sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Luukku 7: Zoya Pixie Dust Imogen

Viimeisenä Zoyan Pixie Dusteista Imogen. Nämä kolme esittelemääni kuuluvat tähän uuteen Wishes kokoelmaan. Jätin helmen viimeiseksi eli sen jännän siniharmaan Prim lakan :) vielä ei ole sen aika, ehkä sitten tammikuussa kunhan saan nyt alta pois nämä ajankohtaiset joulukynnet ja pikkujoululakat :)

PB290020.ORF

Imogenissa on musta puolipeittävä jellypohja. Laitoin taas tapani mukaan kolme kerrosta pitkiin kynsiin. Kaksi riittää lyhyiin. Mietin nyt jälkeenpäin että ovatkohan isot hologlitterit pakkautuneet tuohon pullon keskustaan kun tuntuu ettei niitä lakkauksessa paljon näy? Tai sitten ne vaan kerrostuivat mustan alle?

Matta tekstuuri kimalteella mutta ei täysin matta. Nämä Wishes Pixie Dustit ovat kimaltavampia ja kiiltäväpintaisempia kynsillä kuin aiemmat Pixie Dustit joihin ollaan totuttu. Rehellisesti sanoen, oma mielipiteeni on että pitäisin tästä enemmän täysin mattana jossa olisi kuitenkin kimaltavia glittereitä. Tosi harmi ettei ole sellainen, tuntuu että nyt minulta puuttuu vieläkin se kunnon mattamusta tekstuuri glitterillä :) voi kun saisi itse tehdä sellaisen! 

Mielenkiintoinen kuitenkin nähdä millaisia Pixie Dusteja kevät tuo tullessaan. Totta puhuen Pixie Dustit ovat Zoyan parhaimmistoa ja Zoya on nostanut asemaansa omassa kokoelmassani näiden tekstuurien ansiosta.
Wishes kokoelman tekstuureista tykkäsin eniten sinisestä Norista, violetista Theasta ja Imogenista yllättäen vähiten vaikka sen piti olla ennakkosuosikki!

 PB290016.ORF

Zoya lakat saatu NailCitystä.

Mitä olette tykänneet näistä uusista Pixie Dusteista? Parempia kuin entiset vai huonompia?

14 kommenttia

 1. Aivan ihana<3 Mustaa tekstuuria kaipaanki mun kokoelmaani. :)

  VastaaPoista
 2. Oih! Tosi jännän näkönen lakka, silti niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika erikoinen, tälläisiä Pixie Dusteja ei ole nähty :)

   Poista
 3. Tämäkin on kyllä ihana lakka! :) <3

  VastaaPoista
 4. Upea, tällaiset mustat tähtiöiset lakat, rakkautta! <3

  VastaaPoista
 5. On nää vaan upeita lakkoja, kerrassaan. Nyt pitää kyllä taas hakee täältä inspiraatiota kynsienhoitoon, rempatessa menny ny aika... ja kynnet.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä remontoinnin huono puoli! Toivottavasti sitä inspiraatiota löytyi :)

   Poista
 6. Miten upea! Herttileeri sentäs!

  VastaaPoista
 7. Ihan Essien näköinen, sen kaviaarin. Hieno!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥