tiistai 30. syyskuuta 2014

ThumbsUp Nail Wraps

Törmäsin siisteihin koko kynnen tarroihin merkiltä ThumbsUp Nails. Niitähän oli pakko tilata testiin vaikka kyllä aika kalliita olivat, kahdesta arkista 20 e...tilaus tuli kyllä nopeasti ja yhdessä arkissa on yhteensä 20 tarraa. Mukana tuli myös viila jolla karhennetaan ylimääräinen tarra pois kynnen kärjestä.


Tilasin kaksia erilaisia tarroja. Henna ja High Shine kuvioisia. Tänään kokeilen Henna tarrat. Tein alle liukuvärjäyksen kahdella eri Color Clubin lakalla; harmaalla Silver Lakella ja pinkillä Wicker Parkilla. Näiden päälle yksi kerros Glitter Galin Galaxy Holo Top Coatia. Nämä linkatut saatuja.

Tumput ylös tarrat ovat pehmeitä, helposti arkista irtoavia ja helposti kynnelle asettuvia. Tarrojen koko oli ihan ok kynsilleni vaikka ne näyttivät ensin liian isoilta. Parista kynnestä piti viilata pois sivuilta ylimenevää tarraa. 


Minä käsitin että näitä voi laittaa paljaalle kynnelle tai kynsilakan päälle. Laitoin siis lakan päälle mutta päällyslakka kohdassa tuli ongelmaa. Kun arkissa sanotaan "gel top coat". Tavan päällyslakka meni syrttyyn, tuttu ongelma monelle tavallisten kynsitarrojen kanssa. Kokeilin geelimäistä top coatia mutta ei, sekin syrttää. Kaivoin sitten uv-uunin esiin, luojan kiitos sellainen löytyy. Käytin Sechen Ultra-V Top Coatia kerroksen kynsille.  

 P9210021.ORF

Parista kynnestä arkin reuna nousi ärsyttävästi, kylläpä sanon että parit ässät ja peet tulivat suusta. Ja nämä menivät vähän ruttuun, hitsit ja se näkyy. Saakelin kalliit tarrat, miten nämä nyt niinku kiinnitetään? Kaikki vaan kehuvat eri blogeissa ja en nyt mistään saanut selville että mitä top coatia näiden kanssa käytetään?
Otin Tumppuihin yhteyttä heidän FB sivullaan ja siellä sain vastauksia että geeli top coatia käytetään, ohut kerros ja viime silaus kynnen reunoihin ja kärkiin.

 Mietin että seuraavan kerran kokeilen neuvojen mukaan tosi ohuella kerroksella uv -top coatia. Myös geelilakan top coat voisi toimia ja rakenne/geelikynsissä nämä varmasti ovat jänniä ja toimivia kun eivät varmaan nouse sieltä geelin alta?


Miltä Tumput ylös -tarrat vaikuttivat? Jos ajatellaan että testaan näitä nyt vielä toisenkin kerran, toivottavasti paremmalla menestyksellä ;)

14 kommenttia

 1. Ihania tarroja. :) Todella kauniit kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä kauniimmat jos olisivat täydellisesti onnistuneet :)

   Poista
 2. Huiks - ja mä menin ihan alottelijana tilaamaan siirtokuvia.. Kynnet näyttää kauniilta mutta en näitä tohtis ainakaan vielä koittaa jos sulle taiturillekin olivat hankalat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat tarra tarroja, siirtokuvat ovat vedellä laitettavia. Siirtokuvat on helppoja, ei kannata pelätä epäonnistumista :)

   Poista
 3. Punta on kyllä semmoinen valuutta, joka nostaa summaa ihan himskutisti :D Etenkin kun on tottunut dollareihin ja siihen, että se menee alaspäin kun valuutta muutetaan.

  Nyt näkyi olevan tarjoukset tuolla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ei muutakuin tarjousta hyödyntämään :) itse en olisi näitä ostanut jos olisin tajunnut näiden olevan geelin alla käytettäviä tarroja. Joka päivä kynnet lakkaavalla geelilakan kanssa pelleily on liikaa!

   Poista
  2. Mä haksahdin tohon samaan. Eli näin noita jossain blogissa ja oli pakko tilata muutamat (onneksi oli alennukset voimassa). Saa nähdä mitä ärräpäitä tai UV-uuneja täällä lentelee, kun alan noitten kanssa temppuilemaan. Sain sen käsityksen, että pitäis olla ihan helppoja mutta nyt jänskättää :)

   Poista
  3. Minäkin sain sen käsityksen että nämä ovat helppoja mutta näyttääkö nuo kynnet siltä :DD vinkkinä; käytä geelilakan top coatia. Näistä tarroista on tulossa toinenkin postaus jossa kerron miten toisella kokeilukerralla onnistui :)

   Poista
  4. Tuli mieleen IsaDoran geelilakan päällyslakka, toimiikohan se :D

   Poista
  5. Pitäisi kokeilla...toisaalta nämä tarrat kaipaavat vähän sellaista kovettavaa kalvoa päälleen...onko IsaDora yhtä kovettavaa ja toimiiko se muun kuin IsaDoran geelilakan päällä?

   Poista
  6. Joo, toimii muidenkin lakkojen päällä ongelmitta :) Ainakin mitä olen muiden kokemuksia lukenut, niin toimii ihan samalla tavalla kuin IsaDorankin gel nail - lakkojen kanssa.

   Poista
  7. Pitäis kokeilla vaikka juurikin näitten tarrojen kanssa :)

   Poista
 4. Ihanat ja hyvin onnistuit laittamaan.Aika arvokkaita vaan =)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥