perjantai 30. tammikuuta 2015

Aika kultaa muistot

Vielä eletään synkkää vuodenaikaa ja saisi lakata luvan kanssa tummilla lakoilla. Eli mun lemppareilla. Mutta ei...minä himoan pastellia!! Mitä ihmettä?

Tiedättekö sen tunteen että kun lakkaat uudella lakalla ja jos se on ihan kökkyrä niin se lähtee kiertoon? Tai entäpä jos jollain lakalla tehty mani epäonnistuu niin siitä jää huono fiilis ja pahimmillaan lakkaa alkaa inhota? Tämä on johdantoa IsaDoran kevätlakkoihin. Niistä jäi niin mielettömän hyvä fiilis että halusin lakata niillä taas uudestaan. Ja onhan ne ihan mielettömän ihanan värisiä! Sain nämä aiemmin esittelemäni kevätkokoelman lakat blogin kautta, nyt niitä voi jo bongailla kaupoista koska kokoelma taitaa olla myynnissä :) joko olette muuten näitä hankkineet? Millaisia manikyyrejä olette näillä taikoneet?

P1260151.ORF

Hempeä vihreä Spring Bud ja haalea persikka Posh Peach ovat tämän manin päätähdet. Ihanan värisiä molemmat! Näissä tosiaan riittää kaksi kerrosta molemmissa.


Mietin mitähän koristetta. No hempeilyä tietenkin :D kaksia erilaisia siirtokuvia ja Color Clubin Celebration kokoelman glitterlakkaa With Love ( saatu ). With Lovessa on läpinäkyvä pohja, glitterit ovat kultaista pientä ja vähän isompaa vaaleanviolettia. Tätä saa laitettua juuri tällee ohuen nätisti. En ole tätä monesti käyttänyt mutta pitää käyttää useammin ehdottomasti.

Mietin että vähän nämä pastellit olisi söpöjä myös kärkimanikyyriin. Ehkäpä sellainen söpöstely seuraavaksi :)

30 kommenttia:

  1. Ihanat nämä sinunkin persikkaiset kynnet! Hauskaa että ollaan molemmat käytetty saman lakan kanssa siirtokuvia ja glitteriä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!! Joskus on näitä sattumia ja ne on hassuja :) en tiedä, aika usein kyllä tulee yhdistettyä siirtokuvia ja glitteriä vaaleisiin lakkoihin :) se vaan toimii!

      Poista
  2. Minttu ja persikka näyttää hyvältä yhdessä. :) Tosi keväiset kynnet sait taiottua kieltämättä! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kevään tuulahdus tässä lakkauksessa! <3

    VastaaPoista
  4. Voi ei, lisää pakkosaada -tapauksia bongattavissa! Mullekin on iskenyt kauhea himo pastellilakkoihin nyt, ja asiaa ei yhtään auta se että yritän pysyä ostolakossa, nyyh :( No, pitää toivoa että näitä löytyisi vielä maaliskuussa vaikka alekorin pohjalta...

    Ihanat kynnet kaikin puolin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) toivottavasti näitä vielä löytyisi hyvällä tuurilla! Onneksi pastellilakkoja varmasti tulee muiltakin merkeiltä. Tämä ei kyllä lohduta kun sanon että nämä ovat poikkeuksellisen ihania :)

      Poista
  5. Tosi kauniit kynnet taas kerran :). Toi glitteri on ihan täydellinen lisä tähän lakkaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) valitsin ihan oikean glitterin vaikka pähkäilin parin muun välillä.

      Poista
  6. Mä oon kans nyt ihan intona näistä Isadoran lakoista! Pakko lakkailla vaan niillä x)

    VastaaPoista
  7. Just on Isadoran persikkalakka kynsillä! Mulla kyllä tarvitsi lyhyisiinkin kynsiin kolme kerrosta, mutta oon tullut siihen tulokseen että mulla on todella valkoiset kärjet. Ne kuultaa monesta lakasta läpi, jos osaa katsoa.

    Ihanat koristelut, ja tuo vihreä on just sellanen keväinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin Instasta :) mä laitoin aika paksut kerrokset. Minusta nämä on kyllä kivoja lakkoja ja laatu oli minusta erittäin hyvä :)

      Poista
  8. Voi miten ihanat kynnet! :3 Ja nuo lakat on kyllä niin kauniin värisiä, että haluan itselleniki nuo. :D Ihanat nuo siirtiksekki!

    VastaaPoista
  9. Aivan mielettömän nätit kynnet. <3

    VastaaPoista
  10. Kauniit, varsinkin tuo pastellinvihreä nimetön!!

    VastaaPoista
  11. Oi joi , hienot on. Voi sitä välillä kevät hempeillä, mutta pikaisesti ruotuun , monta tummaa vielä ennen kevättä =D

    VastaaPoista
  12. Kyllä munkin mielestä vielä on talvi, ei mitään tälläisiä hullutteluja! Ja milläs itse olen lakannut, kappas CC Electro Candylla... Laitoin vielä valkoisen päälle, koska ei levittynyt yksinään yhtään. Tää lähestulkoon loistaa pimeässä:D Niin ja perhosia on myös, pinkkejä ja keltaisia. Näyttää oikein kivalta ruskettuneella iholla, ei kun siis lumihankea vasten...
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Electro Candy on niin ihana ♡ ihan huikea pinkki! Kuulostavat kyllä ihan mahtavilta kesäkynsiltä näin talven keskellä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3