maanantai 7. heinäkuuta 2014

Look At The Flowers, Lizzie

Dollish Polish loi The Ultimate Fandom kokoelman joka on inspiroitunut eri tv-sarjoista. Suomessa Dollish Polish lakkoja myy CesarsShop josta ostin oman lakkani.

The Walking Dead on pelottava sarja. Olen nähnyt hirveitä painajaisia jossa olen zombeja paossa. Aivan kamalaa, naurattaa kyllä aina jälkeenpäin mitä unia näen! Walking Dead on mielenkiintoinen ja olen jäänyt siihen ihan koukkuun. Viimeisimmät Foxilla esitetyt jaksot ovat olleet tosi ahdistavia. Miksi se pikkuvauva tapettiin? Eikös se tapahtunut samassa jaksossa kuin tämä Look At The Flowers, Lizzie? Carol ja joku tumma mies ampuivat Rickin vauvan jos muistan oikein. Miksi? Hyi tuntuu kyllä kamalalta puhua tälläistä blogissani!

Look At The Flowers, Lizzie on inspiroitunut siitä kohtauksesta. Lakka on inhottavan värinen ja mietin ensin etten halua sitä :D pidän kuitenkin sarjasta niin paljon että fanina ostin lakan. Yleensä en vihreitä niin käytä mutta tämä on zombien-oksennuksen-liman värinen ja oikeastaan kyllä aika siisti ;P ruman kaunis lakka, niistähän minä pidän. Kolme kerrosta, vähän kuultaa läpi mutta näin lienee tarkoituskin. Koostumus on ollut käyttämissäni Dollish Polish lakoissa aika samanlainen, levittyy tasaisesti eikä ole liian paksua glittermönjää. Lakassa on tosi kaunista vihreää glitteriä jonka näkee pulloa kallistamalla. Muut glitterit, pyöreitä pääosin, ovat vihreitä, punaisia, valkeita ja keltaisia. Ja mustia! Hauska lakka. En ehkä voi sanoa että on tämä on sädehtivän hieno vaan tämä on vekkuli *_* tästä joko tykkää tai ei. Ei taida olla välimallin mielipidettä :P

 P7010060.ORF

Ultimate Fandom kokoelmassa on pari muutakin kivaa jotka kutkuttavat. Mietin I´m the Ultimate Fangirlin ja Love Me Some Pien hankkimista. Love Pie on inspiroitunut Supernaturalista joka on hyvä sarja myöskin. Tosin uusimpia jaksoja en enää ole seurannut koska mulla jäi jaksoja näkemättä ja putosin vähän kärryiltä.

Hankitteko mitään fanilakkoja vai puuttuuko lemppari tv-sarjasi/leffasi tästä joukosta? 

22 kommenttia

 1. Hmm. Mielenkiintoinen lakka.. :D
  Ei ne sitä vauvaa ampunut vaan sen pikkutytön joka meni ihan sekaisin ja tappoi oman pikkusiskonsa. Jos nyt muistan ihan oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut eikös siinä ollut pieni hauta josta käsitin että se vauva on siinä ja isommassa haudassa se Lizzie?

   Poista
 2. Se oli varmaan jonku joka oli asunut siinä talossa.ei sitä rickin vauvaa tapettu.

  VastaaPoista
 3. Erikoinen lakka. En tiedä tykkäänkö vai en. :D

  VastaaPoista
 4. Vekkuli lakka tosiaan. Mää yritin älytä, että mikä noista lakoista on Firefly-sarjan lakka. Ku tykkään siitä sarjasta hulluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Curse Your Sudden, But Inevitable Betrayal :)

   Poista
 5. Mä olen myös aivan täysin koukuttunut kyseiseen sarjaan. Aina yhtä raastavaa kun se jää tauolle :D Mutta mulle ei jäänyt sellaista kuvaa Judith-vauva olisi tapettu...
  Lakasta sen verran, että glitterit on ihan vekkuleita, pohjaväristä en niin välitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin tosi ärsyttävää kun jää tauolle, niin jännään kohtaan ja juurikin tähän omaan epätietoisuuteeni mitä sille vauvalle tapahtui! Toivottavasti jatkuu pian :)

   Poista
 6. Hah, toi kyllä näyttää ihan zombie-oksennukselta, hauska! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa kuvitella Walking Dead lakkaa muunlaiseksi kuin inhottavan liman näköiseksi :P

   Poista
 7. Kokeillaan tuleeko perille..
  Ihana lakka, haluan, mutten ole viel(äkään) tilannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on jännä, luulen kyllä että tykkäät :)

   Poista
 8. Siis onhan tämä vähän överilakka, mutta ehkä juuri siksi älyttömän hieno! 8)
  Sopisi mun tämän hetkiseen värimaailmaan hyvin, laitetaan harkintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko että tämä yksi ja outo överi riittää kokoelmaani *_* mutta juuri siksi niin hieno!

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥