torstai 17. heinäkuuta 2014

Sorry I´m Fizzy Today

Yksi lakka vielä kokeilematta Coca-Cola OPI kokoelmasta jonka lakkoja sain CesarsShopista esiteltäväksi blogiini. Vaaleanpunaisten ystäville Sorry I´m Fizzy Today.

 P7090104.ORF

Tälläistä pinkkiä en ostaisi itse. Tai haluaisin ostaa mutta melko varmasti se ei sopisi minulle. Kierrän kaukaa lämpimät ja koralliset pinkit. Mutta silti tämä näyttää hyvältä minulla. Ennakkoluuloistani huolimatta. Tekee käsistä tosi ruskettuneen näköiset!

Koostumus on sitä tuttua OPIa, kaksi kerrosta ja lakkaus on tasaisen kaunis. Väri ei kuitenkaan ollut "niin minua" että olisin kestänyt olla päivän :P koristelut päälle ja heti oli nätimpi ja omemman näköinen :) water decalit ja niitit Cesarista. 

Iskeekö tälläinen pinkki lakka? Onko kesäisen ihana väri? Ainakin lämpimälle iholle sopiva tai jos tykkää korallista, minähän tunnetusti vähän karsastan sitä ;)

 Muistakaa muuten Cesarin avoimet ovet, tänään klo 10- 16 voit käydä shoppailemassa Dollish Polishin ja Color Clubin uudet kokoelmat! Molemmista tulossa juttua blogissani, taitaa paketti saapua tänään meitsin postiin. 
Paikan päällä voi käydä ihastelemassa uutuuksia tai noutaa netissä tehdyn tilauksen välttääksesi postikulut ;)

18 kommenttia

 1. Todella kaunis lakka tuo Fizzy! Pakko hankkia, vaikka minuakin ehkä kylmät sävyt pukevat paremmin! Ihanat kynnet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on kiva kokeilla uusia sävyjä, saattaa yllättyä :)

   Poista
 2. Mulla on juuri lähdössä testaukseen tuo kans, luulen että jos tuo on koostumukseltaan hyvä niin myyn pois Essien Love Every Minuten joka on vastaava sävy mutta vähän vaaleampi... en ihan kauheasti tykännyt siitä Essien koostumuksesta joten tuo lienee ihan hyvä korvike jos koostumus on kiva :) Kauniit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas Love on parempi sävynä. Koostumusta verratessa pidät varmaan Opista enemmän vaikka minusta Essiessä ei vikaa ollut mutta on niiden koostumuksissa omat eronsa kuitenkin :)

   Poista
 3. Minusta tuo on kaunis pinkin sävy... Kauniit lakkaukset teit taas!

  VastaaPoista
 4. Mulla on tämä lakka sormissa ja varpaissa tällä hetkellä :D Rusketuksen kanssa kiva sävy. Päälle laitoin Essien Set in stones ja kesäkynnet on valmiit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa älyttömän hienoilta! Mullakin on tätä nyt varpaissa :)

   Poista
 5. Aika kivan sävyinen lakka. :) Hienot kynnet!

  VastaaPoista
 6. Pretty pink and I love your design :-)

  VastaaPoista
 7. Ihan täydellisen värinen lakka omaan makuun ja kivat koristelut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tämä kyllä olisi ihan sun värinen lakka!

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥