maanantai 22. heinäkuuta 2019

Heinäkuun meikkilaatikko

Heinäkuun meikkilaatikossa esittelen tämän hetken käytetyimmät meikkini, juuri ne mistä olen nyt innoissani ja jotka mulle ovat ajankohtaisia :) nyt olen suosinut kuulasta meikkipohjaa jota tarvittaessa puuteroin sen mukaan, miten haluan meikin kestävän. Varjostuksia reippaasti, korallista poskipunaa ja kullanhohtoista highlighteria ihan reippaasti, niitä kun en voi oikein käyttää muutoin kun ruskettuneempana ;)


essence Mattifying Compact puuteri sävy 2-Soft Beige tuli ostettua kevättalvella. Totesin sen liian tummaksi ja päätin jättää kesään. En kuollaksenikaan muista lienenkö tätä puuteria ennen käyttänyt mutta aion käyttää jatkossa. Ostin nimittäin essencen Flat Powder Brushin joka toimii juuri tämän puuterin kanssa tosi kivasti! Ei pölise ollenkaan vaan levittyy nätisti. Puuterin sävy on hyvä ruskettuneella iholla, muutoin se olisi hiukan liian lämpöisä ja asteen liian tummakin. 
Saako tätä muuten isommasta essencen hyllystä? En ole nähnyt tätä puuteria enää täällä pikku hyllyssä ja ihan harmittaa kun haluaisin ostaa lisää :)

The Body Shop Fresh Nude BB sävy Medium Fair. Tästä tulikin suosikkini heti ensisipaisulla ja sittenkin tämä on toiminut arkipäivän meikeissä. Työpäivän aikanakin ihastelen kuulaana vaan ei rasvaisena hehkuvaa ihoani! Peittää kevyesti, niin että pisamat kuultavat läpi. Ei liejuunnu päivän mittaan vaan pysyy siistinä kun toki vielä puuteroin ihoni. 
Tykkään testailla erilaisia cc- ja bb-voiteita, osaan ihastun paljonkin mutta osa on liian kevyitä. Tästä pidän koska se on kevyttä ja hennosti peittävää. Se tasoittaa hyvin punertavaa ihoani ja näyttää ennenkaikkea kuulaalta. Ja mikä parasta, normaalisti kiiltävä nenäni ei kiillä tämän kanssa vaan näyttää kuulaalta!! 
Ja tätä bb:tä olen käyttänyt yöelämässäkin, ehkä koko pitkän päivän aikana puuteroin nenänpään ja t-alueen 3-4 kertaa...ja tämä ei kulu nenänpäästä pois vaan on edelleen kuultava ja kauniin näköinen! Tiiättekö kun pitkä päivä alkaa näkyä meikkipohjassa ja mahdolliset puuteroinnin jäljet nenänpäässä? Tämän kanssa niin ei käy! Ihan ihmeellinen tuote :) 

Lumene Nordic Noir kulmakynä sävy Harmaanmusta on alelöytö 2 eurolla. Kapeakärkinen kynä on sievässä hylsyssä. Kynä maksanee normaalisti 15 euron luokkaa. Kynän toisessa päässä on puuterimainen kulmaväri, harjaa ei enää samaan settiin mahdu. Kapeille kulmille koin kulmavärin vähän turhaksi mutta kapeasta kynäpäästä pidän. Kynä murustaa helposti joten siten tämä ei ihan lempparini ole, mutta uusia on aina kiva kokeilla.


Smashbox 24 Hour Photo Finish on ollut minulle "se oikea" silmämeikinpohjustaja. Tämä pitää silmämeikin viiruttomana iltaan asti eikä tämä kerrostu ryppyisälle, veltolle luomella liian paksulti. Tuotehan on melko läpikuultavaa. Yleensä käytän kaksoispohjustusta mutta tulin kokeilleeksi pelkkää puuterointia Smashboxin päälle ja voi pojat, tuleepa sileämmät ja paremman näköiset luomet! Luomiväritkin tuntuvat levittyvän ja häivyttyvän paremmin. Tykkään, kiva aina keksiä uusia meikkikikkoja ;)

essence Insta-Care Lipstick sävy 05-Sweet Poisonin ostin koska Sanni ;D sheavoita sisältävä huulirasvamainen puna tuntuu huulilla aivan ihanalta! Punaiset sävyt ovat siitä hankalia että ne kuluvat näkyvästi pois...niin tämäkin, saa kyllä lisätä heti kahvikupillisen jälkeen. Pitää olla myös tarkkana ettei leviä huulten ympärille. Muutoin kyllä tosi nätti sävy, ihana koostumus ja halpa hinta!


essence Berry On Matte Liquid Lipstick sävy Berry Nice löytyi tuoreeltaan uudesta essence Berry On -kokoelmasta. Toinen sävy oli pinkimpi joten valitsin tämän viininpunaisempaan taittavan sävyn. Väriltään tämä on kaunis ja hintaa kolmisen euroa. Kiva kokeilla edullisesti vähän harvemmin käytettävää sävyä. Koostumus saa ikävöimään Jeffreen nestemäisiä punia; tämä levittyy huonosti aplikaattorin takia, kuivattaa ja kuluu äkkiä pois. Mutta hinta on niin halpa että ihan sama ;D Tässä meikissä TBS BB, essence puuteri ja Berry Nice mattapuna :)

Mitä meikkejä sinä olet käyttänyt tällä hetkellä?


16 kommenttia:

  1. Eipä ole tullut paljoa meikkailtua lomalla! Ripsiväriä oon laittanut joskus. Ostin muuten dermosilin ripsarin joka on kyllä ihan pa..a! En suosittele.
    Ihanaa lomaa sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo ja ihanaa kesää <3 Hyvä tietää ettei tarvii ostaa... :)

      Poista
  2. Tykkään kans tosta Smashboxista, vaikka tilasin Narsinkin jemmaan, sitten kun tuo loppuu. Tuubipakkauksesta lisäksi ehdoton plussa, nehän Narsista ja UD:sta puuttuu, molemmissa naurettavat mielestäni vain huulikiiltoihin ja Lip Staineihin kuuluvat aplikaattorit.

    Mä elämän päivästä toiseen joko Misshan tai Diorin meikkivoiteilla, Sisleyn poskipunalla, Marc Jacobsin aurinkopuuterilla, oon jämähtänyt kesällä samaan kaavaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meikkaan kyllä alusta loppuun kesälläkin, se on ihan mukavaa :) joskus menen tosi kevyellä mutta harvemmin...

      Poista
  3. No jawbreaker iä ja jawbreaker iä 😊 Too faced natural face paletista shimmerisempää bronzeria, Lorkun Mellon dollar baby poskipunaa. Jawbreaker paletin nimikkosävy on upea highlighter ja sävy Fuck aivan loistava poskipuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans Mini Breakeria käyttänyt. Ja Calabasas huulipunaa joka on ihana <3

      Poista
  4. Essencen berry nice puna näyttää todella hyvältä. Tosi hyvännäköiset huulet:)
    Mun meikkaaminen kesällä on ollut aika vähäistä, mitä ihmettelen itsessäni... ei vaan ole kiinnostanut meikata kovin usein;)
    Kivaa uutta viikkoa Taina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nätin näköinen vaikka koostumus onkin kamala ;D Mä meikkaan joka päivä, ehkä 1-2 päivää saattaa olla etten meikkaa jos olen vaan kotona. Ihanaa viikkoa Sari <3

      Poista
  5. Nätti meikki. :) Näin tämän essencen Berry On -kokoelman tuotteita kaupassa. Ihmettelin, että joko on tullut uusi kokoelma. ;) Nätti puna ja hienoa, että kommentoit rehellisesti punan laatua. Tietää, mitä saa tuotteen ostaessa.
    Smashboxia saattaisin uskaltaa kokeilla UDPP:n loputtua. Kiitos vinkistä. Heinäkuun lempparituote olkoon UDPP, koska sen kanssa ei tarvitse pelätä luomivärien viiruuntumista. :) Olen myös uskaltanut käyttää aurinkopuuteria. Samoilla tuotteilla menty heinäkuu. Aurinkopuuteri tullut vain mukaan. :)
    Hyvää lomaa! :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, milloin sinulla on loma? Minä ostan joko Smashboxin uudelleen tai udpp:n, on nimittäin vuosia siitä kun sitä viimeksi käyttänyt :) huipputuotehan se on!

      Poista
  6. Hyvältä näyttää! Mä käytän oikeastaan vain kulmatuotteita, ripsaria, lineria ja huulikiiltoa.

    VastaaPoista
  7. Kylläpä kuulostaa hyvältä tuo TBS:n meikkivoide! Kuultava, mutta ei rasvainen olis just sopiva kesään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut mulla joka päivä käytössä, just täydellinen kesään :)

      Poista
  8. Mä oon ollut tosi paljon ilman meikkiä, tai no lähes ilman meikkiä. Ainoastaan kulmat laitettuna ja ripsaria vähän. Kesän kun on hikoillut raksalla, niin eipä ole viitsinyt paljon meikkaillakaan. Mukavaa vaihtelua! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3