torstai 3. marraskuuta 2016

Miks mä en tätä ennen tajunnut; Bonusway- rahaa ostoksista takaisin

Kuinka monelle Bonusway on tuttu juttu? Tai Ostohyvitys joka on siis nykyinen Bonusway? Itse olen nähnyt Mungo-Annan mainostavan tätä telkkarissa ja minuakin pyydettiin mukaan yhteistyöpostaukseen. Koska kyseessä on kiva juttu joka hyödyttää ostajaa, haluan kertoa tästä teille. 

Tajusin myös että miksi en itse ole Bonuswayn käyttäjä, aika monista ostoista olisin bonusta saanut! Bonusway on nimittäin S-bonuksen jälkeen suomen toiseksi vahvin bonusjärjestelmä joten aika suositusta ja hyödyttävästä jutusta on kyse. 

Ostosraha Bonusway

Bonuswayn idea on yksinkertainen. Liity käyttäjäksi ja shoppaile nettikaupoissa kirjautumalla ensin Bonuswayhin ja siirtymällä sieltä lempparikauppaasi. Näin sinä saat bonuksia ostoksista! Bonuswayn alla on yli 800 suomalaista sekä ulkomaalaista nettikauppaa. Mainitaan suurimpina ja minua/teitä kiinnostavimpina Zalando, Nelly, Ellos, Hotels.com, Asos, eleven.fi, LookFantastic, FeelUnique, Fitnesstukku, ebay.com, CDON, Zooplus, Peten koiratarvike, Yves Rocher, Jolie, Biodelly...uskomattoman monta tuttuakin kauppaa joista en ole tiennyt saavani bonusta!

Jäseneksi liittyminen on maksutonta ja se vie about minuutin. Kirjauduin jäseneksi Facebookin kautta, klikkasin pari kertaa ja vahvistin sähköpostin. Ei vie paljoa aikaa. 

Esim. tästä Zalandon tilauksesta sain heti pari euroa takaisin = lisää shoppailurahaa! Ja juurikin tuo että listassa on todella monta kauppaa joita käytän säännöllisesti, nyt pitää vaan aina tilata Bonuswayn kautta!

Bonusway.fi

Ostoksia tehdessäsi, riippuen kaupasta, sinulle maksetaan tietty prosenttiosuus bonuksia. Sinun sähköpostiisi tulee vahvistusviesti ja kun bonuksia on kertynyt 15 e, voit pyytää maksamaan ne sinulle. Rahaa shoppailusta, eikö kuulostakin hyvältä? Ja jos epäilyttää että muistankohan mistä kaikkialta sitä saa, voit asentaa selaimeesi lisäosan joka muistuttaa nettikaupasta että hei, täältä sai bonusta!


Ostosraha Bonusway

Liittymällä nyt uutena jäsenenä mukaan saat ensimmäisestä verkko-ostoksesta 10 e lisäbonusta. Jos shoppailet joululahjoja netissä niin tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää ;) liittymään pääset tästä linkistä. Suomessa on yli 200 000 Bonuswayn käyttäjää, liity ihmeessä mukaan.

PB020001.ORF

PB020004.ORF

Onko tämä teille tuttu, käytättekö Bonuswaytä ostaessanne netistä?

Postaus toteutettu yhteistyössä Bonuswayn kanssa, en saa klikkauksistanne mitään hyötyä ;)

23 kommenttia:

  1. Ai sä et ollut kuullukkaan...
    Mä oon käyttänyt tota jo toista vuotta. Ostan yves rocherit ja piilolinssit sen kautta. Bonusta kertynyt nyt 40e. Enemmänkin saisi jos aina muistaisi mennä bonuswayn kautta. Esim. Just tein yr.n tilauksen johon sain normaalit tarjoukset yr.ltä ja bonuswaylta pari euroo takaisin 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kuullut mutta jotenkin unohtanut. Ja mennyt ohi kun en enempää kiinnittänyt huomiota. Näin sokeana sitä tv:tä katsoo :D no niin ihan mahtava juttu! Sulle kertyy tosi paljon bonusta!

      Poista
  2. Olen näistä nähnyt pitkään jo mainoksia, ei hassumpi juttu. Itsellä ei toistaiseksi tarvetta, mutta ihan mielenkiinnosta miten raha tulee takaisin? Voitko käyttää kerääntyneen bonussumman seuraavissa ostoksissa vai miten?
    Asiasta toiseen, sinä tiedon suurvisiiri. ;) Onko tietoa mistä verkkokaupasta tms. saisi ostaa Too Facedin ripsivärejä? Niiden oman sivuston löysin (siellä lemppariripsivärini tietty loppu), mutta en muualta.
    Volyymiripset saa lähteä talven ajaksi ja palaan luomuun... ääh.
    Kiitos jo etukäteen tiedosta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen voi pyytää maksamaan sulle eli tilille, näin olen käsittänyt? Kun eihän verkkokaupoissa ole maksuvaiheessa vaihtoehtoa "maksa bonuksilla" ? Näin järkeilisin!
      Mutta on sanottava että tässä asiassa ei ole tietoa...joskus yritin Too Facedin silmämeikinpohjustajaa tilata mutta kun sitä ei oikein missään ollut...selasin LookFantsun, BeautyBayn, FeelUniquen...onkohan niissä?

      Poista
    2. Raha tulee ihan rahana tilille 😉 ihan oikeaa rahaa siis!

      Poista
    3. Olen kyllä aika kriittinen, että kenelle annan tilinumeron! Eli ei kiitos. :)
      Juu, ei löydy mistään sitä ripsaria. Debenshamilta kyllä, mutta ei tietysti toimita Suomeen... Joka paikassa loppu, voi olla että valmistuskin. Byääh.

      Poista
    4. :/ jos joku tuttu käy Tukholmassa, saisko sieltä? Onko Sephorassa, saako sieltä tilattua?

      Poista
  3. Itse pyrin aktiivisesti käyttämään Bonuswayta, mutta kyllähän se kielttämättä ajoittain unohtuu. Muistaakseni tuota sovellusta ei saanut ladattua omalla koneellani käyttämään selaimeen, joten sitä en ole pystynyt hyödyntämään.. Ehkä pitäisi ennen "tilaa"-napin painallusta hengähtää niin saattaisi mieleen muistua Bonusway :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D se voi kyllä auttaa :) mulla on Chrome ja tähän sai tuon sovelluksen :)

      Poista
  4. Tuttu on. Toinen samanlainen on myös Bonari.fi. Sieltäkin löytyy samoja puljuja, mutta myös eri kauppoja ja bonukset saattaa olla eri suuruisia. Se tässä vain harmittaa, että tulee shoppailtua niin harvoin.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos shoppailee paljon niin silloin tästä saa suuremman hyödyn tietysti. Minä olen ehkä keskiverto nettishoppaaja mutta ihan hyvin olisi bonusta kertynyt, nyt kun miettii mistä kaikesta sitä olisi saanut!

      Poista
  5. Olen käyttänyt jo useamman vuoden ja rahaa on tullut takaisin runsaasti :)

    VastaaPoista
  6. Joo-o, katsoin just, että mulle on kertynyt 216 € bonusta. Toisaalta on pelottavaa ajatella, kuinka paljon ostoksia on tuohon summaan tehnyt, mutta toisaalta - koska tilaukset olisin tehnyt enivei - niin puhdasta säästöä!! :D

    VastaaPoista
  7. Jep, tätä tulee käytettyä! Chromelle ainakin saa semmoisen lisäosan, joka muistuttaa aina verkkokauppoihin mennessä, että niistä on mahdollista saada bonusta

    VastaaPoista
  8. En muista kuin silloin kun kauppa ei ole bonuswayllä.

    VastaaPoista
  9. Useamman vuoden käyttänyt, bonuksia noin 200 € tilitetty (ei toki kaikkia kerralla :D). Ilahduin, kun Ebaykin tuli tuonne listoille, se oli jonkun aikaa kadoksissa. Yvesiltä olen tainnut saada kaikkein parhaimmat bonukset.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3