maanantai 21. heinäkuuta 2014

Dollish Polish Birth Stone - Amorous Amethyst

Uusin Dollish Polish kokoelma on nimeltään Birth Stone. Minä en tiennyt yhtään millaisia lakat ovat, ilmeisesti jotain glittereitä. CesarsShop lähetti pari kokoelman lakkaa testiin ja tänään esittelen violetin Amorous Amethystin.

 P7200048.ORF

Amorous Amethystissä on läpinäkyvä pohja jossa paljon pientä glitteriä. Glitterit ovat todella hohtavia, kimaltavat pullossa ihan hulluna! Glitterit ovat violetteja, sinisiä, kultaisia ja hologrammisia. Kaikki samankokoista pientä glitteriä joka asettuu kynnelle melko tiheästi. Kerrostaminen on helppoa, minä laitoin neljä kerrosta. Aluslakkana OPI Glitter Off, ilman tätä en glitterlakkoja enää käytä!

 P7200002.ORF

Birth Stone kokoelman lakat vaikuttavat kaikki olevan samanlaisia eli pohja on läpikuultava. Glitteriä pystyy annostelemaan helposti eli sitä saa ladattua kynsille kunnolla tai sitten pystyy annostelemaan vähemmän. Birth Stone lakkoja voi käyttää myös liukuvärjäyksissä. Hyvä koska itse tykkään käyttää glittereitä efektinä tai liukuvärissä.  

Koostumus on hyvä, melko ohut joka on hyvä asia jos haluat valita lataatko kunnon överit vai laitatko hillitymmin. Kerrassaan ihania glittereitä, glitterfanit pitävät kunnon kimalluksesta ja Birth Stone lakat ovat juuri sellaisia :)

 P7200037.ORF

Siirtokuvat ja Top Coatina Glitter Gal Gloss Boss joka voimistaa glitter-/ hololakkojen väriä ja antaa geelimäisen kiiltävän pinnan kynnelle.

 P7200043.ORF

Birth Stone glittereitä saat ostettua CesarsShopista. Linkitetyt tuotteet saatuja!

Mitä pidät Birth Stone glittereistä? Onko tämän tyyppinen glitterlakka juuri ihana vai pidätkö toisenlaisista glittereistä enemmän?

20 kommenttia

 1. Onpa kaunis glitter! Glitterlakat on mun ehdottomia suosikkeja, joten kieli pitkällä katson näitä kuvia... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterit on ihania mutta mun suosikkikoostumus on creme. Ehkä. Tylsää! Tykkään tietysti myös kovasti muistakin koostumuksista..

   Poista
 2. Voi, mää tykkään just tommosista glitterlakoista, joissa glitter on pientä hitulaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun glitterlakkojakin on monia erilaisia :)

   Poista
 3. Ah, mikä glitterpläjäys! Kyllä kelpais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä häikäisee :) lisäksi pysyy tällä OPI Glitter offilla...saa kyllä poistaa ihan kynsilakanpoistoaineella...

   Poista
 4. Joo, sait vakuutettua :D Taidanpa laittaa seuraavaan lakkatilaukseen muutamat Birthstone-lakat :D Ihanan paljon värivaihtoehtoja näkyi olevan, tulee valinnanvaikeutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D ihania ne on, et varmasti tule pettymään :)

   Poista
 5. Ihana, ihana, ihana!!

  VastaaPoista
 6. Ooh ,mun syntymäkiveni on ihana! Otitko omasikin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun nämä tuli yllärinä, en itse valinnut. Violetista tykkäisinkin eniten joten sopivasti oli valittu. Mun kivi ois punainen joka toki on kaunis mutta miellän liian jouluiseksi. Aika harvoin kesällä käyttää punaista glitterlakkaa, tulipa vaan mieleen :D

   Poista
 7. Miten tuo glitter off toimii? Siis kuoriutuuko irti niinkuin isadoran no-se-yks-lakka vai helpottaa muuten vaan poistoa? Nimim. ihanat glitterit lojuu kaapissa kun en jaksa poistaa :)

  -Siiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opi Glitter off pysyy paremmin kuin IsaDora Peel-Off. Tämän sai hangata kynsilakanpoistoaineella jolla lähti ihan iisisti kun halusi poistaa. IsaDora lähtee vähän liiankin aikaisin pois :D Opia siis suosittelen jos IsaDora kuoriutuu liian helposti :3

   Poista
 8. Ooooh! Todella todella kaunis <3

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥