perjantai 19. joulukuuta 2014

Luukku 19: Puna-kulta skittlette

 Seuraavana lakkaat-listalla on olleet A England Elizabeth & Mary lakat. Silloin kun swatchasin ne niin en ennättänyt nauttia niistä pidempään. Punainen Gloriana on tietyllä tavalla joululakka joten lähdin rakentamaan manikyyriä sen ympärille.

Gloriana on ihana punahehkuinen, joulunlämpöä ja tunnelmaa huokuva shimmer flakieslakka. Tämä on lämpimän oloinen mutta sopii myös kivasti viileälle iholle. Kaksi kerrosta. Kyllä näillä A Enkuilla on sitten ilo lakata kun käyttäytyvät niin nätisti! Metallinen, kultainen Virgin Queen on ehkäpä kokoelman paras lakka joten laitoin sitäkin koska sopii hyvin jouluun.
  PC100071.ORF

Ajattelin vähän että riiteleekö lämmin punainen ja viileä metalli keskenään mutta pakko oli kokeilla! Tulee huonot tai hienot :D Halusin nimettömään ehdottomasti lämpimämpää kuin kylmää joten siihen OPI Liquid Sand lakka Honey Ryder. Että se on kaunis!!


Muihin kynsiin niitit, keskisormeen Konad laatan m100 leimaukset. Nämä kynnet olivatkin melko nopeat tehdä, kiitos hyvin levittyvien lakkojen jotka myös kuivuivat nopeasti. Ei sitten tuhraannu koko iltaa kynsien laittoon :)

 PC100069.ORF

Näistä kynsistä pidin todella, todella paljon. Ihan harmitti poistaa. Ihailin näitä koko päivän, kivastihan tuo värimaailma sittenkin toimi ja muutenkin nämä olivat onnistuneet kynnet. Kiitosta myös A England lakkojen pysyvyydelle, näissä Elizabeth & Mary lakoissa on huomattavasti parempi pysyvyys kuin Ballerina kokoelman lakoissa, ne alkoivat lohkeilemaan huomattavasti nopeammin.

A Englannit ja Konad laatta saatu Cesarista.
 

24 kommenttia

 1. Tämä yhdistelmähän on kaunis ja jouluinen! Kiitän taas viitseliäisyyttäsi, ikinä en viitsisi tehdä joka kynttä erilailla. :)
  Sain muuten tuollaisia "niittejä" kaupanpäällisiksi viimeksi Mimaxista. Kiinnitysvinkkejä? Vähän märän lakan päälle ja sen kuivuttua top coat kiinnittämään?
  Mukavaa viikonloppua! Eilisen Raskasta joulua 3 h juhlakonsertin jäljiltä korvat soi, ihanasti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minusta on hauska tehdä joka kynnestä erilainen. Silloin kun ehtii harrastaa näitä vähän monimutkaisempia.
   Minusta niitit pysyy parhaiten kun ne laittaa märän lakan päälle. Varo painamasta liikaa ettei lakka ruttaannu. Sitten top coat päälle :)
   Kiitos samoin, mukavaa viikonloppua :) tänään paketoidaan lahjoja ja huomenna tavataan ystäviä ja annetaan lahjat heille :)

   Poista
 2. Mä alan kyllä lämmetä pikkuhiljaa näille A-Englandin lakoille, eikä syy ole vähiten sinun :). Ihanat kynnet taas <3. Harmi, ettei mulla ole tuota Glorianaa, kun se sopisi jouluun niin hyvin. Keräilen tässä juuri punaisia kynsilakkatikkuja kasaan suunnitelmia varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Gloriana on ihana joululakka mutta toivottavasti sitä tulee käytettyä muuhunkin vuodenaikaan. A Englannin lakat ovat hirmu hyviä ja uniikkeja. Kehuit Picture Polishin kaunista shimmeriä, sama se on näissäkin ♡

   Poista
 3. Tosi nätti ja tyylikäs lakkaus! :)

  Teetkö siis joka päivä uudet kynnet? Miten maltat poistaa, esim. nämä joulukynnet on kaikki ollut aivan ihania! Tosin blogistahan pystyt katsomaan, jos haluat tehdä samat uudestaan. Teetkö usein samoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) en tee tismalleen samoja mutta esimerkiksi nämä jäivät mieleen niin ihanina että kierrätän ideoitani ja toistan sanaa mieleistä tyyliä koristeluissa.
   Lakkaan kyllä lähes joka päivä. Joskus harmittaa poistaa joku ihana mutta yleensä kyllästyn kynsiini 1-2 päivässä :D

   Poista
 4. Lakkaus on tosi nätti :) Mä tykkään kanssa A Enkun lakoista niiden helppouden vuoksi, yksi mun lempparimerkkejä kyllä! :) Ja tuli tuo Virgin Queen myös itselle tilattua, mutta kynsille ei vielä ole päässyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) A England on laatumerkki ja ne tosiaan ovat helppoja! Ei tarvitse odottaa pitkään kuivumista, levittyvät aina hyvin ja etenkin Elisabeth & Mary kokoelma oli erittäin onnistunut ♡

   Poista
 5. Tosi kauniit kynnet :)! ja noi A Englandin lakan on upeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ihanin A England lakkakokoelma aikoihin!

   Poista
 6. Oi kun kauniit! Minä en kyllä noita ois päivän jälkeen raskinut poistaa, vaan olisin pitänyt niin kauan kun näyttävät siisteiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olihan nämä kivat, yhdet mun suosikeista <3

   Poista
 7. On kyllä tyylikkäät ja ihanan jouluiset kynnet! Upeat sävyt! <3

  VastaaPoista
 8. Virgin queen pääsee illalla kokeiluun, tää lakkaus on niin kaunis!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥