keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Uudet kynnet!

Minä tosiaan repäisin ja viilasin kynnet uuteen muotoon! En edes muista mistä ajatus lähti...mutta yhtäkkiä tartuin vaan viilaan ja rupesin nysväämään :)


Kynsissä oli vähän pituutta joten muodon hakeminen oli helppoa. Mullahan on joskus ollut tämän malliset kynnet,mutta haukuitte niitä niin paljon että palasin neliöihin ;D haluaisin tämän olevan manteli mutta ei se sitä tismalleen ole. Terävyyttä saisi olla enemmän. Tässä muodossa pysyminen vaatii tarkkaa viilausta parin päivän välein. Katsotaan nyt kyllästynkö näihin mutta ovat ihan kivaa vaihtelua :) vähän enempi innostaa lakkaillakin mutta kun vaan olisi enemmän aikaa. 
Käyn edelleen täältä Pohjois-Karjalasta Kuopiossa savon puolella töissä, työmatkaa tulee n.240 km päivässä niin se vaatii vähän veronsa. Olen aika väsynyt välillä. Olen hakenut täältä koko ajan töitä, toivotaan että joskus tärppää :)


Lakkana CND Vinylux Blue Eyeshadow ( pr-näyte ). 

Mitä tykkäät uusista kynsistäni? Voisitko harkita samaa muotoa itsellesi?

32 kommenttia:

  1. Oi, onpa ihanat!<3 Sininen on musta kynsiin vähän jotenkin haastava väri, mutta näissä ainakin aivan ihana ja harmoninen lopputulos :)
    Kiitos inspiraatiosta ja mukavaa loppuviikkoa!<3
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida ja mukavaa viikkoa :) sinisissä on monia ihania värisävyjä, kannattaa kokeilla vaikka turkoosia tai minttua näin kesällä ;)

      Poista
  2. Heipsan! Saako kysyä suurin piirtein minkä alan töitä haeskelet Joensuulaisena voisin mahdollisuuksien mukaan vinkkailla paikkoja, täällä on paljon töitä silleen että ei oo välttämättä haussa missään mutta aina palkkaavat 😁
    -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joensuu on liian kaukana, sinne on sama matka kuin Kuopioon :) kotipalvelutyötä haen, muutama on tässä kiikarissa mutta vielä ei ole soppareita tehty :)

      Poista
    2. Okei, enpäs ajatellukaan et ois sama matka, jotenki tuntuu että Nurmes on iha tässä kupeessa 🙈😂
      -Hanna

      Poista
  3. Hyvän muotoiset on! Mitä se kenellekään kuuluu millaisissa kynsissä sie viihdyt 🙏
    Itsekin viilasin tuossa loman alussa oikean pitkät ja terävät mantelit. Koska reunat oli huonot, mutta pituutta riitti. En jaksanut kuvaa ottaa. Olihan ne vähän överit jopa 😂.
    Toivottavasti työmarkkinoilla tärppää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan että syksyllä olisi jo uusi duuni :) kiitos kynsikehuista, ei vielä täydelliset mutta sinne suuntaan menossa <3

      Poista
  4. Todella kauniit kynnet! 😍 Ja tsemppiä työnhakuun, toivottavasti saat pian töitä kotipaikkakunnaltasi :) Oletko muuten koskaan kertonut täällä blogissa mitä teet työksesi? Ymmärrän toki jos haluat säilyttää yksityisyytesi, etkä halua kertoa sitä julkisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä kotiaputyötä, sen tyyppistä haeskelen :) henk.kohtainen avustajatyö myös hakusessa mutta niissä taas ei ole kokopäivätyötä :) Kiitos tsempeistä ja kynsikehuista <3

      Poista
  5. Voi kun kuulostaa tympeältä tuo työmatkan pituus :( teetkö ihan 8 tuntista päivää lisäksi? On kyllä nätit kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en tee ihan täyttä päivää, en jaksaisi mitenkään. Siks toivoisin täysipäiväistä työtä täältä niin jäisi vähän enemmän rahaa käteen ( nyt menee bensaan niin paljon ) ja muutenkin olisi kiva tutustua ihmisiin täältäpäin jne. :)

      Poista
  6. Täällä yksi klassisen matelimuodon pitkäaikainen ystävä. Nätit!

    VastaaPoista
  7. Ihanat!
    Kynsistä tulee blogisi vuosien takaa mieleen. Ja mantelithan ovat naisellinen, klassinen muoto joka ei mene koskaan muodista, eikä kärsi kolhuista niin herkästi sopivassa pituudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se on totta että kolhuja nämä eivät niin ota, voisivat olla talvella vähän turvallisemmat ;D

      Poista
  8. Ihanat on! Kuka haukku ,tapan ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 joku lukija, kuka nyt uskaltaa tunnustaa :DDD

      Poista
  9. No eikö se ole pääasia, että itse viihtyy, mitä sillä on väliä jos joku muu ei tykkää! Mulla on yleensä aina mantelit jos pystyn välillä pitämään yhtään pidempinä. Tosin viimeaikoina olen ollut vähän tykästynyt myös hiemann terävämpiin muotoihin. Tällä hetkellä kynnet on tosi huonossa hapessa, toivottavasti ne siitä tulee pian parempaan kuntoon.

    Tsemppiä työnhakuun, pitkä työmatka on pidemmän päälle todella puuduttava! Toivottavasti pian löytyy lähempää jotain mielekästä hommaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 onneksi enää ensi viikko, sitten neljän viikon loma! Ei tarvii ajella ja säästää bensakuluissa :)

      Poista
  10. Kauniit kynnet♥️ tsemppiä työnhakuun 😎

    VastaaPoista
  11. Ompa söpöt ♥ Tuo on nyt välimalli ennekuin pituus riittää manteliin, mutta kaunis muoto silti ja ihana lakkaus. Toivotaan että saat pian lähempää töitä, aika hurja työmatka. En yhtään ihmettele jos välillä väsyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vähän pituutta lisää niin sitten hyvä <3

      Poista
  12. Sinulle sopiva muoto ja tosi kiva lakkaus. :)
    Itselläni tykkään pyöristetystä neliöstä mallina. Mieltymyksiä on monia kynsien muodossakin. ;)
    Onneksi kohta on loma! :D
    t. TQ

    VastaaPoista
  13. Kauniit kynnet! Kivaa vaihtelua :)

    Tsemppiä työnhakuun ja tuollaisen työmatkan jaksamiseen! Ja sitten kun tulee taas veroilmoitusten aika niin muista ehdottomasti laittaa työmatkavähennykset tuolta ajalta mitä oot kulkenu noin hurjan pitkää työmatkaa! Saa edes vähän bensakuluja takaisin :)

    VastaaPoista
  14. Huh tuota työmatkaa! Minulla on suuntaansa n. 20-25 min. ja sekin tuntuu välillä todella pitkältä ja haluaisin läheltä töitä... Mutta todella kauniit kynnet ja mukava välillä kun täällä on kynsijuttujakin :) ja pääasia nimenomaan omissa kynsissä että niistä itse tykkää ja itse viihtyy!

    VastaaPoista
  15. Oooooooo upeat kynnet vauvauvau! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3