lauantai 6. syyskuuta 2014

Kullanhohtoinen Custom Kicks

Tänään halusin muistella vähän vanhoja. Lakata jollain vanhalla lakalla. Kaivelin Helmukoita ja China Glazen laatikossa pomppasi silmään sinisten rivistö. Näitä on pitänyt käyttää! Mulla on tarkkaan valittuja ihania sinisiä ja turkooseja, ehkäpä ne parhaimmat ovat juurikin China Glazelta. Sininen/turkoosi ei ole lempivärini kynsissä joten omistan alle 20 siniturkoosia lakkaa. Tai 30. Tai 40 :D

Custom Kicks on toooosi vanha. En nyt ulkoa muista milloin ja missä kokoelmassa ilmestyi. Muistaako joku, ei saa googlata! Tosi söpö turkoosi jonka tekee kauniiksi melko selkeästi näkyvä kultainen shimmer. Custom Kicksissä on tosi hyvä koostumus, kaksi kerrosta riittää. Nimettömiin kultainen foil China glazelta eli Midnight Kiss. Tämän muistan, on kolmen tai neljän joulun takainen lakka. Sitäkin kaksi kerrosta. Nimettömiin myös pikku timantit.

Custom Kicksin päälle halusin tehdä valkeat leimat. Ajattelin että hei, voisi käyttää Konadin laattoja vaihteeksi kun on aika paljon tullut leimattua kaikilla muilla. Käytin laattaa m82. Konadin laatat toimii aina täydellisesti eivätkä temppua. Siksi olin tosi ihmeissäni että väri levisi laatan päällä eikä kuvio siirtynyt kynsille ihan täydellisesti vaan pikkuisen suttaantuneena. Olin että voi *PIIP* !!! TAASKO !!!!

Mulla on lähiaikoina ollut vaikeuksia leimaamisessa. Olen vähän syyttänyt oikeaa kättäni jossa on taas jännetuppi eikä se pelaa täysillä mukana. Olen myös pitänyt MoYou laattoja / tiettyjä stamppereita / omaa osaamattomuutta syynä. Mutta nyt sen keksin. Tämä hiton uudistunut X-tran kynsilakanpoistoaine. Olen vähän huomannut että tämä ei ole yhtä tujua kuin entinen. Tämä on ensimmäinen pulloni tätä uutta ja käytin sitä aika epäsäännöllisesti. Mulla loppui joku toinen aine ja otin tämän nyt pääkäyttöön ja huomasin mitä *piippiä* tämä onkin. Tässähän on öljyä seassa, ei siis ihme että leimaus leviää jo laatassa :(( 

 P9010059.ORF

Itkuvirsi mutta ei nyt mahda mitään. Kynsiä en ruennut enää poistamaan ja esittelen ne koska eivät ne täysin pilalla ole. Mulla on kulissien takana mennyt pilalle kahdet tai kolmet leimatut kynnet sen takia koska leimaus on mennyt pieleen. Nyt tiedän syynkin. Onneksi lopuit! Siellä roskissa pysytkin, en osta tätä kyllä enää!

17 kommenttia

 1. Värit on kyllä kauniit ja yhteen sointuvat! :)


  Osaatkos muuten kertoa, mistä saisi ostettua puhdasta asetoonia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sitä apteekissa? Kiitos kynsitykkäyksestä :)

   Poista
  2. Itse kävin just alkuviikosta hakemassa apteekista asetonia. Sitä tarttee pyytää apteekkihenkilökunnalta. 100ml maksoi kuutisen euroa. :)

   Poista
 2. No ei noista ulkopuolinen mitään ongelmia huomaa, nätit ne on :) En ole itse koskaan leimailuun käyttänyt X-traa, vaan ainoastaan joko asetonia tai sitten Konadin omaa mansikantuoksuista ainetta. Kynsilakkojen poistoon toi uusikin X-tra on vallan mainiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se lakkojen poistoon sopii koska ei kuivata kynsiä korpuksi. Konadin kanssa en enää käytä ;) itse huomaa ja tietää, jaiks!

   Poista
 3. Pakko nyt poistoaineisiin liittyen mainita, että löysin sun ansiosta dependin vihreän ja sitä on tullut käytettyä monta pulloa vuosien varrella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sitä enää yksi pullo. Nyyh ;/ kun se Kicks lopetti...mutta on se kyllä hyvää tavaraa, hyvä että vinkkini hyödytti :)

   Poista
 4. Ihana väriyhdistelmä, toimii loistavasti yhdessä!

  VastaaPoista
 5. Upeat nämä on. Pidän hirveästi väriyhdistelmästä.

  VastaaPoista
 6. This looks really good. I like them together :-)

  VastaaPoista
 7. Ihanat anyways. Miramessakin on nykyään öljyä , ihmettelin kun kynnet eivät kuivuneet yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Miramea ostanut aikoihin, pitääpäs katsoa. Sekin on ennen ollut Konadin kanssa käyttämäni lakanpoistoaine.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥