lauantai 6. joulukuuta 2014

Luukku 6: Zoya Pixie Dust Thea

Toivottavasti tekstuurit eivät kyllästytä mutta toivoitte pikaista esittelyä Pixie Dusteista joten tänään vuorossa Thea.

 PB280075.ORF

Thea on luumuinen violetti tekstuurilakka. Pohja on jellymäinen joten laitoin suosiolla kolme kerrosta jotta lopputulos on näinkin pitkissä kynsissä mahdollisimman intensiivinen. Lyhyisiin kynsiin riittää kaksi kerrosta. Nyt nämä kynnet ovat liian pitkät, raapivat kaikkea ja pelottaa että katkeavat. Lisäksi näppäimistöllä kirjoitus on hankalaa kun tulee koko ajan kirjoitusvirheitä. 

PB280087.ORF

Nämä Wishes kokoelman Pixie Dustit eroavat hieman kesällä tulleista Magical Pixie Dusteista. Magical Pixiet Lux ja Bar olivat mun suosikkeja, niissä on todella karkea, rouheva pinta jossa glitterit tulevat esille mahtavasti.Theassa on enemmän hohtoa, glitteriä eikä se ole niin karhea. Theassa on hologrammista glitteriä luumussa pohjassa.

PB280079.ORF

Millaisista Pixieistä pidätte eniten, oletteko vertailleet näitä?

 
Pixie Dustit ja muut ihanat Zoya lakat löydät NailCitystä. Tässä on lista jälleenmyyjistä kautta maan. Voit tilata myös lakkoja sähköpostitse info@nailcity.fi. Lakat maksavat 15,50 e kappaleelta. Zoyan lakat ovat 5-free eli eivät sisällä tolueenia, formaldehydia, formaldehydihartsia, kamferia eikä DBT:tä.

15 kommenttia

 1. Onpa upea, makeet noi erivärisinä heijastelevat glitterit. <3

  VastaaPoista
 2. Herraisä miten tuo kimaltelee varsinkin pullossa! Mä en uskalla laittaa tällä hetkellä pixie dusteja kynsille, kun en tiedä miten ne saisi irti ilman tasohiomakonetta. Pitäisi varmaan hankkia sellainen kunnon kynsien hiomakone (mikä piru sen nimi on?). Vois vaan hioa glitterit veks suit sait sukkelaan. Tämä on kyllä niin kaunis, että voisin jopa harkita tunnin kestävää poisto-operaatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurattaa ajatus siitä miten glitterlakka pitäisi hioa pois kynsistä :) kamalaa :D eikö peel-off lähde pois rakennekynnen päältä yhtä helposti kuin luonnonkynnen päältä?

   Poista
 3. Voi ei, kunpa mäkin saisin kasvatettua noin pitkät kynnet. :) Onneksi en pure kynsiä, mutta kun tahtovat muuten katkeilla ja lohkeilla ja liuskottua ja kaikkea mahdollista, vaikka mitä vitamiineja söisi ja käsiä ja kynsiä rasvaisi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut Trind Nail Repair aluslakkaa? Mulla se toimii ja pitää kynnet vahvoina. Mulla kynsien hyvinvointi on eniten kiinni hyvästä aluslakasta ;)

   Poista
  2. Täytyypä seuraavaksi ostaa sitä! :)

   Poista
 4. Oi, mäkin rakastan violetteja lakkoja äärettömästi, ja tää on kyllä erityisen herkullinen versio! Yhtäkään Zoyaa en vielä omista, mutta tää vois mennä ostoslistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pixie Dustit on parasta antia Zoyalta ♡ niitä on monia upeita ja erilaisia :)

   Poista
 5. Tykkään eniten juuri niistä rouheista Magical Pixie Dusteista :) Lux ja Bar ovat munkin lemppareita, Ginni näyttää myös aivan ihanalta mutta on vielä hankkimatta. Tuo Thea on pullossa niin nätti mutta sitten kynsillä vähän pettymys kun onkin niin paljon sileämpää... no säästyypä rahat kun ei tarvi ostaa sitäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin toivonut Thean olevan rouheampaa...oma maku on sellainen että pidän enemmän siitä kun lakka tuntuu kynnellä. Mutta tietää ettei sitä tarvii hulluna hinkata pois. Nämä Pixiet ovat varmasti enemmän jonkun muun makuun :)

   Poista
 6. Uih, tämäkin on niin kauniin värinen! ♥_♥

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥