torstai 26. kesäkuuta 2014

Mitä meille kuuluu?

Moi pitkästä aikaa! Ei ollakaan vähään aikaan esiinnytty täällä blogin puolella vaikka äitin Instagramissa joskus vilahdellaan.


Mun nimi on Pipari eli Pipsa vaan. Aina ne kuvaa kesken pesujen ja käskee poseerata! Nyt ei huvita, vähän nukuttaisi...


...no ehkä mä nyt vähän. Että terveisiä vaan teille lukijoille ja faneille. Etenkin sille Orbitille laittaisin paljon terveisiä...taidan olla vähän ihastunut!


Minä olen Liisa. Mun lempipuuhaa on syöminen ja varastan Pipsalta ruoat jos äiti ei vahdi joka hetki. Minä olen kerran karannut ja olin kateissa 16t kunnes löydyin aitasta. En uskaltanut katsoa iskää ja äippää kun pelotti niin paljon, tärisin ja oli nälkä!

 Tykkään myös leikkiä ja juosta. Lempparileluja on höyhenet joita äiskä aina poimii maasta kun sattuu hienon löytämään. Ai että ne hajut tässä höyhenessä, naaaammm!!Tykätään myös karvoittaa iskän reissulaukku. Kjäh kjäh, se inhoaa kissankarvoja ja syyttää aina meitä! Mutta kun se laukku on niiiin kiva!


Minäpä tiedän lähes kellonlyömällä milloin äiskä tulee kotiin. Tässä ikkunassa minä kökötän ja pääni näkyy ensimmäisenä kun äiti tulee pihaan. Ruokaa, ruokaa, me kuollaan nälkään! Äitillä ottaa joskus hermoon kun pitäisi puita laittaa uuniin ja sytyttää mutta minä vaan hypin kun minuthan se pitäisi ensin huomata!


Äiti pitää jotain tyhmää kynsiblogia ja iltaisin kuvaa kynsiä täällä varastossa jossain ihme lightboxissa. Yksi mun lempituhmuuspuuhista on livahtaa tänne mukana ja esittää viatonta.


Koska oikeasti haluan mönkiä näissä laatikoissa, oliko nämä muka jotain lightboxeja? Minusta nää on kissan leikkipaikkoja!


Ollaan kyllä aina ihan kiltisti vaikka äiti on joskus eri mieltä. Se ei tykkää siivota oksennusta uunin pankolta. Eikä se ymmärrä miten kivaa on yöllä varastaa talouspaperi tiskapöydältä ja pyöritellä ja repiä se lattialle! Toissa-aamuna kun se heräs neljältä niin vähän torui minua kun olin revitellyt talouspaperilla. Äiti luulee että olen yöt sängyssä noin mutta olenkin pitkin taloa hiimailemassa ja tekemässä tuhmaa xDTälläisiä töppösterkkuja haluan laittaa teille! Nähdään taas :)

44 kommenttia

 1. ! <3 Orbit lähettää myös terveisiä ihastukselleen ja Liisalle! Pipsa on luonteeltaan niin samanlainen kun Orbi. :D ja voi että, Liisa on niin kaunis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisan kuvio on englantilainen tabby. Oijoi nyt tytöt ihan hämillään terveisistä ♥

   Poista
 2. Jippii, kisukuulumisia! 8)
  Pipsa ja Liisa ovat niiin suloisia.
  Meidän Milla-mummo (arviolta 15 v.) lähettää terkkuja. Hieman epilepsia vaivaa, mutta se pyritään pitämään kurissa välttämällä ääniä, jotka laukaisevat kohtauksen.
  Voikaa hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millalle mukavia eläkepäiviä ja hyvää vointia! Meillä tytöt ihan terveitä, Liisalla oli pissikiviä jotka epäilen tulleen aiemmasta muuttostressistä ja siitä että se kolmas kissa erotettiin näistä ja jäivät kaksin. Varmaan myös kaupan ruoat tekivät, nyt on voinut hyvin lääkärin raksuilla.

   Poista
  2. Hyvä, että olette saaneet Liisan vaivat kuriin. Kissojen omistajat saavat olla aika tarkkana, että huomaavat kissan olevan sairas. Ja kyllähän ne eläinlääkäreiltä/lemmikkieläinliikkeistä ostettavat raksut ovat laadukkaampia ja parempia kuin muut.
   Kiitos toivotuksista! Millalla on myös munuaisten vajaatoimintaa, mutta onneksi sen vaivan hidastamiseen on ruokavalio olemassa. Vanhuus ei tule yksin. :/ Onneksi on muuten reipas.
   Miehen edellinen kissa eli 2 kk vajaa 20-vuotiaaksi. Hirmuinen ikävä on edelleen.

   Poista
  3. En minäkään huomannut ensin että se on kipeä :( kissat kun ei ilmoita että joku vialla. Ihmettelin vaan kun vesikuppi aina tyhjä ja nukkuu piilossa. Sitten aloin kiinnittää huomiota siihen laatikolla tikistelyyn.
   Toivottavasti Millalla on vielä monta vuotta edessä ja mikäs siinä hyvässä kodissa on eläkepäiviä viettää. Mulla oli pienenä musta-valkea poikakissa Murre. Se kuoli kun olin 14. Oltiin synnytty melko samaan aikaan ja sain sen ihan pienenä. Muistoissa edelleen kuten kaikki kissat jota on porukoilla ollut.

   Poista
 3. AAAAAAAWWWWW, miten söpöt pienet kisut! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat kiittävät ja lähettävät terveisiä Saralle :)

   Poista
 4. :) Hyviä kuvia olet saanut ehtiväisistä eläimistä!

  VastaaPoista
 5. Ihania kisuja! :) Tosi kiva postaus, näitä lisää!

  VastaaPoista
 6. Aww kuinka sööttejä kissoja ja nuo tarinat! :D Simbalta ja Felixiltä terkkui ja meidän Misu-vanhukselta myös. :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tytöt lähettävät paljon karvaisia terveisiä <3

   Poista
 7. Iiihana postaus! Täältä löytyy arviolta 14-vuotias kissamuori, pelastettu aikanaan eläintalolta, jossa kukaan kävijä ei huolinut "vanhaa" (siinä vaiheessa 8-vuotiasta) kissaa. Tämä kun oli eristyksissä, pelkäsi muita, sähisi ja turkkikin oli täynnä stressirastoja. Paljon vaikutti myös "ei-niin-kaupallinen" ilme, kun toinen silmä on sokea ja toinen karsastaa pahasti. Mutta tämä arka kissa tuli meitä vastaan häntä pystyssä ja mouruten, siitä hetkestä tiesin että nyt kolahti :D Nykyään Paukku on ihan sylikissa ja pyörittää taloutta meistä ihmisnojatuoleista käsin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla näitä pelastamis-tarinoita :) Pipsakin on kiertolainen, en voi uskoa että miksi sitä hyljeksittiin niin monessa kodissa!

   Poista
 8. Oi että miten lutunen postaus, ihana! :))

  VastaaPoista
 9. Ihanat kisut ja kiva postaus ! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tulin tavallista myöhemmin kotiin ja kylläpä oli ikkunassa vilskettä "missä sitä oltiin näin myöhään" :D

   Poista
 10. Voi kun kiva kuulla kuulumisia mirreistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit, pitää postata kisuista useammin :)

   Poista
 11. Voi eiiiiii, tällaiset kissapostaukset pitäis kieltää lailla, kun on niin söpöä ja ihanaa! ^_^

  VastaaPoista
 12. I love this post! Your cats are wonderful :-D

  VastaaPoista
 13. ihanat kissat! <3 itselläkin on kaksi kissaa. Hauskoja otuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaavat kyllä.olla persoonallisia elukoita ;)

   Poista
 14. Oioioi, ihania kisuja!! <3 Hahah tuli tuosta mustasta laukusta ja karvoittamisesta mieleeni mainita, että meidän valkoinen kisu rakastaa kaikkea mustaa! Aina kun löytyy musta alusta, sen päälle on päästävä makamaan - mikäköhän siinäkin on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos lattialla on sukka niin sen päällä pitää nukkua! Ihtee ei nuo kissankarvat niin haittaa mutta mies jaksaa aina valittaa :D :D

   Poista
 15. Oi että miten ihania kissoja <3 Kauhee kissakuume päällä ja pitäis vielä vuosi oottaa ennen ku saan omat karvaturrit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, aika pitkä aika odottaa omia karvalapsia ♡♡

   Poista
 16. Ihanat nää teitin kattimukset ♥ Paljon paljon rapsuja täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neitit ihan ihastuksissaan ottavat rapsuterkut vastaan ♥

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥