torstai 31. heinäkuuta 2014

Ruby Wing Wicked West Collection Swatches

CesarsShopiin saapuivat myyntiin uudet Ruby Wing kokoelmat ja minä sain ne kuvattavaksi. Olin tosi onnellinen koska olin näitä himoinnut! Pakettia avatessa hypin kyllä riemusta, nämä ovat niin hienoja! Kesä on Rubyjen kulta-aikaa mutta ovat nämä niin kivan värisiä että voihan niitä käyttää talvellakin ihan vain tavallisena lakkana.

 P7190079.ORF

Wicked West kokoelma on lännen teemainen ja sisältää kuusi auringon-/ uv-valossa väriä vaihtavaa lakkaa. Ruby Wing lakoissa on nykyään uudet tarrat korkeissa, niistä näkee suoraan miten väri vaihtuu.


Aluslakkana Glisten & Glow Stuck On Blu! joka auttaa kynsilakkaa tarttumaan paremmin kiinni ja mahdolliset huonosti levittyvät lakat ovat helpompia levittää. En käyttänyt päällyslakkaa. 

 P7190009.ORF

Tumbleweeds
Aivan ihana limenvihreä sisällä, ulkona muuttuu armeijanvihreäksi. Kaksi helppoa kerrosta, hyvä koostumus. Pidän väristä todella paljon, you know ;) 

 P7190065.ORF

Back On The Saddle
Läpikuultava pohjaväri, sisällä flakieslakka jonka lastut kimaltavat vihertävä-oranssina. Ulkona muuttuu oranssiksi. Onko ehkä vähän hieno? Laitoin kaksi kerrosta. Koostumus oli hyvä, ei ongelmia. Huomasin että tämä muuttaa värin takaisin vaaleaan aika hitaasti. Jotkut Rubyt muuttavat väriä niin nopeasti että hyvä että ehtii kuvata! Mistähän lie johtuu?? Tästä saat 10 kuvaa kun Tumbleweedistä 3 samassa ajassa.

 P7190073.ORF

Wanted Dead Or Alive
Hauska nimi! Sisällä kaunis turkoosinsininen hennolla shimmerillä. Ulkona muuttuu tummemmaksi, enemmän petroolinsiniseksi. Kuvissa kolme ohutta kerrosta, vaivaton ja hyvin käyttäytyvä lakka.Yksi kauneimpia sinisiä lakkoja mitä olen ikinä käyttänyt.

P7190090.ORF


Saloon Sweetheart
Murrettu ruusunpunainen sisällä ja ulkona tummempi, syvempi punainen. Kaksi kerrosta, erittäin hyvä koostumus. Kauniin värinen lakka josta tykkäsin oikein kovasti. Jos pidät punaisista niin tässä saat kaksi punaista lakkaa yhden hinnalla. 

 P7190028.ORF

Rodeo
Sisällä pastellinvihreä ja ulkona muuttuu ihanaksi vaaleaksi omenenvihreä-nudeksi. Väri taittuu ihanasti monessa eri sävyssä. Kolme kerrosta, tyypillinen vaalean cremen ongelma eli koostumus raidoittuu mutta kolmannella kerroksella lopputulos on siisti ja täydellisen tasainen. Vaikka raidoittuu niin tämä on sairaan makean värinen! Rakastuin, tämä on niin kesälakka pastellinvihreän sävynsä ansiosta ja värin muuttuessa nudeksi tämä näyttää mielettömän hyvältä ruskettunutta ihoa vasten. Tätä suosittelen *peukku* 

 P7190038.ORF

Ride´em Cowgirl 
Sisällä kultainen glitterlakka jossa hologrammisia lastuja. Pohjaväri on läpikuultava. Dupe Color Club Celebration kokoelman You Rock lakalle. Ulkona muuttuu punapohjaiseksi! Erittäin hyvä, kauniisti ja tasaisesti levittyvä koostumus. Laitoin kaksi kerrosta.
Glitter on kaunista! Tätä voi käyttää myös topperina eli toisen lakan päällä. Muista tällöin pohjavärin muuttuminen eli tämä sopii vaikka punaisen tai pinkin päälle. 
Celebration kokoelman You Rockia käytän aika paljon topperina tai varpaissa osassa kynttä, on sellainen glitterlakka jota saa levitettyä myös pienesti jos haluaa vaikka väripilkuksi kynnen reunaan.

 P7190084.ORF

Wicked West kokoelman lakkoja saat ostettua tämän linkin takaa. En hyödy linkin käytöstä. RW pullokoko on 15 ml ja lakat maksavat 13 e. Ruby Wing on Color Clubin sisarmerkki, laatu on siis yhtä hyvä ja lakoissa on hyvä suti, samanlainen kuin Color Clubeissa.

Kaikki postauksen tuotteet saatuja Cesarista.

27 kommenttia

 1. Mun on pitänyt tooooosi pitkään hommata Ruby Wingsin lakkoja, mutta sitten kuitenkaan en ole... Nää kaikki näyttää niin ihanilta ja tuo että vaihtavat vielä väriä, tekee noista ihan supercoolit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi lakkaa yhden hinnalla :) kannattaa kyllä joku kiva RW hankkia :)

   Poista
 2. Tuo Wanted Dead Or Alive pomppasi aivan erityisesti silmään! Molemmat värit tuossa ovat aivan ihania. *_*

  VastaaPoista
 3. Lemppareissa oon sun kanssa samoilla linjoilla: limevihreä, sininen ja omenan vihreä :) Olishan ihan hauska omistaa edes yksi tämmöinen väriävaihtava lakka :)

  VastaaPoista
 4. Eijeijei! En nähnyt tätä postausta. En ollenkaan. Klik hus pois! :D
  Tuo sininen on aivan ihana! Riippumatta siitä, että mulla on sinisiä lakkoja jo vaikka kuinka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootahan kun näet toisen kokoelman swatchit :)

   Poista
 5. Kivoja lakkoja oot jälleen saanut

  VastaaPoista
 6. Onko vähän hienoja! Vauu... :)

  VastaaPoista
 7. Ostin tuollaisen Ruby Wingin ihanan violetin lakan, kun kirjoitit niistä aiemmin kesällä; oli se joku tarjous.
  Lakkasin ekaa kertaa, kun lähdin reissuun ja ensimmäisen päivän ajan aina kun oltiin auringossa hihkuin mun miehelle "katso tätä lakkaa, se on auringossa tällainen, katso!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D ne on niin hienoja kun vaihtavat väriä :)

   Poista
 8. Tosi kätevää kun korkkeihin on tullut tuo tarra! Taidan tarvita tuon ihanan vihreän elämääni!

  VastaaPoista
 9. Back On The Saddle on kyllä mahtava :3 Tilasin sen heti ilmestyttyään Hedarille ja yllätyin pakettia avatessa ,että se oli flakie :D Koska se ei kuvasta muuten käynyt ilmi + swatcheja ei pahemmin ollut. Mieluisa ylläri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näistä kyllä pahemmin kuvia ole missään :) mutta positiivinen yllätys siis!

   Poista
 10. Tuo Wanted Dead Or Alive on kyllä aivan ihana ! Mulla ei kokoelmassa olekkaan vielä yhtään väriä vaihtavaa lakkaa... Hyvä tekosyy siis tilata ? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä tekosyy on :) toisessakin kokoelmassa on ihania, siitä swatchit lähipäivinä ;)

   Poista
 11. Great photos! I do really like the Ruby Wing polishes :-)

  VastaaPoista
 12. Ainoastaan Tumbleweeds oli mun mieleen, oho... :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥