perjantai 9. marraskuuta 2018

Marraskuun Bette Box

On taas kuukauden Bette Boxin kurkkaamisen vuoro :) Marraskuun Bette Box sisälsi tuotteita juhliin valmistautumiseen, onhan nyt kuumin pikkujoulukausi. Omatkin pikkujoulut ovat ensi perjantaina ;D

PB080021.ORF

PB080023.ORF

Naturel merkin Hydro Gel naamiot ovatkin minulle ennestään tuttuja. Kirjoittelin niistä tässä! Naamioita myy Kauneutta.com, Tokmanni, Kärkkäinen yms. Kasvonaamio 4,95 e / silmänympärys- / huulinaamio 3,50 e. Minulle sattui huulinaamio jota en olekaan ennen kokeillut :) Nää on kyllä kivoja ja käytän molemmat itse pois. 

idkuva

Boksin meikkituotteina oli Clarinsin Lip Perfector. Voi kun tästä tulisi joskus vaikkapa punainen sävy, tämä pinkki on tullut Elevenin joulukalenterissa ja Bettessä jo ainakin kaksikin kertaa. Tämä on siis hyvä tuote mutta sävynä epäsopiva/ennenkin käytetty. Minikoko 5 ml. Toisena meikkituotteena Eylure irtoripset. En osaa käyttää joten nämäkin lähtevät kiertoon. Näitä voi käyttää useamman kerran, pakkauksessa on liima mukana. Arvo 8,90 e.

PB080027.ORF

Mukana oli Policen the Legendary tuoksunäyte. Neutrogenalta Visibly Clear Rapic Treatment Gel. Täsmähoito näpyille, ihan mielenkiintoinen mutta tämä siloposki ei tälläistä tarvitse. Annan kokeiluun enemmän tätä tarvitsevalle :) Arvo 6,80 e ja tämä on ihan myyntikoko. 
Ziajalta tuli Antioxidation Acai Berry kasvo- ja kaulavoide. Tämä sopii käytettäväksi ikääntymisen ensimerkkeihin. Oikea supervoide joka auttaa "teknokaulaan" joka tulee älylaitteiden käytöstä, oletko kuullut ennen? Minä en. Tuotteessa on hyaluronihappoa, e-vitamiinia ja acai-marjauutetta. Sisältää myös polypropylene glykolia kuten aiempi sarjan tuote joten en voi käyttää allergian takia. Harmi! Täysikokoinen tuote jonka arvo 10 e. 

Tällä kertaa boksissa oli 5 täysikokoista tuotetta ja 2 näytettä/minikokoa. Laskin arvoksi n. 40 euroa. Minusta kokonaisuus oli kiva, mukana uutuuksia ja tuotteita joilla voi kaunistautua juhliin. Harmi että osa oli tuttuja tuotteita tai itselle epäsopimattomia mutta se on aina se riski ylläriboksissa. Onneksi ihanat Naturelin naamiot hyvittivät pettymystä ja Policenkin tuoksu tulee testattua :) Mitä sä tykkäsit boksista?

Oman Bette Boxin voit tilata tästä*. Joulukuun Bette on ollut joka vuosi ehkäpä vuoden paras ja runsain joten innolla odotan mitä sieltä paljastaa :) 

14 kommenttia:

  1. Mukava, että on pikkujoulut mitä odottaa. Sitä on pitänyt sanoa, että tykkään blogin uudesta ilmeestä kun nyt näen rivien ensimmäiset kirjaimet taas! -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, minäkin tykkään uudesta ulkoasusta! Mullakin oli että sivun latautuessa teksti ei näkynyt mutta sitten tuli näkyviin...

      Poista
  2. Teknokaula? Nyt pitää googlata 🤔
    Aika tylsä boksi...

    VastaaPoista
  3. Clarinsia en oo itse saanut tossa aiemmin samassa sävyssä mistään kauneusboksista, mutta muuten toi sävy oli kyllä tuttu ja oon niitä pari kappaletta omistanut. Ei siis herättänyt mussakaan mitään riemunkiljahduksia toi, vaikka sinänsä ihan kiva tuote onkin! Kokonaisuutena boksi toimii, vaikkei tää suosikkini ollutkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokonaisuutena hyvä vaikka kaikki ei mennyt nappiin :)

      Poista
  4. Mulle boxi tuli pienellä variaatiolla ja tykkäsin kyllä kokonaisuudesta :)

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/11/bette-box-marraskuu-2018.html

    VastaaPoista
  5. Tosiaan, aina ei voi täysin onnistua mutta melkein ;) Mä ihastuin Clarinsin huulivoiteeseen, aivan ihana ♥
    Muita mietteitä voi lukea täältä:https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2018/11/marraskuun-betteboxi.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarins olisi ollut ihana muussa sävyssä, tuota olen jo käyttänyt aiemmin. Ja mulla on siis näitä muuten käytössä, tykkään tosi paljon mutta tuo pinkki ei nyt iskenyt ;D

      Poista
  6. Pidin paljon omasta boksistani! Sain samat ripset ja myös huulinaamion :) Ehkä harmittavinta oli se, kun tuli taas kasvorasva mikä oli viimeksi viime boksissa myös. Mulla blogissa laajemmin omia mielipiteitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun en itse voi tuota käyttää, laittaa silmät valumaan vettä :/

      Poista
  7. Mua taas ihastutti toi Clarinsin huulikiilto! Ja omasta mielestä kyllä koko marraskuun bette oli todella onnistunut. Ainoa tuote joka ei itseäni innostanut niin oli neutrogenan tuote. Liian raffi todennäköisesti mun iholle. Joulukuun boksia odottelen kyllä innolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin, toivottavasti on yhtä hyvä kuin edellisinä vuosina :)

      Poista

Kiitos kommentista <3