lauantai 3. tammikuuta 2015

BIO2YOU orgaaninen korjaava seerumi

Olen aiemminkin kirjoitellut Bio2You tuotteista ja tällä kerralla sain blogiini testiin Bio2You Orgaanisen korjaavan seerumin kasvoille.

Bio2You tuotteiden teho perustuu tyrniin. Tyrnissä vitamiinien pitoisuus on korkeampi kuin muissa kasveissa. Energiset tyrnimarjat ovat täynnä uudistavia ja parantavia aineita. Olen käyttänyt useampaa Bio2You tuotetta ja itse olen havainnut parhaiksi juurikin ikääntymistä vastaan olevat tuotteet. Mulla on edelleen omega 3-6 seerumia jonka sain vuosia, vuosia sitten. On niin riittoisaa koska sitä tarvitsee vain tipan-pari. Pidin myös kasvojen hehkunaamiosta jota pitäisi ostaa lisää. Aikoinaan sain sen avulla tasoitettua ihoani paremman näköiseksi. Tämä naamio on jäänyt mieleeni yhtenä todella loistavana tuotteena. Jos haluaa jotain Bio2You:lta kokeilla niin suosittelen lämpimästi orgaanista kasvojen hehkunaamiota jossa vaikuttavat aineet ovat tyrni ( parantaa mikroverenkiertoa ja uudistaa ihoa ) ja hyaluronihappo ( kosteuttaa, parantaa haavoja ja vähentää uusien/vanhojen aknearpien näkymistä ), ei ihme että sain ihoani kuntoon sen avulla :)

Nyt talvella huomaan kasvojen kiristymisen ja päivän aikana kutiamisen meikkipohjan alla. Iltaisin haluan käyttää jotain hyvää ja kosteuttavaa tuotetta joka hidastaa ikääntymisen merkkejä ( nyyhkis ).  


Orgaaninen korjaava seerumi rauhoittaa ja uudistaa ihoa sekä ehkäisee ennenaikaisten ryppyjen syntymistä. Vähentää pigmentaatiota ja parantaa mikroverenkiertoa Seerumi myös lisää ihon kykyä säilyttää loistonsa pidempään. Vaikuttavina aineina mm.aloe vera, sarviapila, humulus lupulus, b- ja c-vitamiinit ja tottakai tyrni. Seerumi on pipettipullossa ja sitä on helppo tiputtaa iholle. Itselle riittää iltaisin 3-4 tipallista. Tämän perään suositellaan orgaanista korjaavaa tyrnivoidetta jota sain muutaman näytepussukan. On ihanan tuntuinen kaksikko, kosteuttaa ja iho on todella pehmeän tuntuinen vielä aamullakin.

Sen jälkeen kun aloitin Bio2You seerumin käytön, aamuiset kasvojen kiristelyt vähentyivät huomattavasti. Olen käyttänyt tätä vasta vähän aikaa ja luulen että pidemmällä käytöllä huomaan enemmän vaikutusta. Kuten omega 3-6 seeruminkin kanssa, huomasin vasta pitkään käytettyäni miten tärkeä se on talvella. Seerumeita voi käyttää kuuriluontoisesti kuten itse teen.

Bio2You sivuihin voit tutustua tästä. Nettikaupassa on ilmainen toimitus! Käykäähän myös tykkäilemässä Facebookissa :) koodilla B2YKAUNEUS -20% alennus tilauksestasi! Alekoodi voimassa 28.2.2015 saakka :)

4 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen uusi tuttavavuus. Rakastan seerumeita, joita en tosin ymmärtänyt käyttää vielä pari vuotta sitten. Nykyisin tuntuu, että iho korppuna jos en käytä seerumia.

  Iloista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on talvi-iho ihan rutikuiva. Tuntuu että vuosi vuodelta pahemmin. Nytkin kutittaa meikkipohjan alta :/ illalla on sitten seerumin aika! Oikein ihanaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta tuotteelta, seerumit on ihan ehdottomia talviaikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyrnituotteet kyllä toimivat. Kiva että olen saanut tutustua näihin blogin kautta ja löytänyt uusia suosikkituotteita :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥