maanantai 2. kesäkuuta 2014

Testissä Maylash ripsiseerumi + arvonta

Sain kokeiltavaksi MayLashin ripsiseerumin joka lupaa pidempiä, tuuheampia ja vahvempia silmäripsiä 4-8 viikossa. Yksi seerumi kestää kolmisen kuukautta ja tuloksen luvataan kestävän käytön lopetuksen jälkeen 1-3 kuukautta.


MayLash seerumi on 100% luonnontuote. Tuotteen Inci:
Folium Isatidis Extract 10%, Cacumen Platycladi Extract 3%, Nigella Sativa Extract 3%, Fructus Chebulae Extract 2%, Radix Polygoni Multiflori Preparata Extract 2%, Coral Extract 1%, Purified Water 79%.

Minulla ei oikeastaan ole kokemuksia ripsiä pidentävistä seerumeista. Ehkä mulla oli joskus joku mutta en muistanut käyttää säännöllisesti joten eipä siitä hyötyä ollut :) oma moka tietty! Omat ripset ovat ihan normaalit mutta ne näkyvät niin huonosti raskaiden luomien alta. Eli eivät ollenkaan jos ei ole ripsiväriä. Olen miettinyt pidennyksiä mutta en tiedä jaksanko huollattaa eikä minulla taida olla niihin varakaan. Tälläinen pidentävä seerumi voisi siis olla hyvä tuote minulle!


6.4.2014 aloituspäivä. Otan seerumin vessan tasolle että varmasti muistan laittaa sitä joka ilta. Uskollisesti laitan sitä joka ilta meikinpoiston jälkeen. Alkuaikoina seerumi vähän kirveli silmiä, varmaan tottumattomuutta koska en muista kirvelyn jatkuneen. Luomet eivät punoittaneet eivätkä olleet mitenkään normaalia ihmeellisemmät. Seerumia on helppo laittaa, ei valu silmiin ja eyelinermäisellä siveltimellä sively on helppoa.

11.5.2014. Alan kiinnittämään huomiota ripsiini. Miten ne näyttävät näin hyvältä ja pitkiltä??!! Alan innostua, se varmasti johtuu tästä seerumista koska käytän samaa ripsiväriä kuin aiemmin. Ripseni eivät siis ole tällä käyttämälläni ripsivärillä ikinä pidentyneet näin paljon. 
Ei vielä huomattavasti mutta ripset sentään näkyvät raskaiden luomien alta! Kyllä sen itse huomaa. On niin tottunut siihen että ripsiväri ei jaksa näkyä luomipussin alta, oli sitten vaikka miten pidentävää. Tämän takia minä tahtoisin ripsipidennykset.
Mietin että jos tämä Maylash seerumi oikeasti toimii niin halvempi tämä on kuin pidennykset. Puhumattakaan siitä ettei oma ripsi kärsi ja tämä on luonnollinen vaihtoehto.

 25.5.2014 Ripset näyttävät myös kaarevimmalta ja meikki näyttää yleisesti ottaen paremmalta. Nyt olen käyttänyt tätä melkein 2 kk ja 4-8 viikon lupaus näyttäisi toteutuvan.

Tässä siis naturellielli ripseni ennen Maylashin käyttöä. Mun meikkikuvia seuranneena ette varmasti voi valehdella miten kauniit ripset minulla on ollut. Totuus on että ripset ei oikein ikinä ole jaksaneet näkyä silmäluomien alta. Enhän minä luonnontilassa näe onko ripset kasvaneet mutta kun laitan ripsiväriä niin näen eron.

IMG_2349

Naturellit 25.5.2014. Miltä ripset teistä näyttävät?

 P5240005.ORF

P5240018.ORF

 Ja mun mielestä ei voi sanoa että ripsiväri sen tekee koska käytän tismalleen saman merkin samaa ripsiväriä kuukaudesta toiseen. Ennen samalla ripsivärillä ripseni eivät olleet näin näkyvät ja kaarevat. Minä olen sitä mieltä että kaikki on Maylashin ansiota ja ostaisin Maylash ripsiseerumia koska se näyttää toimivan. Jotain se tekee ripsilleni, vahvistaa ja pidentää.

 P5240023.ORF

 P5240024.ORF

Ikinä ennen ripset ei ole olleet näin pitkät. Tässä silmäni luonnontilassa eli en kohota raskasta luomea.

P5310023.ORF

Kaikki on ihan omaa rehellistä mielipidettä. En itsekään oikein tiennyt toimiiko vai ei mutta ajattelin että mikä ettei, kyllä mä haluan testata! Haluaisitko sinä testata? Vastaamalla kysymykseen oletko kokeillut ripsiseerumeita, voit voittaa itsellesi Maylash seerumin. Pääset kokeilemaan tätä loistavaa tuotetta. Vai oletko kenties jo kokeillut, kuulisin mielipidettäsi mielellään?

Jätä s-postiosoitteesi ja vastaa kysymykseen, arvon voittajan 8.6.2014.

Arvonta on päättynyt!


99 kommenttia

 1. Ehdottomasti haluisin testata!:)
  kati.rinkinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Haluan!! En ole kokeillut, mutta noin hyvällä tuloksella olisin valmis :)
  millaturunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. En ole kokeillut ripsiseerumia, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla! :) t. EliZaaa, ellu_1990(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. En ole ikinä kokeillut mutta pidemmät ripset houkuttaa aina! :)
  rouskk@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Vau, näyttää toimivan, mielelläni testaisin myös:) Itse olen joskus kokeillut Lorealin seerumia, joka ei kyllä minulla toiminut:/
  -J-
  johak(at)netti.fi

  VastaaPoista
 6. Epäilemättä seerumi toimii, koska tuo korallista saatu uute sisältää sitä samaa 'pelättyä' prostaglandiinia kuin huonoa mainetta (ainakin vähän) nauttivat synteettiset ripsiseerumit. Opin tämän kun itse testailin erään toisen merkin seerumia (joka myös toimi!). Yritin kovasti kysellä, onko silmien terveyden kannalta eroa siinä, onko prostaglandiini peräisin luonnosta vai synteettistä, mutta mitään oikeastaan selkeää vastausta en saanut. Ei sillä, itsekin olen seerumeita käyttänyt ja todella kauniit ripset sinulla on. :) Mua vaan hämää se, että tuota asiaa eivät valmistajat yleensä kerra, vaan kerrotaan vain että luonnollinen seerumi on parempi ja turvallisempi. Tosin täytyy sanoa, että tämän seerumin markkinointimateriaaliin en siis ole tutustunut. :)

  VastaaPoista
 7. Haluaisin testata! Omat ripset kun ei ole mitkään pitkät ja tuuheat.
  nannajustiina@gmail.com

  VastaaPoista
 8. En ole koskaan kokeillut mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla! :)
  henna.koskinen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Eipä ole tullut kokeiltua, mutta olisihan se kiva saada näihin olemattomiin ripsiin vähän pituutta! :)
  belegwen81 at gmail.com

  VastaaPoista
 10. Olen kokeillut Neulashia joku kolme vuotta sitten ja olisi kiva kokeilla tätäkin etenkin nyt, kun ripsienpidennysten jälkeen omat ripset tuntuvat olevan vähän heikommassa kunnossa. Eli osallistun arvontaan! :)

  VastaaPoista
 11. haluan testata! En ole ennen moisia käyttänyt. ooonavv@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kiinnostaisi todella kokeilla! Toiveena pidemmät ripset :)
  jenny.mannisto@gmail.com

  VastaaPoista
 13. en ole kokeillut, mutta haluaisin kyllä kokeilla! olen erittäin epäileväinen tuloksien suhteen, eli en usko ennen kun olen itse kokeillut ja todennut tuotteen toimivaksi ;)
  hhewww@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. En ole testannut, mielelläni testaisin :)

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Olen kokeillut muiden merkkien seerumeita, mutta omaa laiskuuttani en ole muistanut päivittäin laittaa ja nyt en ole moneen kuukauteen mitään laittanut.

  Mielelläni kokeilisin tätä tuotetta! ^__^

  ♡:Sara (cupcakezblogi@gmail.com)

  VastaaPoista
 16. Näyttää hyvältä.. Ystävälläni luulin olevan ripsienpidennykset, mutta olikin käyttänyt ripsiseerumia eli kai noihin on uskottava, kun silmä näkee selviä tuloksia. :)

  Mukana. :)

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ooh, ehdottomasti haluaisin tikkusuorien nysäripsien omistajana kokeilla, ei ole tullut ennen testattua kun tuppaavat olemaan niin kalliita...

  Reetta
  blimey_47@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Ehdottomasti kiinnostaisi kokeilla. Yleensä nuo on sen verran kalliita, ettei budjetti todellakaan anna periksi!
  annalie.blogi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 19. En ole kokeillut mutta haluaisin kyllä. Jos tuo vaikka auttaisi alaripsiinkin,koska nyt en voi laittaa ripsaria niihin,koska niitä ei edes näy,kun ovat niin heikot ja lyhyet. Emaili on s_kerola@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. En ole koskaan kokeillut, mutta hyvin mielelläni kyllä testaisin. :)
  valkoturkki@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. En ole koskaan kokeillut, mutta mielelläni kokeilisin :)

  VastaaPoista
 22. Ei ole tullut kokeiltua
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 23. En ole kokeillut, mutta monesti on ollut mielessä, että pitäisi päästä kokeilemaan!
  eveliinaep at gmail.com (ei välilyöntejä)

  VastaaPoista
 24. En oo ikinä kokeillu, mut ehdottomasti haluisin kokeilla! :)
  heidi.miettinen1@luukku.com

  VastaaPoista
 25. En oo kokeillut,mutta ehdottomasti haluaisin kokeilla. Oon kauan miettiny jonkun ripsiseerumin ostoa mutta ne on niin hintavia ja nyt kun ripsienpidennyksetkään eivät jostain syystä pysy mulla niin ois kiva päästä kokeilee tota :) ja se samalla ravitsisi pidennyksien rasittamia ripsiä. mari.kinnari@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Olen joskus kokeillut, mutta en oikein vakuuttunut sen tehosta. Olisi kiva kokeilla tätä tuotetta, josko toimisi paremmin :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 27. En tuota ole kokeillut, mutta synteettisiä ainesosia sisältäviä seerumeita kyllä. Ehdottomasti kiinnostaisi kokeilla! :)
  lilya (a t) wippies .com

  VastaaPoista
 28. En ole kokeillut, mutta testaamaan haluaisin päästä =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 29. En ole vielä löytänyt toimivaa seerumia, sikäli voisin tämän testata!

  dzinni@europe.com

  VastaaPoista
 30. Kokeilin jotain kallista seerumia n. 3 vuotta sitten ja kyllä se toimi mutta eihän sitä raaskinut uudestaan ostaa :( Nyt oiskin kiva kokeilla uudestaan kun raskauden jälkeen ripset on jotenkin tyngät, kai ne hormonit sitten senkin aiheutti.. Mulla kanssa raskaat luomet joten avaishan se katsetta kun ne ripset näkyisi kunnolla! mytty83@gmail.com

  VastaaPoista
 31. En ole kokeillut ripsiseerumia, mutta kiinnostaisi kyllä.
  hanna-soini(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Olen testannut, mutta jäi kans hieman käyttämättä - unohtui. Olis kans pitäny laittaa se kylpyhuoneen hyllylle, niin muistais paljon paremmin :) Mukanamukana! inthispartoftown(at)gmail.com

  VastaaPoista
 33. En ole ikinä kokeillut, mutta joskus olen ollut Sokosella kahden vaiheilla ostanko vai en. :D Olisi kyllä kiva päästä testaamaan! :)
  Fanny-91@windowslive.com

  VastaaPoista
 34. Mulla on sellanen Mavalan seerumi. En oikeestaan ole edes ihan varma, mitä sen pitäisi tehdä. Aina välillä kun muistan, laitan sitä ripsiin ja kulmiin. Tavallaan ohjailen niiden kasvusuuntaa :D
  helmivarppee@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Ei ole tullut koitettua, mutta olisi kiva testata jospa tuloksiakin tulisi. Nimimerkillä "kuinka paljon luomet voi iän myötä vielä laskeutua" :)

  kamu(a)iki.fi

  VastaaPoista
 36. En ole kokeillut, koska ovat olleet niin kalliita. Haluaisin kyllä testata! :)
  kintsu_k@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Vaikuttaa tosi hyvältä aineelta :) haluaisin testata. En oo ikinä ennen testannut mitään ripsiaineita kun oon ollut vähä epäileväinen sellasten suhteen, mutta tää kyl vaikuttaa hyvältä.
  katariina_o@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Olen kokeillut - itseasiassa käytän tälläkin hetkellä Revitalashia, joka tosin lähestyy loppuaan. Olen saanut huomattavasti pitemmät ripset, jotka näyttävät kuitenkin luonnollisilta. Ongelma vain on, että olen vähän herkistynyt Revitalashille, sillä luomille ripsirajaan on alkanut ilmestymään punoitusta. Siksi haluaisinkin kokeilla luonnollisempaa vaihtoehtoa! :)

  annpe2013@gmail.com

  VastaaPoista
 39. En ole testannut, mutta innolla testailisin! :)

  lasalmihe@gmail.com

  VastaaPoista
 40. En ole kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä! Kärsin myös raskaista yläluomista, joten ripset saisivat olla näyttävämmät.

  kowalski1@luukku.com

  VastaaPoista
 41. emmi.saali a luukku.com

  en ole ikinä kokeillut, mutta paljon kuullut

  VastaaPoista
 42. En ole käyttänyt aiemmin seerumeita. Kuten sinäkin, omistan raskaat luomet ja ripset ei paljoa päivänvaloa nää - varsinkaan kun silmälasit vielä varjostavat. Tätä olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla, josko ne ripset ja sitä myöten silmä voisi oikeasti saada sieltä esiin! warjotar(a)kapsi.fi

  VastaaPoista
 43. En ole kokeillut, mutta itsekin raskaiden luomien omaajana mielelläni kokeilisin. Ripset ovat melko pitkät ja ihan kivan tuuheatkin, mutta kadehdin kyllä kovin niitä, joilla oikeasti ripset erottuvat tosi hyvin!
  kleikomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Itselläni on lyhyet ja hauraat ripset, joten kokeilu houkuttelisi paljon! :)

  hrer@suomi24.fi

  VastaaPoista
 45. Hmm. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Varsinkin näin ripsipidennysten jälkeen kun omat ripset tuntuu ja näyttää niin lyhyiltä ja heppoisilta, niin olisi mukava päästä kokeilemaan tuollaista seerumia.
  jonnah123@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. En ole ikinä kokeillut mutta kiva olisi päästä testaamaan!

  kristiina.rintanen@gmail.com

  VastaaPoista
 47. En ole kokeillut, mutta mielelläni testaisin. Ripset ovat tuuheat, mutta lyhyet, joten tällainen pidennystä tuova tuote olisi loistava!

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 48. En ole kokenut, mutta todella mielelläni kokeilisin kun ei ole kovin näyttävät ripset luonnostaan siunaantunut.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Wow your eyelashes look stunning after it! :-)

  It's not the kind of thing I'd really use, so I'll not bother to enter this one!

  VastaaPoista
 50. En ole kokeillut, haluaisin kyllä ^_^ kadettarisee ät gmail piste com

  VastaaPoista
 51. En ole testannut, mutta mielelläni testaisin.
  nittanne(at)gmail.com

  VastaaPoista
 52. en ole testannut, mutta todellakin haluaisin :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. En ole kokeillut, vaikka olen halunnut koska ne ovat yleensä kalliita ja niiden sisältämät aineet ovat mietityttäneet. Tällainen luonnontuote olisi varmasti hyvä! :)
  Selmaps@outlook.com

  VastaaPoista
 54. En ole vielä kokeillut, mutta ehdottomasti haluaisin testata!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Jtn halpismerkkiä tullut testattua, ihana olisi saada joku, joka oikeasti voi toimiakin! :)

  -Tiina
  tiina.p92(at)gmail.com

  VastaaPoista
 56. En ole kokeillut mutta halua on!
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Pidennyksiä olen kokeillut mutta syystä tai toisesta ne eivät pysy minulla niin ilomielin kokeilisin ripsiseerumia!
  vekku_94@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Mä en ole ripsiseerumeita lähtenyt vielä kokeilemaan, suhtaudun jokseenkin epäluulosesti niihin, hah. Tai sitten vaan suhtaudun epätoivoisesti mun ripsiin, ne kun ei sinänsä tuuheutta tarvi, vaan kaarevuutta. Kyllä taas heräs pieni kiinnostus tän postauksen myötä! :D

  netuuuw@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Toinen raskasluominen mielellään kokeilisi myös :) Olen herkistynyt monelle teolliselle aineelle, enkä ole uskaltanut/raaskinut ostaa kalliita aineita. Tämä vaikuttaisi lupaavalta. Kai sitä voi käyttää myös alaripsiin? ;)
  helmisusi(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan, itse en alaripsiin laittanut koska en niitä meikkaa muutenkaan :)

   Poista
 60. Haluaisin todellakin kokeilla! :)
  sussi@live.fi

  VastaaPoista
 61. En ole kokeillut mutta haluaisin todellakin kokeilla! :)
  karolii- ät hotmail piste com

  VastaaPoista
 62. Kokeilin parisen vuotta sitten Isadoran ripsiseerumia, ja uskollisen parin kuukauden käyttö ei tehnyt ripsiini mitään eroa aiempaan. Olisi mukavaa löytää tuote, joka todella toimisi lupausten osalta. tanja.johansson1978@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Olen testannut kauan aikaa sitten oriflamen ripsiseerumia, mutta omasta mielestä ainakaan ei ripset paljon kasvanut. Tätä olis kiva koittaa!
  Ronja.1997@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. En ole vielä uskaltanut mitään seerumia testata, mutta kiinnoistaisihan tuo kyllä.
  hen-nzu(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 65. En ole kokeillut ripsiseerumeita (vielä). Ripsenpidennykset oli vähän aikaa, ne oli kyllä ihanat mutta tulevat tosiaan kalliiksi ja omat ripset kärsii.

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 66. En ole testannut koskaan, mutta mielenkiinnolla kyllä lähtisin testaamaan!

  sannaemilia.nummelin@gmail.com

  VastaaPoista
 67. En ole testannut, mutta tuossa yksi reissuhankinta odottaa kokeilua. Se on tarkoitettu vain yökäyttöön. Ehkä lomalla jaksaa/ehtii ottaa kunnon ripsikuurin :) Ja kokeilisin tiett mielelläni tätäkin.
  tramp[@]netti.fi (poista hakasulut, yritän estää spämmit)

  VastaaPoista
 68. Uusin lukijasi ilmoittautuu! :) onkin ollut kova homma lukea aikasempia postauksia, mutta kivaa! Äidin "omaa aikaa" aina iltasin kun vauva menee nukkumaan ja innostuin nyt myös pitkästä aikaa lakkailemaan omia kynsiä! :)

  En ole kokeillut tuota tuotetta, toista kyllä ja siitä ei ainakaan kauheasti eroa näkyä. Tuota vois testailla :) mamuli88@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Olen kokeillut oriflamen vastaavaa, mutta maylash vaikuttaa tehokkaammalta, jotenka ehdottomasti! :)
  erzu88(a)gmail.com

  VastaaPoista
 70. Olen aikoinani käyttänyt NeuLashia aika kauankin aikaa ja se toimi, oikeasti! Ripset ylsivät miltei kulmakarvoihin saakka :D Nyt minulla on ollut käytössä RapidLash muutaman viikon ajan ja vielä ei ole vaikutusta näkynyt. Mieluusti kokeilisin myös tätä tuotetta :)

  Sähköpostini ilmoitan, jos arpaonni osuu kohdalleni! :)

  VastaaPoista
 71. En ole kokeillut, raskasluominen oon itsekin, joten tarpeeseen tulis! :)

  t. korhonen.tytti@gmail.com

  VastaaPoista
 72. En oo kokeillut, mutta kiinnostusta ois!

  maya87(a)netti.fi

  VastaaPoista
 73. Ikinä en ole kokeillut, mutta mieli on tehnyt sillä omat ripset ovat todella tyngät. Nyt taas kerran oiva mahdollisuus, jos vaikka onni suosisi tälläkertaa!

  virtanen.aurora@gmail.com

  VastaaPoista
 74. En ole kokeillut. Haluaisin kyllä, mutta monet ovat kovin kalliita ja osan ainesosaluettelot epäilyttävät. Tällaista luonnollisempaa kokeilisi ihan mielellään.

  urasiili@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Kyllä haluaisin! Oi! en ole kokeillut aiemmin,

  piipavirtanen@gmail.com

  VastaaPoista
 76. On tullut kokeiltua yhtä ripsiseerumia aikaisemmin, mutta aiheutti hieman allergiaa mutta ripset kasvoi! Tahtoisin siis testata tätä merkkiä josko sopisi paremmin itselle.

  Kynsiinhurahtaneet@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Haluaisin todellakin kokeilla omiin tynkäripsiini!

  henksunn@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Mä oon aina kuvitellut ettei moisista oo apua, mutta nyt on kyllä varmaan ihan pakko saada toi!
  Mulla on niin onnettomat ruipeloripset, jos ripsistä nyt niin voi sanoa...
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 79. En ole kokeillut, mutta hingun kyllä nyt hirveästi testaamaan.
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 80. En ole kokeillut ripsiseerumeita aiemmin, olisihan sitä kiva päästä koittamaan! :)
  draweme@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. En ole kokeillut, mutta haluaisin päästä testaamaan.
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 82. Kokeilisin enemmän kuin mielellään! Olen juuri jättämässä ripsienpidennyksiä pois, minkä vuoksi kaikki apu omiin hauraisiin ripsiin on enemmän kuin tervetullutta! :)
  petra.643@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Olen testannut aikaisemmin Isadoran ripsiseerumia, mutta en huomannut sen tekevän hennoille tönkköripsilleni yhtään mitään. Kiva olisi tätä testata! :) katja(at)grafex.fi

  VastaaPoista
 84. En ole ennen kokeillut ripsille tarkoitettuja seerumeita ja olisin innokas kokeilemaan :) Omat ripseni eivät ole kovinkaan pitkät, joten lisäpituus on aina tervetullutta :Dd
  jansku410@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Olen kokeillut, mutta en tuota nimenomaista merkkiä. Mielelläni kokeilisin! :)
  pinkzalmiac@gmail.com

  VastaaPoista
 86. En ole ennen kokeillut, mutta haluaisin todella mielelläni kokeilla kyllä :) Omat on kovin lyhyet ja haluaisin tietää pystyykö tämä mihinkään :) tuija_haanpaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. En ole kokeillut varsinaista seerumia, mutta joskus melkein 10 vuotta sitten mulla oli jonkinlainen ripsivärin alle laitettava, vaaleahko ripsienhoitoaine. En muista, oliko siihen aikaan tietoakaan mistään seerumeista, eikä se valkoinen mönjä kyllä muutenkaan toiminut mihinkään. Sain äidiltäni sen lahjaksi niin oli pakko käyttää :D Mielelläni kokeilisin kunnon seerumia! -Hanna eli aikaideoida(at)gmail.com

  VastaaPoista
 88. En ole kokeillut, koska niiden sisällöstä on kuulunut kaikenlaista. Mutta luonnontuote kiinnostaa kyllä. jatta100 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 89. En ole kokeillut, mutta ehdottomasti olisin kiinnostunut. :)
  joszu94(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 90. En ole kokeillut, mutta kiinnostaisi kovasti! Poistin ripsipidennykset vuosi sitten, kun aloin ikävöimään ripsivärin levitystä. Päätökseen olen ollut tyytyväinen ja tuotannosta poistunutta lempiripsiväriä raaskii kyllä käyttää, kun on ostanut sitä muutaman putelin varastoon. iiris.viinamaki(at)luukku.com

  VastaaPoista
 91. Olen kokeillut prolash seerumia ja se todellakin tehosi mutta on todella kallis. Nyt ollut ripsien pidennykset jo pidemmän aikaa ja olen niistä luopumassa niin olisi kiva kokeilla tätä seerumia.
  t-tatjaana@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. En ole kokeillut ja todellakin kiinnostaisi kokeilla näihin mun nysiin :)

  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 93. En ole testannut, mutta kiinnostaisi kyllä. Vallankin sellainen, jonka luvataan olevan luonnontuote.
  kristapasm(at)gmail.com

  VastaaPoista
 94. Tätä olisi kyllä kiinnostava päästä testaamaan, ripseni ovat ihan onnettomat, harvat ja lyhyet. Joskus olen jotain seerumia ostanut, vuosia sitten, mutta silmät ei kestäneet sitä
  janttarainen(at)luukku.com
  -Janttara

  VastaaPoista
 95. En ole testannut, mutta tän sun esittelyn jälkeen kyllä kiinnostaisi
  meretekos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 96. En ole koskaan kokeillut, mutta ehdottamasti haluaisin testata. Itselläni kun on todella lyhyet ja onnettomat ripset.
  mariah-79(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 97. En ole kokeillut, mutta kiinnostaisi kovasti!

  Rusinapulla82@gmail.com

  VastaaPoista
 98. En ole testannut, mielelläni testaisin.
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥