keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Roarrrrange

Minun pitää joka kerta laskea montako ärrää tähän nimeen tuli :D tämän kesän paras oranssi lakka on Essien Haute In The Heat kokoelman Roarrrrange. Tosi nätti räväkkä puna-oranssi! Halusin tehdä liukuvärjäyksen, mitkähän värit sopisivat oranssin kanssa? En halunnut peruskeltaista ja valkeaa vaan jotain kultaista. Valitsin sitten superkauniin persikka-kullan Color Club Safari Sunsetin. Tämä on niin kaunis lakka vaikka en persikasta välitä yleensä! Valkeana Orly French Tip.

 P7130014.ORF

Pueenin laatat ovat ihania. Tykkään tosi paljon siitä miten yhdestä laatasta saa monta kuviota, oikeasti vain mielikuvitus on rajana näiden kanssa. Nämä ovat käteviä tässä taskukansiossa, kannattaa hankkia tämä laattojen säilytykseen koska tästä on myös tosi helppo selata minkä laatan valitsee.

Top Coatina Glisten & Glow HK Girl. Anna mustan leimauksen kuivua hetken, väritä kuvioita kultaisella Color Clubin Fine Gold Glitterillä ja laita vasta sitten HK. 


Kynsissä käytetyt tuotteet saatu CesarsShopista. Laitan linkit helpottaakseni teitä, en saa mitään hyötyä vaikka linkkaisitte niitä.

43 kommenttia

 1. No wauuuu mitkä kynnet!! Aivan todella näyttävät!

  VastaaPoista
 2. Siis wau mitkä kynnet! Aivan mahdottoman ihanat! ^_^

  VastaaPoista
 3. Kyllä on näyttävät kynnet! Niin hienot!

  VastaaPoista
 4. oonki miettiny noita pueenin leimauskuvioiden ostoa ja just tilasin satsin erikoislakkoja konadilta mutta jätin ne pueenit sitten pois. ilmeisesti sitten toimivat hyvin vaikka ei ole konadin omia. pitää harkita sitten joskus seuraavaan satsiin niitä :) näyttivät kyllä hauskoilta kun kuvio oli koko laatan kokoinen, saa nopsaan tehtyä vaikka kolmelle kynnelle kuviot !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä Pueenit ihan hyvin toimii. Joskus on jäänyt pieniä koloja tai joku pikku viiva ei nouse mutta voi johtua leimasimesta/leimauslakasta/tekniikasta :) olen nyt aika vähän leimannut niin ei aina meinaa onnistua mutta kyllä Pueenin laatat on yksiä parhaita, ihan siksi kun niissä on niin hauskoja kuvioita!

   Poista
 5. Huh mikä nimi :D Mahtavan näköiset, tosi hienot!

  VastaaPoista
 6. Tosi upeat kynnet, sinä sitten osaat! :)

  VastaaPoista
 7. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Wau!!! Ihanat kertakaikkiaan

  VastaaPoista
 8. Vautsi vau!! :) Todella kauniit kynnet ♥♥

  VastaaPoista
 9. Wow this look really nice! Great work :-)

  VastaaPoista
 10. Tän vois laittaa MGMn logoon ,leijonan tilalle (: rrrrraugh!

  VastaaPoista
 11. Oi että miten upeat!! Kelpais mulle kesäkynsiks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä olis vähän sun tyylisetkin :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥