maanantai 19. tammikuuta 2015

Kameleontti Roz

Toinen ostamani Dance Legendin multichrome lakoista oli Roz. Tilasin näitä syksyllä Dance Legendin sivuilta.En ole vaan jotenkin saanut lakattua tällä, on pitänyt odotella päivää jolloin on melko valoisaa koska duo-/multichromet on pakko kuvata luonnonvalossa. Otin tähän kyllä yhden lightbox kuvankin mutta mielestäni se ei tee tälle ihan oikeutta. 

P1010058.ORF

 P1010024.ORF

 P1010057.ORF

Roz vaihtelee väriään purppurasta vihreään ja jossain välissä taittaa myös kupariin. Laitoin kaksi kerrosta. Leimaus Konad Square laatasta 01 ( saatu ). Niitit Wiino Shopista.

P1010054.ORF

 P1010035.ORF

Todella upea, älyttömän hieno lakka! Tykkään multi-/duochromeista jotka peittävät helposti ( 2-3 kerrosta ) ja efekti on kunnollinen. Kyllähän näitä tuli koko päivä tollotettua kun efekti on niin mahtava. Ainut vaan että pysyvyys on ihan surkea. Seuraavana päivänä hirveät kärkikulumat, peukalossa iso lohkeama joka lohkaisi jo kynttä :/ en muista miten meni tuon toisen Dance Legendin chrome lakan kanssa. Tai sitten laitoin liian ohuelti top coatia...jospa se johtuu nyt minusta :)

27 kommenttia

 1. Onpas kyllä voimakas efekti tuossa lakassa! Harmi jos se pysyi huonosti. :(

  VastaaPoista
 2. Uih, kuinka upea sävy! Mahtavaa jos tuo oikeasti peittää. Mikään ei ole niin ärtsyä kuin joutua käyttämään duochromen alla toista lakkaa (koska yleensä sen vielä tajuaa liian myöhään). Tuo Konadin laatta kyllä hieman kutkuttelee, mä niin tykkään tuosta leimasta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo laatta on just kiva :) joo, en kyllä jaksaisi mitään kerrosteluja. Onneksi olen löytänyt hyviä duochromeja jotka peittävät helposti eikä tarvii tapella :)

   Poista
 3. Vautsi, onpas tässä kyllä upea tuo efekti! Ja shiftaa kyllä niin kauniissa väreissä että <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenä vielä ihanampi, kyllä tätä kelpasi ihastella ♡

   Poista
 4. Upea lakka ja hienot kynnet. :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on myös tämä lakka. Kaunis on . Mutta kerran olen tainnut vain käyttää ja muistelen syyn olevan juuri tuo, että se ei pysynyt kynsillä :( Täytyy testata uudelleen. Minulla on yksi toinen lakka samalta merkiltä (hologrammi top coat) ja se pysyy kyllä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole kuin kaksi DaLe duochromea, muuta kokemusta merkistä ei ole. Yhden thermo lakan haluaisin. Testaile, minäkin voisin lakata näillä joskus uusiksi eri päällyslakoilla, onko sitten eroa?

   Poista
  2. Täytyypä testailla, sillä tuo on kyllä niin kaunis, että olisihan sitä kiva käyttää. Nyt se on jäänyt käyttämättä. Taidan tänään heti testailla :)

   Poista
 6. Oi wau! Erittäi kaunis lakka, eivätkä koristelut ainakaan pahenna sitä. Päinvaistoin, kaunistaa vaan! :)

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis lakka!!! ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janet, myös muistakin kommenteista :)

   Poista
 8. Onpas kaunis duochrome! Ja tosi hienoa, että peitti jo kahdella kerroksella - se on noille niin harvinaista, että moisesta aarteesta kannattaa pitää kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mun ura duochromejen kanssa alkoi huonosti, sotkeennuin sellaisiin 3-5 kerroksella peittäviin ja silti läpikuultaviin ;D en tykännyt! Duochromesta ei sitten ikinä tullut lempparilakkoja.
   Mutta sitten törmäsin pariin hyvään OPIIN ( joista sä et tainnut tykätä ) eli se Muir, Muir ja Peace & Love. Ja parhaiten peittävään Essien Twill -lakkaan. Nuo on mun chrome suosikkeja, Lizard OPIlta on myös hyvä. Ja nämä Dance Legendit; upeat värisiä ja peittävät tosi hyvin. Paremmin kuin nuo Muir ja Peace OPIt :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, tämä on chromeista parhaimpia :)

   Poista
 10. On kyllä tosi nätti! Mä en yleensä niin paljoa tykkää noista duochromeista, mutta tää on oikeesti ihan huippunätti! <3

  VastaaPoista
 11. Duochromet on yleensä aina lila-vihreitä , tai ainakin musta tuntuu niin =D . Tulossa 3 Dance Legendiä , että mää aina hurahdan johonkin .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haluaisin yhden mutta en viitsi vaan yhtä tilata...

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥