tiistai 30. joulukuuta 2014

Testissä OPI Infinite Shine geelilakka

Sain CesarsShopista testiin OPI Infinite Shine geelilakan jo tuossa tovi sitten. Mutta joulukalenteri piti tehdä ja en jaksanut keskittyä kunnolla geelilakan testaukseen. Nyt jouluna päätin lakata tällä ja pitää sitä niin pitkään kuin pysyy! Tuleepahan perusteellinen testi :)

Millainen OPI Infinite Shine geelilakka on? 
Geelikynsilakka jota käytetään kuin tavallista kynsilakkaa. Ensin puhtaalle kynnelle laitetaan pysyvyttä antava ja värjäämistä estävä aluslakka, sitten värilakkaa 2 kerrosta ja viimeisenä päällyslakka.Tämä kovettuu luonnollisesti kynsilakan tapaan etkä tarvitse UV-/led-uunia.
Geelilakka on tavallista kynsilakkaa kiiltävämpi, geelimäisempi ja paremmin kynsiä suojaava. 

 PC220204.ORF

Millainen pysyvyys tälle luvataan?
 Kestoa luvataan 7-10 päivää. Ole huolellinen levityksen kanssa jotta kynsi on varmasti puhdas eikä siinä ole jäämiä kynsiöljystä tai käsivoiteesta. Lakkaa kärjet kiinni eli sipaise aina lakkaa myös kynnen kärkeen, sivuille ja minä laitan myös kynnen alapuolelle. Toista sama päällyslakalla.

 PC220201.ORF

Miten OPI Infinite Shine geelilakka käyttäytyy?
Aluslakka on erittäin ohutta, siististi levittyvää ja laadukkaan oloista. Kuivuu supernopeasti. OPI geelikynsilakka sävyni on Maintaining My Sand-ity. Ensimmäinen kerros raidoittuu, mutta levittyy ohuesti ja jämäkästi ja tiedän toisen kerroksen peittävän. Lakan koostumus on pigmenttistä mutta ohutta ja hiukan geelimäistä eikä ollenkaan juoksevaa. Päällyslakka on sopivan paksua, geelimäistä mutta siististi levittyvää. Tasoittaa pienet virheet ja on alle viidessä minuutissa kuiva. Kynsien pinta on kovan oloinen, kuin geelikynsi mutta ei niin paksu. 


  Mikä pysyvyys sitten oli?
Ensimmäisinä päivinä ihailin mukavan napakkaa ja kiiltävää geelipintaa. Tuntuu suojaavan hyvin kynttä pakkasia vastaan. Pelkäsin ensimmäisinä päivinä että tämä lohkeaa ja olin tavallista huomaavaisempia kynsiä kohtaan. En käyttänyt kynsiä yhtään työkaluina vaikka oli lahjojen paketointia ja hintalappujen pois raaputtelua. Tiskasin vähäisiä käsitiskeja, hieman siivosin, laittelin pyykkejä ja tein normaaleja hommia. Ulkona suojasin kädet hansikkailla koska kynteni ovat nyt näin pitkät ja pakkasilla herkemmät katkeamaan.

Neljäntenä päivänä huomasin oikean käden peukalossa pienen palan kärjessä josta lakka oli lähtenyt. Tätä osasin odottaa, tämä on ihme kohta josta kynsilakkakin lohkeaa samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Tämä on sellainen kaareva kohta kynnellä joka on tottakai herkempi. Muut kynnet kummassakin kädessä; ei yhtään lohkeamaa tai kärkikulumaa! Kiilto on hyvä, ehkä hieman himmennyt mutta mietin miten paljon vaikuttaa että käytän päivittäin hiustenmuotoilutuotteita jotka levitän sormin ja suihkin hiuslakkaa pöyhien hiuksia sormin? Minusta tuntuu että kynsien pinnalla on hiuslakkaa joka lähtisi raaputtamalla mutta en halua raaputtaa kynnellä koska se saattaa aiheuttaa kärkikulumaa ;)

 PC260022.ORF

Viidentenä päivänä tympii. Ei jaksa enää! Tahtoo jo lakata kynsiä! Tilailin uusia kynsilakkoja tuskissani ja uneksi jo kaikista ihanista koristeluista. Muistelen miten ihanaa on katsella kynsiään kun ne ovat onnistuneesti ja nätisti koristellut. Ovat nämäkin kauniit ja siistit mutta tympii. Kaipaan kynsien lakkaamista! Oikean käden peukalon lohkeama ei ole lähtenyt etenemään eli lohkeamaan pahemmin. En paikannut lohkeamaa mitenkään koska se ei tartu vaatteisiin eikä lohkaise itse kynttä. Huomaan selvää kulumaa oikean käden etusormen kynnessä. Lakka on lähtenyt kulumaan kynnen päästä ja sivulta mutta ei ole lohjennut. Muissa kynsissä ei ole mitään. Huomaan kuitenkin ettei lakkauksen pinta ole enää niin kiiltävä kuin ensimmäisinä päivinä.

Seitsemäs päivä. Päästäkää minut piinastani! OPI Infinite Shine geelikynsilakka on loistotuote sinulle joka haluat lakkauksen kestävän mahdollisimman pitkään siistinä. Haluat ehkä suojata huonokuntoisia kynsiäsi pakkasen puremilta, ehkä kyntesi ovat talvella heikommat? Geelikynsilakka suojaa heikkokuntoisia kynsiä todella hyvin. 

 PC260006.ORF
 
PC260012.ORF

 PC260025.ORF
 
Minulle joka lakkaa kynnet joka päivä, tämä testi oli mukava mutta lopussa pitkästyttävä. Aloin kaipaamaan lakkaamista, se on minulle päivittäinen rutiini ja harrastus. Joku toinen ei taas halua laitella kynsiään joka päivä. Oli kuitenkin kiva saada kokeilla geelikynsilakka, en muuten muista milloin minulla on ollut "samat kynnet" seitsemän päivää putkeen. Olin muuten oikeasti yllättynyt kestosta, salaa mielessäni veikkasin 3-4 päivää että sitten alkaisi lohkeilla. Viidentenä päivänä olin jo ihan ihmeissäni, voiko tämä olla totta? Seitsemäs päivä meni kuin leikkiä vaan ja olin tyytyväinen siihen että pääsen kehumaan tätä loistavaa OPI tuotetta. Tällehän luvataan 7-10 päivän kesto. Luulen että vasemmassa kädessä olisi saattanut mennä lähelle kymmentä päivää. Oikea käsi kesti seitsemän, peukalo ja etusormi kuluivat niin että olisin jo paikannut ne. Lopuissa oikean käden sormissa ei ollut mitään.

Millainen tämä on verrattuna muihin? 
Vertaan IsaDoran ja Konadin geelilakkoihin. Konadin geelilakka on selvästi juoksevampaa eikä näin jämäkkää. IsaDoran geelilakka on kynsilakkamaisempaa ja hieman paksumpaa. Mielestäni OPI Infinite Shine oli selvästi nopeampi kuivumaan eikä mulle tullut yhtään ruttua tai osumaa vaikka OPI lakkausta tehdessä tein eväät ja ruokin kissoja. OPI geelikynsilakka oli selvästi laadukkaamman ja paremman oloista. Suti on OPI lakoissa paljon parempi kuin muissa. IsaDoran ja Konadin kestävyyttä en ole kokeillut paria päivää pidempään joten sitä en kommentoi :)

Pieni hintavertailu:
IsaDora 6 ml / 9,90 e
Konad 15 ml / 9,50 e
OPI 15 ml / 16,90 e

Kaikkiin tarvitset oman merkin alus- ja päällyslakan. Hinta- ja laatusuhteeltaan ostaisin OPI geelilakkaa mutta jos haluan nuukailla niin Konadia ( näistä tulossa arvostelu ). IsaDora on muuten todella hyvä mutta kalliimpaa litrahinnaltaan. OPI geelilakan alus- ja päällyslakkaa tulen käyttämään muutenkin. Geelilakkaan todella harvoin enkä halua jättää näin kalliita tuotteita seisomaan joten kokeillaan miten toimii tavallisten lakkojen kanssakin!

OPI geelikynsilakkoja saa ostettua CesarsShopista. Valikoimassa on 30 erilaista sävyä nudesta tummaan, vaaleanpunaisesta punaiseen ja löytyypä sieltä muutama keväinenkin väri valmiiksi tulevaan kesään. Ja OPI geelikynsilakan kaveriksi tarvitset Infinite Shine primerin ja top coatin ;)

Onko kellään kokemuksia OPI Infinite Shien geelilakoista? Käytätkö talvella geelilakkaa suojaamassa kynsiäsi pakkaselta?

26 kommenttia

 1. Miten vertautuu Vinyluxeihin? Sulla muistaakseni oli niitäkin ja ainakin mun mielestä ovat tätä geelilakkakategoriaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin unohtanut Vinyluxit. Hyvä kun muistutit! Lisäsin sen postauksen geelilakka kategoriaan. Vaikka enemmän se on kestolakka eikä varsinainen geelilakka jos ihan tarkkoja ollaan :)
   Ainakaan se kokeilemani sävy ei peittänyt ja suojannut kynttä niin hyvin kuin OPI. Mutta onhan niissäkin tälläisiä cremejä. Pysyvyys ei ollut yhtä hyvä kuin tässä. Pidän tätä paremmin suojaavana :)

   Poista
 2. Hui kuinka peltottava ajatus olla nuinkin pitkään samoilla kynsillä :). Odotan mielenkiinnolla mitä alus- ja päällyslakka sanovat tavallisista lakoista kumppaneinaan. Itse yritän nyt etsiä hyvää aluslakkaa geelikynsille. Eihän näihin tarvitsisi laittaa mitään mutta jotenkin olen värjäytymiskammoinen ja kaavoihin kangistunut. Osa aluslakoista toimii todella huonosti näiden geelien kanssa ja tuntuu siltä että värilakkaa ei saa tarttumaan ollenkaan kynnelle. Ehkä pitäisi vain unohtaaa koko aluslakka :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon en osaa kommentoida kun en ole geelien kanssa pelannut :) Glisten & Glow Stuck On Blu on yksi hyvä värjäytymisen estäjä. Oli kyllä vähän pitkä aika jo ja en ehkä halua heti testata mitään pidempiaikaista lakkaa ;D

   Poista
 3. Kuulostaa lupaavalta:) Millainen tuo on poistaa kynsistä?
  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J: Pahoittelen, kommenttisi oli mennyt roskapostiin ja nyt löysin sen sieltä :/ vastaus tulee myöhässä, toivottavasti huomaat! Eli ihan kynsilakanpoistoaineella lähtee kuten tavan lakkakin :)

   Poista
 4. Eipäs ole vielä kokemusta näistä. Tiedän ja tunnen sun tuskan siitä kun samaa lakkaa "täytyy" katsella moooooonta päivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tarvitse enää :D saa lakata ja koristella!

   Poista
 5. Mä en ole koskaan kokeillut mitään geelilakkoja, mutta kiinnostus on suuri. Mutta kestäisinkö olla samojen kynsien kuinka kauan? Tuskin kauan. Pidemmälle matkalle tms. geelilakka olis kyllä oiva juttu :) Ja nämä OPIt vois olla hyvä kohde testata kunhan sen aika tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkälle matkalle tai lomalle geelilakat on jees. Joulun aika oli hyvä aika testata kun oli monta päivää ettei kerennyt paneutua enemmän kynsiin :)

   Poista
 6. Ymmärrän tuskasi, en minäkään malttaisi olla lakkaamatta kynsiäni viikkoon! Ehkä jollekkin matkalle tällanen kestolakkaus voisi olla paikallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesälomalle jos lähtee jonnekin kauas :) tai sitten ihmiselle joka haluaa lakkauksen kestävän monta päivää, kyllähän heitäkin on ;D

   Poista
 7. Mua ehkä kyllä kiinnostaa kokeilla.. ainakin yhden sävyllisen verran näitä OPI:n geelilakkoja. Vaikka en minäkään kuulu siihen ryhmään, joka menee toista viikkoa samoilla kynsillä.. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipähän sitä pakko ole pitää mutta piti nyt uhrautua testin eteen :)

   Poista
 8. Haha, mä taas pidän helposti viikonkin samoja yksivärisiä kynsiä... :) Essiet pysyy mulla viikon yleensä hyvänä, kunhan olen huolellinen levityksessä. En pysty lakkaamaan kynsiä useammin, kun kynsilakan haju ottaa pahasti henkeen ja välillä tarvii pitää nakukynsiä ihan vaan senkin takia :/ Lisäksi kynnet on nyt todella lohkeilevat ja huonossa kunnossa, niin en ole lakalla halunnut rumentaa tilannetta entisestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin täältä löytyi heti yksi Elisa joka ei halua lakata joka päivä :) kyllä heitäkin on! Geelilakkaus suojaisi huonokuntoista kynttä kun sen levittää tasaiselle kynnelle ( ei saa olla lohkeamia ). Niin se sitten pysyy paremmin ja ehkä kynsiä tulee suojattua ihan luonnostaankin kun ei halua pilata kestolakkausta :)

   Poista
 9. Kiitos tästä postauksesta, olenkin jo odotellut että joku tekisi näistä arvostelua :) Itseäni nämä ovat kiinnostaneet. Tykkään kyllä normaalisti lakata kynnet useampaan kertaan viikon aikana, mutta välillä tulee viikkoja ettei kertakaikkiaan ehdi. Silloin nämä voisivat olla käyttökelpoisia, normaalit lakat kun eivät omilla aika heikoilla kynsilläni kestä siisteinä paria päivää pidempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pysyy OPI kynsilakat ainakin neljättä päivää kun joskus testasin. On mullakin päiviä ettei ehtisi millään mutta en silti halua pitää geelilakkoja :) en tiedä miksi, joku päähänpinttymä. Aina pakko lakkailla :)

   Poista
 10. Katsoinpa omia lakkauksiani, arvaas mistä kohtaa on pala pois? :D Samasta kohtaa peukalonkynnestä. En ole kokeillut näitä, vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tänään yksi lakka ja se lohkesi pelkästään tuosta peukalosta, kaikki muut kynnet ehjiä. Ihme maagiset peukalot ;)

   Poista
 11. Miun pitäisi testata IsaDora uudestaan, sillä kaupassa työskentelyä se ei oikein kestänyt :D Nyt kun teen vähän siistimpää työtä, niin voisi ehkä kestääkin kuin sen pari tuntia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se kiva jos vähän pidempään pysyisi :)

   Poista
 12. Ihanat lakat, näitä kyllä haluaa meikäläinenkint testata. Iloista uuttavuotta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa uutta vuotta :) jos tahtoo pysyvää kynsilakkaa niin tätä suosittelen!

   Poista
 13. Äitille sen Isadoran ostin, muttei se pysy paria päivää enempää. Jos raaskisi hälle vaikka synttäreiks Opia tilata, kuulostaa paremmalta. Harmi kun ei ole mitään mini testisettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nämä hintavia. Mutta kun on alus- ja päällyslakka hommattu niin ei sitten tarvitse kuin kynsilakkoja jos jatkossa miettii :) ja nämä OPI pullot kestävät piiitkäään...

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥