lauantai 23. elokuuta 2014

Pieleen menneet neonkynnet

Idea hyvä, lopputulos ääh! Halusin käyttää neonlakkoja, ne kun ovat lähinnä kesähommia eikä niillä varmaankaan tule lakattua kun taas ensi kesänä.

Minulla ei hirveästi neonlakkoja ole mutta yhdet ovat ylitse muiden. Color Clubin Wicked Sweet kokoelma sisältää miedon makealla tuoksulla varustettuja neonlakkoja. Näistä olen aina tykännyt vaikka ei tule käytettyä talvella.


Käytin näissä kynsissä oikeastaan kaikkia paitsi vihreää. Valkeana lakkana Essie Blanc. Kaikki meni oikeastaan pieleen noissa vinyylitarrakynsissä. En taida tykätä noista tarroista, ne eivät meinaa asettua kynnelle ja aina tulee sotkua raitojen väliin. En ehkä tykkää muodostakaan. Seuraavan kerran muun mallisia tarroja :)

 P8050051.ORF

Meni sitten vähän fiilikset näistä kynsistä noitten tyhmien nail vinyylien takia.Vaikka nämä kynnet tuoksuivat hyvältä ;) jospa kuitenkin tekisin toisetkin kynnet näillä lakoilla tänä kesänä etteivät ihan käyttämättä pyöri :)

Wicked Sweet lakat saatu Cesarsista.

22 kommenttia

 1. Mun mielestä kyntesi näyttävät hyviltä, eivät ehkä niin täydellisiltä kuin muut, mutta sävyt ovat kauniit ja kynnet siistit! Ei saa olla niin kriittinen itselleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla on vähän paha tapa olla aivan liian kriittinen. Monet kynnet jäävät täällä esittelemättä kun näen jotain vikaa :P samaten jotkut meikkikuvat, saatan joutua tekemään ne monta kertaa uudestaan kun kuvat ei onnistu tms. :)

   Poista
 2. Miten ihana oliskaan jos kaikki lakat tuoksuis vähän karkille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinällään kyllä, nämä tuoksuvat niin paljon että se tuoksuu tulee koko ajan nenään. Hyvällä tavalla siis :) on kuitenkin tuoksu- /migreeniherkkiä ihmisiä jotka eivät halua tälläisiä käyttää :)

   Poista
 3. Ei kauas näy ainakaan , mut tiedän tunteen kun ei onnistu, eilen vähän pukkas semmoista.
  Onko noita tarroja suorana? Kaikki mitä löydän on niitä french mani suikuloita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko, itse käytän niitä V-tarroja suorina tarroina kun ne on niin pitkiä :)

   Poista
 4. No minun mielestä ovat tosi kivat kynnet, noilla vois saada tosi kivan liukuvärjäyksen, on niin upeita värejä ;)
  MinnaK.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä sopivat hyvin liukuvärjäykseen :)

   Poista
 5. Ovatpahan piristävän väriset sentäs!

  VastaaPoista
 6. ei oo kyllä epäonnistuneet mun mielestä! ihanat värit <3

  VastaaPoista
 7. No ihanathan noi on! <3

  VastaaPoista
 8. I got the mini set of this so I'm missing a few of the colours. I did like the ones I've tried so far. The scents were nice and not over powering :-)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥