lauantai 19. heinäkuuta 2014

Väriä kesäpäiviin

Ihana aurinkoinen päivä, ei vaan voi kylliksi nauttia! On tätä odotettukin! Arvatkaa mitä...onko ehkä hololakkapäivä :P China Glaze GR8, hupsista kun on ollut käyttämättä luvattoman pitkään! Kaveriksi China Glaze For Audrey ja Nail vinyls tarrat. Kivat tuli!!

 P7120029.ORF

Meikkinä jotain värikästä mutta ei liian paksua ja raskasta väripläjäykstä. Ei luometkaan tykkään, ainakin mulla on ihan hikisenä nämä raskaat luomet jos on liikaa pakkelia. Pohjustus UDPP + MAC Fluidline Haunting yhdistelmällä. 
MAC Firecracker on ihana punainen, tällä saa kevyempääkin jäljeä. Laitoin sitä liikkuvalle luomelle. Violettina varjostuksena matta MAC Shock-A-Holic. 
 Lord & Berryn eyeliner, ei ole tietääkseni vedenkestävä mutta kestää sairaan hyvin jos on ongelmana luomelle leviävä rajaus. Ripsissä Max Factor 2000 Calories.


Vaikka välttelen poskilla liian kimaltavia tuotteita, Too Facedin Beach Bunny ei ole paha kesällä. Laitan sitä ihan reippaasti poskipunan tapaan :) kulmakarvat on vähän ankarat mutta ne on juuri värjätty ;)

P7120038.ORF

10 kommenttia

 1. Kylläpäs on niin nättiä, että! :) Itselläkin raskaat luomet, niin ei oikein tee mieli laitella luomiväriä näin kesällä. :/ Yläluomet roikkuu oikeastaan ripsissä kiinni, kun antaa silmien olla perus rentona. Hmph.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne roikkuu mullakin. Ei voi käyttää hirmu raskasta tai missään nimessä suttaavaa rajausta! Oikeastaan ainut luotto on Lord & Berry joka ei sotkeennu. Kun ei voi olla ilman luomiväriä, muuten ripsiväri hankaantuu yläluomiin koska en käytä vedenkestävää. Hankalaa tämä naisten elämä!

   Poista
 2. Kiva lakkaus ,tykkään tuosta kuvioinnista . Miks en ole hankkinut Beach bunnya ,tuohan on saatava!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥