sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Heinäkuun kauneussuosikit

Helteistä(?) heinäkuuta! Minulla on kohtapuoliin neljän viikon kesäloma ja sitä kuulkaa odotetaan kovasti :) ennen lomaa katsotaan kuukauden kauneussuosikit.


essence Sun, Sand & Golden Rainbows kokoelma ei tullut tänne ollenkaan joten hyvä että tilasin näitä Kosmetik4Lessiltä! Otin pinkin ja kultaisen 3-raitaisen Baked Multi Colour highlighterin ja nyt olen käyttänyt tätä kullan-pronssista ihan hulluna! Upean kuulas lopputulos! 
Tiesittekö että suomessa on Makeupshop.fi nettikauppa jossa näkyy olevan essenceä? Kokoelman uutuuksia, myös näitä? Törmäsin tähän googlettaessa, mietin tilaavani täältä mutta jonkun muun jutun takia otin Kosmetik4Lessistä. Jokatapauksessa ihana highlighter, sävy on Chasing The Sun 02 ja sopii kesäiholle aivan ihanasti! Pigmenttiä riittää ja kultainen hohde on nättiä! 

MAC Hipness poskipuna on jokakesäinen suosikkini! Se näyttää ruskettuneella iholla lämpöiseltä ja hehkuvalta. En käytä sitä muihin vuodenaikoihin, ainoastaan kesällä. Persikkainen lämmin sävy sopii silloin minullekin ;)  Mielestäni tämä löytyy ihan MACin pysyvästä valikoimasta, suosittelen testaamaan ;) tämä pakkaus on Limited Edition.

Lumene Luminous Shine huulikiilto tuli kesäkuun Bette Boxissa ( pr-näyte ). Kiilto on huulia täyteläistävä ja kosteuttava, hyvä peruskiilto joka ei tahmaa. Mulle tuli sävy Bright Rose, onneksi, koska tykkään juuri punaisista kiilloista. Oikein hyvä perustuote kesäiseen meikkilookiin kun haluaa huuliin vähän punertavaa väriä :) 

Cailap kulmasivellin tuli Bette Boxissa ja alussa olin varma etten pidä siitä. Tuli kuitenkin testattua ja tämähän on varsin pätevä! Tuntuu tiiviiltä ja värittää hyvin kulmat. Ei hapsota miten sattuu. Liukuu tasaisesti kulmissa ja tuntuu laadukkaalta. On harjasosaltaan hiukan pidempi kuin Make Up Storen kulmasivellin joten kiva kun on nyt kaksi erimallista sivellintä kulmien tekoon. 

essence Mosaic Blush Miss Floral Coral on toinen kesäsävyni. Ihanan luonnollinen korallin värinen poskipuna, pigmenttiä riittää ja hinta on edullinen. Nämä on kyllä tosi hyviä, mulla on näitä mosaiikkipunia monta eri sävyä. essencen poskipunissa on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan :)




Pr-paketista saadut The Body Shop vartalojogurtit olivat tuttuja ennestään, mutta pääsivät nyt kesällä tehokäyttöön! Hiukan viilentävän tuntuinen vartalojogurtti tuntuu helpottavan ihon kutinaa ( kiitos itikat! ) ja tuntuu hyvältä kesäkuumalla. Näitä löytyy monessa ihanassa tuoksussa ja nää imeytyvät ihoon tosi nopeasti! En itse tykkää tai käytä vartalovoiteita kovinkaan usein mutta näistä pidän! Juurikin kevyen koostumuksen ja hyvien tuoksujen takia. Almond Milk tuoksuu makean pähkinäiselle ja Pink Grepefruit greippiselle.


Toinen lempituote kuumaan kesäpäivään on tottakai kasvoja viilentävä ja kuumotusta helpottava kangasnaamio. The Body Shopin merilevänaamio sopii rasvoittuvalla ja sekaiholle, se tuo tasapainotusta, kosteutta ja mattapintaisuutta. Vegaaninen naamio sisältää kurkku-uutetta, mineraalipitoista merilevää aloe veraa. Seaweed kangasnaamio on biohajoava! Kpl-hinta on hiukan korkea ( 5,50 e ) tai ainakin siinä rajoilla mitä kangasnaamiosta maksaisin, mutta mielestäni tämä kuitenkin on sen arvoinen. Pr-näyte.

Sellaisia suosikkeja tässä kuussa! Ihania meikkejä ja viilentäviä vartalonhoitotuotteita. Mitä sinä olet suosinut tässä kuussa?

12 kommenttia:

  1. Enpä ole ikinä kuullut tosta makeupshop-sivusta, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  2. Mä olen aivan ihastunut edelleen Diorin meikkivoiteeseen, jota käytän lähes joka pvä. Bioeffectin vartalogeeli on myös kovassa käytössä.

    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jostain Diorin meikkivoiteesta näyte, pitäisi kokeilla se pois :) Mukavaa maanantaita!

      Poista
  3. TBS:n vartalojogurtit on kyllä ihania<3 Sopii loistavasti kesään!

    VastaaPoista
  4. Menin jo tilaamaan mutta sivusto ei toiminut 😕 ihania neon kyniä olis essencellä.
    Mää en pääse neon sävyistä eroon kynsillä, Jeffreen #jawbreaker on myös ahkerassa käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole käyttänyt neonlakkoja kuin kerran tänä kesänä ;D höh, jospa se sivu rupeisi pian toimimaan!

      Poista
  5. Muistin tuon Hipnessin viime vuoden elokuulta. :D Kivoja tuotteita sinulla heinäkuussa. Plussaa biohajoavasta kangasnaamiosta. :)
    Aika menee nopeasti, kun ollaan jo heinäkuun puolessa välissä!
    Omina suosikkeina tässä kuussa Classy nudet, kevyt ihonhoito sekä Isadoran Sunset Glow ja Beach glow. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, varmaan on ensi vuodenkin kesäsuosikki ;D näin sitä on tullut käytettyä joka kesä eikä edes pannu paista! MACin poskipunat on mielettömän riittoisia :) Ihan kamalaa, heinäkuun puoliväli jo ja kohta on syksy!! No ei passaa manata..

      Poista
  6. Essence Mosaic Blush Miss Floral Coral on myös mun lemppari puna, etenkin kesällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana sävy, mulla on kaksi muutakin mosaiikkipunaa ja ihkuja kaikki <3

      Poista

Kiitos kommentista <3