tiistai 3. kesäkuuta 2014

Näin teet itse; Kaga geelilakkaus

Tämän hetken trendi on geelilakatut kynnet. En ihmettele yhtään miksi geelilakkausta suositaan kesällä,  kuka jaksaa lakata kynsiään kun voi maata auringossa? Entäs lomareissut, eipä kauheasti nappaa raahata mukanaan koko arsenaalia kynsien lakkaamista varten.

Geelilakatut kynnet voi toteuttaa kynsilakoilla kuten IsaDora ja Lumene keksivät. Kestävämmän tuloksen saat kuitenkin uv-uunissa kovetettavilla geelilakoilla.

Miksi geelilakkaus?

- Suojaa kynttä
- Näyttää salongissa tehdyiltä kynsiltä
- Helppo tehdä #ihanitse
- Ei tarvitse huolehtia lakkaamisesta


Mitä tarvitaan aloitukseen?

- Uv uuni. Tämä uuni on edullisin Cesarilla, tälläinen myös itselläni käytössä ja ei ole vikaa ollut.

 Kaga geelilakkaus step-by-step:

Ensin karhensin viilalla kynnen pinnan. Pyyhin Cleanserilla. Laitan aluslakkaa yhden kerroksen ja kuivatan uunissa 1min.

 P6010040.ORF

Sitten värillinen geelilakka, tämä nätti pinkki sävy on 039. Kahdella kerroksella nude, minulla 3 kerrosta jolloin peittävämpi. Kuivata jokaista kerrosta 2 min.

P6010053.ORF

Viimeisenä Top Coat, kuivata 2 min. Lopuksi pyyhi kynnet Cleanserilla.

P6010062.ORF

Jatkossa voit sitten vaan ostaa lisää lakkoja! Kaga geelilakkoja löytyy eri värissä. Kannattaa katsoa värikartasta eikä pullon perusteella. Kaga geelilakat ovat edullisia ja parhaita kokeilemiani. Eivät valu vaan ovat helposti hallittavia. Minäkään en ole mestari geelilakoissa enkä ole tehnyt rakennekynsiä eli en ole pelannut geelien kanssa mutta silti onnistun hyvin näillä. Kaga geelilakan koostumus on kuin kynsilakkaa ja siksi sopii kotitekijälle erittäin hyvin.


Muutama vinkki geelilakkaukseen

- Tee pohjatyöt huolella. Jos on ongelmia yleensäkin kynsilakan pysyvyyden kanssa niin käytä geelilakkauksen alla Primeriä.
- Muista että mieluummin liian vähän kuin liikaa. Aina saa lisättyä jos lakkaa tuli liian vähän mutta liikoja ei sitten saa pois! Jos geelilakkauksesta tulee liian paksu niin se ei pysy vaan pahimmillaan irtoilee reunoista jo parissa päivässä.
- Älä valuta kynsinauhoille. Jos näin tapahtuu niin pyöräytä kynnen kärjellä reuna siistiksi koska uunissa kovetuksen jälkeen niitä ei saa siistittyä.
- Älä käytä geelilakattuja kynsiä työkaluina vaan kohtele niitä hellästi.

Geelilakkaus kestää parisen viikkoa riippuen oman kynnen kunnosta, siitä miten kynsiäsi kohtelet ja suojaat geelilakkausta. Poistaminen tapahtuu foliossa muhittamalla. 

Oletko kokeillut geelilakkausta?

21 kommenttia

 1. En ole kokeillut, mutta kiitos kovasti loistavista ohjeista. Näitä tarvitaan siihen ensikokeiluun. Nimimerkillä miten niin aloittelija ;)

  Aurinkoa päivään Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko kyllä paistaa ja hiki valuu mutta ei passaa valittaa! Nimimerkillä farkut ja talvityökengät jalassa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minäkin vasta blogin myötä. Aiemmat kokemukset Color Clubin ja Cesars geelilakoista :)

   Poista
 3. Ei mikään huono idea tuollaiset geelikynnet, jotka voi tehdä kotona. Poistaminenkin onnistuu itse.
  Mutta silti, ei ole kyllä mun juttu. En taatusti jaksa näpertää.
  Viime viikolla oli muuten niin komeat kynnet itsellä taas, että tein hienon lakkauksenkin.
  Mutta auta armias, kun piti viikonloppuna heilua kirveen, talikon ja lapion kanssa, se oli goodbye taas. Mutta kai tuo kalkki auttaa, kasvavat vauhdilla! :)
  Mukavaa viikkoa, onko lomaa jo näkyvissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itsekin joutuu aina puuhommiin ja kukkien istutukseen mutta hyvin nuo kynnet on mukana pysyneet :D elokuun 4 vkon lomaa odotellessa...kuis siellä? Lämmintä viikkoa ;)

   Poista
  2. Lämmintä viikkoa! :D Pidän lomat pätkissä, niin tehnyt jo vuosia. Ei vielä tietoa missä vaiheessa, lyhyelläkin varoitusajalla onnistuu. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Harvoin törmää näin kauniisiin pulloihin ♡

   Poista
 5. Mä haluisin kovasti kokeilla geelikynsiä. En vaan malta ostaa kaikkia noita vehkeitä kotiin, olis kiva ensin saada kokeilla jossain. Olen kuitenkin melko tunnelakkaaja, silloin kun huvittaa niin lakkaan kynnet. Monesti ne on vaan lakkaamattomat, joten pitempään kestävä geelaus olis kyllä kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan ne vehkeet voi ostaa puoliksi kaverin kanssa jos tuntuu että käyttää vaan joskus ;) tai sitten vaihtoehto on geelimäiset kynsilakat :)

   Poista
 6. En oo kokeillu. Ei jotenki vaikuta mun jutulta...

  VastaaPoista
 7. Olen geelejä pitänyt tavan lakkausten alla melkein koko kevään. Tuntuu, että peruslakkakin pysyy paremmin, kun alla on geelit. Olen myös käyttänyt tavallista kynsilakkaa, jonka päälle olen vielä tehnyt geelauksen, eikä ainakaa mulla oo mitää ongelmia ollu. Oma geelipaketti on Sensationails:ilta :) Ihanan kiiltävät noi sun kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sensationailia olen muuten myös kokeillut. Geelilakkaus on hyvä antamaan lisäpysyvyyttä lakalle ja tukea ohuelle kynnelle :)

   Poista
 8. Eipä ole ollut vielä tilaisuutta kokeilla, mutta olisihan se mielenkiintoista. Tuo sävy mitä käytit kynsilläsi, on omiaan houkuttelemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pinkki on vähän erilainen kuin yleensä mutta tosi kiva kyllä!

   Poista
 9. Voi elämä miten upeita nuo pullot! Olen ihaillut noita aikaisemminkin. :)

  Mulla on muutama sävy geelilakkoja ja uuni. On mulla koko arsenaali rakennekynsiinkin, mutta ei vaan enää jaksa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäköön on kyllä panostettu mutta silti Kaga lakat ovat edullisia eikä tarvitse maksaa designistä ;)
   On totta että geelikynsiin jää koukkuun ja lakkauksen haluaa pitää moitteettomana. Siinä on oma homma mutta onneksi geelilakatut kynnet kestää sitten pitkään :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥