perjantai 13. kesäkuuta 2014

Rockin` Rainbow Sherbet

Seuraavana CesarsShopista saamistani Dollish Polish lakoista Rockin´ Rainbow Sherbet.

Koska kyseessä on melkoinen glitterpläjäys, päätin kokeilla samalla OPI Glitter-Off lakkaa. Tämä on siis tuttu pois kuorittava aluslakka joka helpottaa glitterlakkojen poistoa. Verrattuna IsaDora Peel-Off lakkaan OPI Glitter-Offissa on parempi suti ja ohuempi koostumus. Tämä levittyy hyvin tasaiseksi kynnelle, laitoin tätä yhden kerroksen.

Rockin´ Rainbow Sherbetissä on maidonvalkea nudepohja. Tämä peittää 3-4 kerroksella, minun kuvissani 3 kerrosta. Crellypohjassa olevat glitterit ovat valkeita tähtiä, vihreitä, limenvihreitä, violetteja, pinkkejä ja keltaisia erilaisia neliöitä, pyöreitä ja hexagoneja. Kaiken pohjalla pientä valkeaa microglitteriä. Ihan mahtava indielakka tämäkin. Söpö ja tyttömäisen hempeä :)

 P6030026.ORF

Päällyslakkana Glitter Gal Gloss Boss jota suosittelen käytettävän Glitter-Off aluslakan kanssa. Antaa paremman suojan geelimäisen koostumuksen ansiosta eikä ikävää liian aikaisin kuoriutumista tapahdu vaan voit poistaa lakkaukset juuri silloin kun itse haluat ;)

Esitellyt tuotteet saatu Cesarista. Onko kellään kokemusta OPI Glitter-Offista? Mitä mieltä siitä olet? En ole itse vielä montaa kertaa sitä käyttänyt mutta mielestäni se on hieman parempaa kuin IsaDoran vastaava. Antaa paremman pysyvyyden kun muistaa levittää varmasti kuivalle ja puhtaalle kynnelle. 

Tämä kuvassa olevan kombo pysyi kyllä hyvin ja hetken sai näitä irroitella. Muistathan myös ettei Glitter-Off aluslakkaa saa repiä kovakouraisesti. Jos tuntuu ettei ala irtoamaan niin kokeile työnnellä appelsiinipuutikulla tai viimeisenä vaihtoehtona on tietysti auttaa kynsilakanpoistoaineella. Onko kukaan kokeilla Glitter Galin Gloss Bossia, pidättekö siitä yhtä paljon kuin minä?

14 kommenttia

 1. Ihana, ihana, ihana lakka <3 Todella hempeä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sopivassa suhteessa kaikkea glitteriä :) söpö lopputulos.

   Poista
 2. Onpa söpö ja hempeä lakka. Semmonen rauhallisten hetkien fiilistelylakka.

  VastaaPoista
 3. What a pretty polish! So cute. :-)

  I've been tempted to try this base as I use a lot of glitter polishes but never bought it. I tend to use the foil method for removing glitter - always works a treat :-) I might buy it if I can find it cheap enough! lol ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I hate glitter polish removal so this is a dream product for me ;)

   Poista
 4. Mulla on kaks Dollish Polishia, ja tätä oon niiden lisäks vielä himoinnu! Aivan ihana♥

  Kattelin tuota OPIn Glitter Offia Kicksissä toissa päivänä ja hiukan himottais se ostaa. Eihän se kuitenkaan voi olla huonoa tavaraa, koska OPI ;) IsaDoraa en kuitenkaa tuu ostaa, koska se on ihan liian kallista laatuunsa nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opi lakat on edullisempia kun vertaa pullon kokoa ja hintaa. Pidän kyllä myös IsaDoran tuotteista :)

   Poista
 5. En ole kokeillut, mutta tahtoisin, ehkä tää olis enemmän mun juttu kuin Peel Off, jos on hieman hankalampia irrotettava. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin jos sen yhdistää tuohon Glitter Galin top coatiin :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tälläisiä indieitä voi hankkia muutaman hyvin valitun :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥