lauantai 13. joulukuuta 2014

Luukku 13: Pakkashanget

Poiketaan välillä takaisin valkeisiin talvikynsiin. Kamalaa kun olen ihan intona näistä joulukynsistä ja tästä joulukalenterista. Paljastan että suunnittelin tämän etukäteen ja kirjoitin ylös millaisia kynsiä aion tehdä ja millä välineillä. Ei tämä muuten onnistu, ei joka päivä pysty tyhjästä nyhjäsee ideaa näinkin monimutkaisiin ja useita tekotunteja vaativiin kynsiin :)

Näissä pakkaskynsissä valkeana lakkana Ciaten Snow Virgin. Sopiva lakka nimensäkin puolesta. Ei sen kummempi valkea kuin muutkaan, levittyy kyllä kauniisti laatulakan tavoin mutta kahdella kerroksella pientä läpikuultoa joten laitoin vielä kolmannen koska kynsien piti olla kuin valkea hanki. Vaaleansinisenä lakkana toimii Essie Find Me An Oasis joka on hieno ylivaaleansininen kesälakka. Ilmestyi Resort 2014 kokoelmassa. Olen aina tästä tykännyt ja käyttänytkin useampaan kertaan. Kapealla siveltimellä vaatii kolme kerrosta.

 PC040055.ORF

Juuri tälläisissä manikyyreissä menee monta tuntia jos lakkoja on monta kerrosta kuivatettavana. Halusin vaaleansinisen päälle kimallusta joten laitoin Shimmer Polishin Jovie lakkaa. Vaaleapohjainen hologrammi shimmerlakka. Sitä muutama ohut kerros kynnelle. Tykkään laittaa Shimmer Polishin lakkoja kevyesti hipaisemalla mieluummin kuin paksuna kerroksena. 


Valkeisiin kynsiin Sinan glittereitä. Ostin näitä lisää eri värissä mutta ne eivät nyt sopineet tähän joten laitoin samaa sävyä kuin viimeksi eli Dazzling Silver. Taidan tarvita näistä vielä tuon kultaisen purkin... 
Vaaleansinisiin kynsiin leimasin valkealla tähtiä. Eivät erotu kovin voimakkaasti mutta tässä tapauksessa niin on tarkoituskin ;) 

 PC040067.ORF

Saadaankohan jouluksi lunta, pakkashangista ei kai kannata haaveillakaan? Toisaalta on ikävä niitä lapsuuden jouluja, silloin kun oli oikeasti lunta. Nämä räntä- ja mustat joulut kyllä syövät joulumieltä. Etenkin kun joulu vietetään ihan maalla niin siellä tahtoisi nauttia oikeasta joulusta :)

Linkitetyt Cesars tuotteet saatuja, Shimmer lakka saatu :)
 

36 kommenttia

 1. Oi kuinka kaunis! Katsoin äsken ulos ja siellä oli samanväristä :). Nuo Cesarsin Sinan glitterit on mielettömiä, kun purkki on niin iso!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäkin tykkään näistä Sinan glittereistä, aivan mahtavia!

   Poista
 2. Ihanan herkät sävyt. Nythän sitä lunta tulee ilmeisesti koko suomessa. :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit! :) Mä kans lämmöllä muistelen niitä lapsuuden lumisia joulumaisemia.. Enää en kyllä lumesta välitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minä kyllä tykkään lumesta, se luo sen oikean talven fiiliksen :)

   Poista
 4. Onpa kauniit kynnet! Näistä tulee mieleen sellainen ihana luminen ja kuulas pakkassää :) Voi kun saataisiin lunta jouluksi, mäkin niin ikävöin niitä lumisia lapsuuden jouluja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) viime yönä tuli lunta ja ainakin täällä on nyt ihan talvinen keli. Viriteltiin ulos jouluvalot ja lyhtyjä <3

   Poista
 5. Nämä on kyllä niin tajuttoman kauniit kynnet. :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniit! Mä rakastan lunta ja rakastan näitä kynsiäkin. <3

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tuo melkein valkean vaaleansinisen ja valkean yhdistelmä! Kaukaa katsottuna näytti vähän halkeilleelta jäältä ja sitten erottuivat nuo hiutaleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kuvissa näyttävät vähän laimeilta mutta luonnossa ihanat :)

   Poista
 8. Aivan ihanat, siis ahh<3 Varsinki peukalo ja nimetön iskee täysillä. :)

  VastaaPoista
 9. Huikeat kynnet! Huomaa kyllä, että olet nähnyt vaivaa!

  VastaaPoista
 10. Nämäkin on ihan järisyttävän ihanat. Sä olet tänä vuonna tehnyt ihan mielettömän upeita joulukynsiä. Olenkin tainnut sen jo sanoa :)

  VastaaPoista
 11. Aiiivan upeat kynnet! Vitsi kun itsekin joskus jaksaisi nähdä kunnolla vaivaa kynsien koristeluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) silloin kun on aikaa niin jaksaa näpertää :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥