keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Violetti-vihreät kuivakukkakynnet

Ajattelin että pitkästä aikaa voisi koristella kynsiä jotenkin muuten kuin leimaamalla tai tarroilla. Kuivakukat, niitä ei ole tullut käytettyä aikoihin ja minusta ne on vähän harvemmin nähtäviä koristeita missään blogeissa.

 P1030026.ORF

Lakoiksi valitsin violettia. China Glazen Up & Away kokoelmassa ilmestyi huippulaatuisia kahden kerroksen cremejä. Onneksi ostin aikoinaan niitä, nämä ovat ehdottomasti parhaat pastelliset cremet kokoelmassani ja olen käyttänyt näitä aika paljon. Light As Air on pastellinen hyvin vaalea lila.
Violetti hologrammilakka on uudesta A Englannin Elizabeth & Mary kokoelmasta. Crown on Thistles on mielettömän kiiltävä jo levitysvaiheessa. Taianomaisen kaunis lakka ja kertakaikkisen onnistunut laatukoostumus.

P1030018.ORF

Violetin kaveriksi ajattelin vihreää.Valitsin pieniä vihreitä kuivakukkia joita ei tarvitse leikata  pienemmiksi. Kuivakukkia löytyy siis isoina ja pieninä. Tutorial kuivakukkien käyttöön tässä jos ei ole tuttua puhaa. Mutta lyhyesti, ota kuivakukat pois paketista varovasti. Laita kynnelle paksu tippa/kohta pikakuivattajaa ja siirrä sormenpäällä kuivakukka siihen. Paina varovasti, pikakuivattaja saa "tursuta" yli. Painele kuivakukkaa varovasti jos se alkaa nousta. 
Nämähän menevät rikki tosi helposti joten ole hellä! Sitten paksu kerros pikakuivattajaa koko kynnelle ja jos siltä tuntuu niin lisää vielä myöhemmin yksi kerros. Pikakuivattajana käytän Glisten & Glow HK Girliä tällä hetkellä. Kuivakukkia oli joskus Cesarissa mutta ei enää. Niitä kuitenkin löytyy eBaystä tai muista kynsinettikaupoista.


A Enkku kynsiin neon väriset niitit joita saa mm.CesarsShopista.

 P1030030.ORF

A England ja HK saatuja.

22 kommenttia

 1. Tosi kauniit kynnet, kuivakukkia ei kyllä usein näekään! :) Violetin ja vihreän väriyhdistelmä toimii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! Näissä toimi värit ja kukat, tykkäsin itsekin tosi paljon :)

   Poista
 2. Nyt on muuten kauniit keväiset värit kynsillä! Hyvin sopii nuo kuivakukat ja hololakka yhteen. Mä niin rakastan tuota A Enkun lakkaa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle :) nämä kaikki A Enkut tästä kokoelmasta on niin <3 odotan vaan kevättä ja aurinkoa!

   Poista
 3. Ihanan keväiset, hyvät värit ^_^ Mulla ei oo koskaan ollut kuivakukkia kynsiä varten, mutta aina on tehny mieli kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Kuivakukat on ihan hauskoja, vähän erilaisia. Kannattaa kokeilla onko ne sun juttu :)

   Poista
 4. Niin täydellinen violetti. <3 Ja ihana miten tuo vihreä käy ton violetin kanssa yhteen! Kyllä sä vaan osaat :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iiny :) värit ja lakka tekee näistä niin kauniit <3

   Poista
 5. Nätit, tuli heti keväinen olo. Mahtava toi violetti lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) tämä on sellainen karkkivioletti, hempeä mutta näyttävä samaanaikaan :)

   Poista
 6. Kauniit lakkaukset! :) Kuivakukkia ei tuu ite käytettyä, sillä ohuemmat kukat on täys mahdottomuus saada kynsille kokonaisina. Mä kokeilin viime kesänä niitä, ja hermot palo ihan totaalisesti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa :) mullakin menee hermot aika helposti kuten vaikka marmoroinnin kanssa. Mutta ihme kyllä, nämä kuivakukkaset eivät aiheuta hermoromahdusta :) ne on niin vaikeat tavallaan että näkee vaivaa ja sitten niitä haluaa pitää eikä positaa kynsiä heti :)

   Poista
 7. Valloittavan hurmaavat kevätkynnet! <3

  VastaaPoista
 8. Kauniit! Tykkään itse violetista kynsilakasta, mutta vielä en ole löytänyt sitä täydellistä sävyä. Miksi ne näyttää pullossa eri sävyisiltä kuin sitten lopulta omissa kynsissä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violetteja on kyllä hirveästi erilaisia. Toivottavasti löytyy se oma sävy ;) mulla on löytynyt...aika monia erilaisia violetteja, tarviin kyllä kaikki :)

   Poista
 9. Crown of Thistles on aivan ihana, ei siitä mihinkään pääse :)

  Kuivakukkia en ole uskaltanut kokeilla, kun ei näillä kynsillä ikinä mikään ulkoneva pysy... Pitäisi varmaan joskus rohkaista mielensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikakuivattajalla kun kuorruttaa niin kukat pysyy :) eikä ne niin tunnu, pahempiakin on olemassa :D

   Poista
 10. Hauskat värit , heti tuli pääsiäinen mieleen (:

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥