torstai 6. marraskuuta 2014

Guchi Muchi Puchi

Ajattelin että tänään voisi lakata pitkästä aikaa vaaleanpunaisella :) mikä lie ajatuskatko näin tummien värien käytön jälkeen ;) halusin jotain ylivaaleaa vaaleanpunaista johon tummat leimaukset päälle.
Kädessä oli jo China Glazen uusi Friends, Forever, Right joka on kyllä suosikki ylivaaleani. Mutta päädyin sittenkin Essie laatikolle, jos käyttäisi sittenkin jotain vanhempaa lakkaa. Guchi Muchi Puchi osui silmään, tuolla en kyllä ole lakannut aikoihin.

Tämä on muuten ihan ensimmäisiä Essie lakkojani. Olen tykännyt tästä tosi paljon. Tälläinen ylivaalea baby pink. Koostumus on joskus vuosia sitten ollut parempi, nyt tällä menettää lähinnä hermonsa koska tämä on paksuuntunutta eikä kuivu sitten millään. Ja ei ole aina koko iltaa aikaa jos meinasi vaikka puuhailla jotain kotihommia eli kantaa vaikka puita. Ei ihan onnistu märällä lakalla ;) onneksi on pikakuivattajat!

 PA230067.ORF

Pikakuivatin lakat ja päälle leimasin fauxnad laatasta ruusut. Leimauslakkana Konad Gray joka leimaa hyvin. Leimasin tällä kertaa Konadin kaksipäisellä leimasimella. Se on kyllä eka Konad leimasimeni ja edelleen siitä tykkään. Keksin uuden tavankin leimata kun ranne on kipeä. Tätä voi myös koettaa jos kuva ei tunnu tarttuvan leimasimeen. Otan kuvion stampperiin, pidän leimasinta pystyssä, laitan kynnen leimasinta vasten ja pyöräytän kynttä siinä. Silloin ei tarvitse painaa johon toinen käteni ei enää kykene. Jee :D ei tämä uusi kikka ole, olen tätä aiemminkin kokeillut mutta nyt tuli taas mieleen :) nimettömässä on muuten Starrilyn pellelakkaa Clowns Are Our Friends.

 PA230047.ORF

Mitä tapahtui Guchi lakalle tämän manikyyrin jälkeen? Se on tehtävänsä suorittanut ja lähti ongelmajätteeseen :) pohjalla on enää niin lirut ja lakka on niin paksuuntunutta että en viitsi enää ohentaa :)

12 kommenttia

 1. Tosi nätit! Mä olen pitkään harkinnut jonkun ylivaalean vaaleanpunaisen hankkimista ja luultavasti juuri Essieltä. Oon pohtinut esim. Muchi Muchia, toinen mahdollinen olisi Fiji. Fiji lienee vieläkin vaaleampi, melkein valkoinen? Tämä ei taida enää olla valikoimassa tällä hetkellä? Tämän kannustamana taidan viimein mennä ja hankkia sen vaaleanpunaiseni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen että mullekin Fijiä suositeltu kun tälläistä ylivaaleaa joskus etsin. Ainakin silloin sitä oli ihan Cittarissa, tosin sitäkin on kahta eri versiota; lähes valkeaa ja vaaleanpunaista. Ostaisin ihan kaupasta niin pääsee katsomaan kumpaa versiota se on :)

   Poista
 2. Hyvin palveli viimeistä kertaa Guchi, kaunii kynnet sait aikaan! <3

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥