maanantai 22. joulukuuta 2014

Luukku 22: Rakas Pukki

Sarjassamme klassiset punainen jokavuotiset joululakat. Näitä EI käytetä milloinkaan muuten kuin jouluna. OPI Dear Santa, ihana pukkilakka monen vuoden takaa.

 PC110004.ORF

Rakas Pukki on lämpimän punainen joululakka. Lämpimän sävyisiä punaisia en käytä muina vuodenaikoina, ne näyttävät kylmää ihoa vasten liian lämpimiltä ja selkeästi jouluisilta. Koostumus tässä on kiva, aika ohut ja pitkät kynnet vaativatkin kolme kerrosta. Lakan seassa on ihanaa kultaista glitteriä joka juurikin tekee tästä jellylakasta ihanan, muutenhan tämä olisi ihan tavis.

 PC110023.ORF

Tämä on myöskin siitä kiva punainen että tämä ei sottaa eikä leviä pitkin kynsinauhoja.

Tästä en osaa tarinoida enempää :) löytyykö muilta juuri tätä lakkaa tämän joulun kynsistä?

18 kommenttia

 1. Onpas se kyllä todella jouluinen lakka! Mulla on joululakkoja vielä aikas vähän, kun viime jouluna en tainnut vielä tajuta kynsilakoista mitään :). Mulla ei ole edes CG:n Ruby Pumpsia, mikä kertoo jo aika paljon :). Onneksi on sentään CC:n Ruby Slippers!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nämä pari enkä tietoisesti osta enempää kerran vuodessa käytettäväksi :)
   Viileitä punaisia kyllä riittää ja mielellään niitä käyttääkin :)

   Poista
 2. Ihana! <3 Päätös varmistui, tänä jouluna mennään vihreällä. ;)

  VastaaPoista
 3. On kyllä aivan täydellinen joululakka. <3

  VastaaPoista
 4. Vauuu miten ihana! <3 tämä on niin joulu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja olen jo ihan joulufiiliksissä :)

   Poista
 5. Ihana! Laitoin tätä Ruby Pumpsia ja tällä kertaa glitter a peel ei pidä yhtään ): vaihtoon menee illemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä lähtee jos ei ole tarkkana. Pitää olla puhdas ja kuiva kynsi eikä saa olla vesikosketusta ollenkaan. Joskus lähtee mullakin vaikka heti ( nyyh ) mutta joskus taas pysyy. Ruby ei kyllä ole paha poistaa vaikka olisi tavan aluslakka alla :)

   Poista
 6. Mä hommasin kans ihanan joulunpunaisen lakan ihan vaan juhlapyhiä varten, vaikken muuten niin punaisesta lakasta omilla kynsilläni välitäkään. Oon muuten edenny aloittelevan kynsikoristelijan urallani jo kynsitarroihin asti, mutta aiheuttavat päänvaivaa, kun kuoriutuvat melkein samantien pois, yleensä alkavat irvistää jo samana päivänä kun olen ne laittanut. Oon noudattanu paketin käyttöohjeita, eli annan värilakan kuivua kunnolla ennen tarrojen kiinnitystä ja lakkaan päälle päällyslakan (en pikakuivattajaa, se kielletään ohjeissa), mutta silti tarrat alkavat samantien käpristyä reunoista ja irtoavat viimeistään seuraavana päivänä. Osaatko sanoa teenkö jotain väärin, vai onko kyse vaan huonolaatuisista tarroista? Merkiltään ovat Kiss Nail Artist, ihan markettikamaa siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään enemmän siirtokuvista eli water decaleista. Ne eivät ala törröttää lakan alta kuten tyhmät tavan tarrat alkavat tehdä :/
   Siirtokuvia saa eri nettikaupoista, omia suosikkitarroja ovat Blue sea merkkiset siirtokuvat joita saa mm.CesarsShopista :)

   Poista
  2. Täytyy tehdä tilaus tai mennä paikan päälle ihmettelemään joulun jälkeen, kiitos vinkistä! :)

   Poista
  3. Kannattaa kokeilla niin huomaat kyllä eron :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥