tiistai 23. syyskuuta 2014

Rubyillä voi myös syksyllä

Ruby Wing uudet kokoelmat olivat niin ihkuja että minä en malta odottaa seuraavaa kesää että niitä pääsee käyttämään. Rubyt vaihtavat väriä auringon uv-säteissä mutta kyllä nämä väriä vaihtavat lakat ovat vaihtaneet väriä joskus ihan kylmällä ilmallakin.

 P9100060.ORF

Ihastuin etenkin jännän haalean harmaaseen cremeen In Your Dreams. Tässä on paljon parempi koostumus kuin vanhemmissa Rubyissä, kaksi kerrosta ja tytöt; ei muuten raidoitu! Pikkurillissä hassunhauskaa crelly glitteriä Dolled Up. Nämä molemmat Rubyt ovat samasta Sweet Fantasy kokoelmasta. Glitterlakka on Color Clubin Poptastic Remix British Invasion. Leimaukset MagnoNailsin laatasta.


 Top coatina oli HK Girl. En huomannut hirmu voimakasta värin vaihtumista kuten joskus on tapahtunut kun on ollut syksy eikä niin aurinkoista. En tiedä miten HK vaikuttaa. Vaihtui tai ei, minusta nämä olivat siistit kynnet ja lakat kivan värisiä ilman vaihtumistakin ;) enhän minä ikinä saa käytettyä näitä pois jos aina odotan sitä kesää ;)

Linkitetyt tuotteet saatuja Cesarista.

26 kommenttia

 1. Kaunis manikyyri, tykkään kovasti siitä että noi lakat ei oo hirveen perinteisen sävyisiä! Noita merkkejä pitäisi itsekin kokeilla ainaisen China Glazen rinnalla :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ tykkään kokeilla erilaisia yhdistelmiä. Rubyt on ihania, suosittelen tutustumaan ;)

   Poista
 2. Really nice design :-) And pretty polishes :-)

  VastaaPoista
 3. Hienot! Ihana harmaa, ihanat leimaukset! Mää en pääse edelleenkään kokeilemaan isoja kuvioita kun kumpaakaan leimasimeen ei tartu. Konadin kaksipäisessä toimii vaan se pienempi ja MoYoulta tilaamani ei toimi ollenkaan, millään Konad-lakalla, ei edes mustalla. Mikään leima ei tartu näihin kahteen ja siihen pieneen päähän ei isommat kuvioit oikein käy, mur!

  Mikä on paras leimasin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Ota joskus ne välineet mukaan, tule meille ja testaile eri stamppereita. Jotkut karhentaa viilalla, minun ei oo tarvinnut. Pyyhi myös useaan kertaan stampperin päätä k.lakanp.aineella jos ei tartu ja yritä aina uudestaan.
   Tykkään monista eri leimasimista kuten Konadin kaksipäisestä, Magnon löllöstä ja Cesarin neliöistä; punapäästä ja löllöstä.

   Poista
  2. Kokeilen ekaks tuota karhennusta , moyoun leimadin on tosi kiiltävä ja nihkee.
   T:milipili

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥