tiistai 27. tammikuuta 2015

Peace & Love & OPI

OPI San Francisco kokoelma on ollut yksi parhaita kokoelmia. Siinä oli monta todella ihanaa lakkaa joista kynsilleni päätyi hiukan unholassa ollut Peace & Love & OPI.

 P1200057.ORF

Tästä lakasta olen kuullut huonoa tai ainakin sellainen mielikuva on jäänyt. Minusta taasen tämä on hirmu hyvä lakka. Laadukkaita duochromeja ei ole olemassa liian montaa ja tämä kannattaa hankkia jos väri vaan ihastuttaa. Duochromeissa vaadin mielellään kahden kerroksen peittävyyttä ja tämä lakka omaa sen ominaisuuden. Duochrome on jännän siniturkoosi-violetti-vihertävä. Lakka levittyy muutenkin kivasti ja väri on vallan kaunis.

 P1200067.ORF

Koristelut ovat tällä kertaa aika hillityt. Tilasin muutamia uusia MoYou laattoja, tämä Rock´n´Roll pääkallo on laatasta Biker 10. Tähtiniitit Born Pretty Storesta. Hienot arkikynnet, nopea lakka lakata ja koristelutkin ihan supernopsat :) ja ihan sellaiset oman tyyliset, ei mitään söpöyskynsiä tällä viikolla...ehkä :D

18 kommenttia

 1. Toi leima on aikas JEEEES!!! :)

  VastaaPoista
 2. Mageet kynnet! Tuo laatta pitäisi hankkia itsellekin :)

  VastaaPoista
 3. No on ihana lakka, täää multa puuttuu San Francisco -kokoelmasta. Sniff.

  VastaaPoista
 4. Leimauskysymys, jos sallit? :)
  Joku mainitsi, että Konadin hopealla leimauslakalla on huono peittävyys. Juurikin sitä kaipailin, mutta ei sitä varmaan kannata sitten ostaa. Kokeilin olemassa olevia muita hopeisia lakkoja ja toimivat ihan ok.
  Ei kai sillä ole väliä, että leimaako juuri leimauslakaksi tarkoitetulla vai normilakalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole väliä. Kunhan toimii :) vanhoja paksuuntuneita lakkoja voi kokeilla. Itse henk.koht tykkään eniten Konadin ja MoYou Londonin leimauslakoista. Ostin myös kaksi metallista Essietä eli Penny Talk ja Good As Gorl, en ole vielä testannut:

   http://www.cesarsshop.fi/essie-essie-luxeffects-2014-c-516_285_548.html

   Color Clubin On The Rocks on paras hopeinen leimauslakka:

   http://www.cesarsshop.fi/color-club-kynsilakka-rocks-p-3682.html

   Konadin lakat on siis yleisesti parhaita ja suosittelen aloittamaan niillä. Mutta kulta ja hopea on huonompia että ne etsisin muualta :)

   Poista
  2. Moyoun hopea on hyvä, piti CC tilata, mutta sitä ei sillä hetkellä saanut. Kulta moyouta en oo viel kokeillu.
   Pääkallot on erittäin jees , rok rok!

   Poista
  3. Konadin kulta mulla onkin jo. En ole vielä kokeillut sitä kuin mustan päällä ja sehän ei tietenkään näkynyt juuri lainkaan. Varmaan joku ruskeampi sävy pitää siihen valita, että erottuu.
   Hopeisia lakkoja onneksi löytyy jo muutenkin, joten testaan normilakalla. Sellaisilla lakoilla ensin harjoittelinkin leimausta, turha testailuun tuhlata Konadia. Kiitos vinkeistä! :)

   Poista
  4. Mustan päällä erottuu Konadin Indigo Pink joka on kultainen. Sitten kans nuo linkkaamani kulta ja hopea. Ja valkea, pastellit, metalliset lakat. Testaamalla löytyy hyvät. Ole hyvä, kiva olla avuksi :)

   Poista
 5. Nuo pääkallot on upeita! Oi joi!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥