla jo uusi kokoelma esille!

      Poista

Kiitos kommentista <3