torstai 24. heinäkuuta 2014

Nopeaa ja helppoa Essietä

Taas kiireinen ilta eikä lakkaukseen oikein ollut aikaa. Pakko kuitenkin laittaa jotain! Mulla olikin yksi idea mielessä. 

 P7150035.ORF

Lakoiksi valitsin Essien kevät Hide & Go Chic kokoelman Truth Or Flare ja Spin The Bottle. Pidän tästä koko kokoelmasta kokonaisuudessaan ja kaikista sen lakoista. Ne värit ovat niin yhteensopivat ja on helppo valita jotain äkkiä, näidenkin tiesin hyvin natsaavan yhteen. Lisäksi Essien lakat ovat niin hyvin käyttäytyviä, eivät raidoitu ja kuivuvat nopeasti; sopivat kiireiseen ja äkkiä suoritettavaan lakkaukseen koska lopputuloksen pitää tietysti olla pro!

 P7150037.ORF

Siirtokuvat peukaloon ja nimettömään. Jos sinun pitää tehdä joku lakkaus äkkiä niin millainen se on? Onko pelkkä lakkaus, väreillä leikittely vai koristelu?

Essie lakat saatu blogin kautta.

21 kommenttia

 1. Kyllä se on pelkkä värilakka ilman koristeita jos on kiire. Mulla on noi sama kuvat vielä käyttämättä kun en ole keksinyt sopivaa värilakkaa ja yhdistelmää. Joten kiitti vinkistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä sopivat hyvin nuden tai vaaleanpunaisen kanssa ;)

   Poista
 2. Hienot! Nopea lakkaus? Glitterii (:

  VastaaPoista
 3. Nopeaan lakkaukseen ehdottomasti jotain tekstuurilakkaa :) Saa helposti jotain ilmettä.

  Ja kiitos superihanasta blogista! Anonyymisti olen lueskellut tätä jo useamman vuoden ja aina sinä saat minut ostamaan jotain uutta... taitaa nuo Essietkin siirtyä ostoslistalle... arghhh ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kommentoit sieltä taustalta :) anonyymit lukijat jäävät...noh anonyymeiksi, olisi kiva kuulla teistä enemmän! Yleensä aina muistaa ja tunnistaa nuo vakkarit noista avatarista ja nimistä :)

   Poista
 4. Mun pikalakkani on nudesävyinen tekstuuri. Ei haittaa rypyt tai läikät, ja korjailukin on helppoa kun ei rajoja tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstuurissa on kyllä se hyvä puoli että jos vähän tökit niin se ei haittaa...ei jää näkyviin tai jos haluaa paikata niin se onnistuu äkkiä :)

   Poista
 5. Ovatpas kauniit.
  Pikalakkaukseen glitteriä, holoa tai tekstuuria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Holot on kyllä hyviä myöskin pikasessioihin :D glitterit myös, tosin eivät kaikki...sellaiset ei oikein joita joutuisi laittamaan 3-4 kerrosta!

   Poista
  2. No se! Mut jos niitä töpöttelee kärkeen tai tyveen liukumaisesti nii sitte neki toimii :)

   Poista
 6. Ihanat kynnet ja nuo decalit...! :3

  Nopea lakkaus tulee esim. hiekkalakalla, peittävämällä hololla tai jollain glitter-ihanuudella - Zoya Payton ja Godiva, a England Saint George ja Essie On a Silver Platter on luottolakkakamaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvät valinnat! Silver Platter on ihana mutta miksihän niin harvoin käytän. Joulun alla voisi kaivella sen esiin :)

   Poista
 7. Hassua, kommentti hävis jonnekki bittiavaruuteen ennenku sain lähetettyä sen :D
  Jos siis on hoppu, tai lyhyet kynnet, niinku mulla nyt(kynsimokoma katkes ja piti muutki leikata lyhyeksi, nyyh) niin lakkaan ihan yksvärisen peruslakkauksen. With a little twist. Esim. Jotain räikeää yksiväristä. Tai hololakkaa. Tai tekstuuria. Tai Ruby Wings-lakkaa. Esim. Joskus heitän sen yksvärisen päälle jotain glitteriä tai grafiittilakkaa ^_^
  Pitkiä kynsiä taas odotellessa :/ Menee jokunen kuukaus et saan ne kasvatettua takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentointi on tökkinyt lähiaikoina :/ kiva kun jaksoit kirjoittaa uudelleen! Onneksi nyt on kesä niin kynnet kasvavat nopeammin. Tsemppiä kasvatteluun!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon itämäisesta teemasta. Nuo on tosi kauniita kuvia ♡

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥